Dodaj do ulubionych

chcemy prawdziwego parku!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:11
"trzeba pojsc po rozum do głowy i w końcu na terenie miasta zrobić park z prawdziwego zdarzenia, takie jak jest w kazdym powaznym szanujacym sie miescie. Nie chodzi mi tu o takie wynalazki gdzie rosnie 10 drzew na krzyz i sa 2 alejki i 8 lawek a wszystko mozna obejsc w 2 minuty a takie praktycznie sa wszystkie "parki" w miescie. Pora na stworzenie prawdziwego, duzego parku po ktorym mozna by sobie pospacerowac 30 minut i nie przechodzic 100 razu kolo tego samego drzewa, taki w ktorym bylo by miejsce nie tylko na jakas betonowa fontanne i tyle tylko na male jeziorko z bujna roslinnoscia, moze lodziami wioslowymi? pora na taki park w krorym oprocz roslinnosci byly by schludne nie za przeproszeniem obszczane trawniki na ktore w gorace dnie mogli by wyjsc mieszkancy blokow i poprostu posiedziec wsrod zieleni, przyjsc z rodzinami na weekendowe pikniki, poopalac sie, pobawic, pora na park w ktorym bylo by miejsce na jakis amfiteatr w ktorym odbywaly by sie wieczorne koncerty dla mlodszej czesci spoleczenstwa.

Wydaje mi sie ze to miejsce kolo katedry idealnie nadaje sie na wlasnie takie zaplanowanie przestrzeni..."

wypowiedz znajeziona na jednym z for internetowych. ja jak najbardziej sie podpisuje pod tym i mam nadzieje ze znajdzie to szersze poparcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec Wpisujemy się IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 05.03.07, 10:43
      Chcemy prawdziwego parku w Rzeszowie - Mieszkaniec.
      • Gość: olga m. Re: Wpisujemy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:30
        ja także marze o takim parku!
        • Gość: Prześmiewca Re: Wpisujemy się IP: *.centertel.pl 05.03.07, 11:58
          Popieram :duży park, amfiteatr, duże fontanny, przeniesienie lini WN a w
          póżniejszym terminie inne aktrakcje o których już pisałem na forum.
          • Gość: ww Re: Wpisujemy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:32
            a co na to politycy?
      • Gość: Ika Re: Wpisujemy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:46
        Na park pare latek trzeba poczekać a poza tym to żadna splendorowa inwestycja.
        Teraz droga Nr 4 idzie do poprawki na kierunku Łańcut a tam prawdziwy park,rosną drzewa,krzewy trawa i inne zielone urocze badziewie,całkowity brak psich kup,dzieci mogą biegać do woli.Tak pięknie i niedaleko.Tych bardziej wrażliwych pozbawionych puszki piwa,papierosów i różnej maści kundli ten park napewno powita .Dla bardziej wymagających i wyrafinowanych zaprasza Arboretum Bolestraszyce,Parki Miejskie w Przemyślu i Park Pałacowy w Krasiczynie-ten ostatni płatny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka