22.03.07, 07:55
PROSZE O POLECENIE DOBREGO LEKARZA GINEKOLOGA ORAZ SZPITAL W KTORYM PRACUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:12
      było już n razy...
      • Gość: lu lu Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 22.03.07, 20:24
        no i co z tego a jak ktos jest pierwszy raz na forum to nie wolno mu sie czegos
        dowiedziec jezeli potrzebuje
        • Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:45
          hahahah pierwszy raz.... jak sie pierwszy raz to niech lepiej zapozna się z
          FAQ,netykieta i regulaminem to bedzie wszytsko jasne...ZAŚMIECAC FORUM KAŻDY
          POTRAFI...
          • Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:47
            i np." Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj
            wyszukiwarki."
            • Gość: lu lu Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 24.03.07, 08:23
              forum jest dla kazdego czy ci sie podoba to czy nie jak cie dany temat nie
              interesuje to go omijaj
              • Gość: xzax lulu lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:31
                Tak!!! dla każdego ale sa pewne zasady , które nalezy przestrzegać !!! i czytać
                regulamin!
              • ania33z Re: Ginekolog 22.04.07, 21:54
                witam!
                mam taki problem...od ponad 2 tygodni staram sie dostac do swojego lekarza
                ginekologa po recepte ale ciagle go nie ma bo jakies szkolenia itp...a recepta
                jest mi potrzeba bo wyjezdzam w ten czwartek i wracam za 2 tygodnie i nie bede
                miala jak sie dostac do lekarza i wziac prawiodlowo tabsy..mojego lekarza nie ma
                w tygodniu bo przyjmuje tylko w piatki a mnie juz nie bedzie czy jesli pojde w
                tyg do przychodni do ktorej chodze i ze tak powiem wepchne sie w kolejke tylko i
                wylacznie po recepte do jakiegos innego lekarza to nie bedzie robil problemow?
                chyba ze wiecie gdzie przyjmuje dr masłowski prywatnie ??/z gory dziekuje pozdrawiam
        • Gość: Klara Re: Ginekolog IP: *.icm.edu.pl 22.03.07, 20:50
          okręgowa spółdzielnia telefoniczna
      • Gość: Do autora: n razy. Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 22.03.07, 20:37
        Coz za niezyczliwosc i brak wyobrazni....
    • aneks7 Re: Ginekolog 09.04.07, 22:37
      polecam dr Chruściela- przyjmuje w Medyku na Szopena we wtorki i czwartki od
      15-tej, odpisuję bo sama niedawno czegoś szukałam a w wyszukiwarce nie zawsze są
      aktualne wiadomości, więćej życzliwości proszę :)
      • kajasz1 Re: Ginekolog 10.04.07, 14:21
        Ja też bardzo polecam dr. Chruściela. Sama wybrałam go, gdyż został mi polecony
        przez osobę po "przejsciach".Każda wizyta jest bardzo konkretna,odpowiada na
        wszystkie ,nawet najdziwniejsze pytania,robi bardzo dobre usg,.Ja jako przyszla
        mama pierwszego dzidziusia, czuję się bardzo bezpiecznie pod jego opieką. Ps
        odbiera telefon o każdej porze dnia i nocy. ;).Pozdrawiam
        • Gość: dariah Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:51
          A jak wygląda sprawa dodatkowych badań np. krwi, wykonujesz je rownież
          prywatnie? Pytam się dlatego, że zastanawiam sie nad wyborem dr Chruściela (
          jestem w pierwszym miesiacu ciaży, a nie chciałabym co chwile zmieniać
          ginekologa).
          • Gość: kajasz1 Re: Ginekolog IP: 213.199.192.* 04.05.07, 22:23
            Badania krwi(podstawowe- morfologia itp.)i mocz robię co miesiąc,w swojej
            przychodni za darmo i bez skierowania gdyż wystarczy mi jednorazowo wystawione
            przez położną z mojego ośrodka zaświadczenie ,że jestem w ciąży. Pozostałe
            badania konieczne w ciąży z tego co wiem są wszędzie płatne, na każde z nich
            dostaje się w odpowiednim czasie skierowanie od doktora.W ramach ceny wizyty
            wykonywane są jedynie cytologia i usg i z tego co wiem tak jest u wszystkich
            lekarzy, choć niektórzy i za te biorą dodatkową opłatę.Tak poza tym polecam
            serdecznie. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka