paczkowa82 22.03.07, 07:55 PROSZE O POLECENIE DOBREGO LEKARZA GINEKOLOGA ORAZ SZPITAL W KTORYM PRACUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:12 było już n razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu lu Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 22.03.07, 20:24 no i co z tego a jak ktos jest pierwszy raz na forum to nie wolno mu sie czegos dowiedziec jezeli potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:45 hahahah pierwszy raz.... jak sie pierwszy raz to niech lepiej zapozna się z FAQ,netykieta i regulaminem to bedzie wszytsko jasne...ZAŚMIECAC FORUM KAŻDY POTRAFI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzax Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:47 i np." Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu lu Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 24.03.07, 08:23 forum jest dla kazdego czy ci sie podoba to czy nie jak cie dany temat nie interesuje to go omijaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzax lulu lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:31 Tak!!! dla każdego ale sa pewne zasady , które nalezy przestrzegać !!! i czytać regulamin! Odpowiedz Link Zgłoś
ania33z Re: Ginekolog 22.04.07, 21:54 witam! mam taki problem...od ponad 2 tygodni staram sie dostac do swojego lekarza ginekologa po recepte ale ciagle go nie ma bo jakies szkolenia itp...a recepta jest mi potrzeba bo wyjezdzam w ten czwartek i wracam za 2 tygodnie i nie bede miala jak sie dostac do lekarza i wziac prawiodlowo tabsy..mojego lekarza nie ma w tygodniu bo przyjmuje tylko w piatki a mnie juz nie bedzie czy jesli pojde w tyg do przychodni do ktorej chodze i ze tak powiem wepchne sie w kolejke tylko i wylacznie po recepte do jakiegos innego lekarza to nie bedzie robil problemow? chyba ze wiecie gdzie przyjmuje dr masłowski prywatnie ??/z gory dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ginekolog IP: *.icm.edu.pl 22.03.07, 20:50 okręgowa spółdzielnia telefoniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do autora: n razy. Re: Ginekolog IP: *.ostnet.pl 22.03.07, 20:37 Coz za niezyczliwosc i brak wyobrazni.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneks7 Re: Ginekolog 09.04.07, 22:37 polecam dr Chruściela- przyjmuje w Medyku na Szopena we wtorki i czwartki od 15-tej, odpisuję bo sama niedawno czegoś szukałam a w wyszukiwarce nie zawsze są aktualne wiadomości, więćej życzliwości proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajasz1 Re: Ginekolog 10.04.07, 14:21 Ja też bardzo polecam dr. Chruściela. Sama wybrałam go, gdyż został mi polecony przez osobę po "przejsciach".Każda wizyta jest bardzo konkretna,odpowiada na wszystkie ,nawet najdziwniejsze pytania,robi bardzo dobre usg,.Ja jako przyszla mama pierwszego dzidziusia, czuję się bardzo bezpiecznie pod jego opieką. Ps odbiera telefon o każdej porze dnia i nocy. ;).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariah Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:51 A jak wygląda sprawa dodatkowych badań np. krwi, wykonujesz je rownież prywatnie? Pytam się dlatego, że zastanawiam sie nad wyborem dr Chruściela ( jestem w pierwszym miesiacu ciaży, a nie chciałabym co chwile zmieniać ginekologa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajasz1 Re: Ginekolog IP: 213.199.192.* 04.05.07, 22:23 Badania krwi(podstawowe- morfologia itp.)i mocz robię co miesiąc,w swojej przychodni za darmo i bez skierowania gdyż wystarczy mi jednorazowo wystawione przez położną z mojego ośrodka zaświadczenie ,że jestem w ciąży. Pozostałe badania konieczne w ciąży z tego co wiem są wszędzie płatne, na każde z nich dostaje się w odpowiednim czasie skierowanie od doktora.W ramach ceny wizyty wykonywane są jedynie cytologia i usg i z tego co wiem tak jest u wszystkich lekarzy, choć niektórzy i za te biorą dodatkową opłatę.Tak poza tym polecam serdecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś