Dodaj do ulubionych

Prezent na chrzciny

IP: *.tktelekom.pl 01.05.07, 20:17
No właśnie ,niedługo zostaje chrzestnym ,co można kupić 6 miesięcznemu
chłopczykowi,tak ,żeby miał to na pamiątkę
Obserwuj wątek
    • Gość: 1944 Re: Prezent na chrzciny IP: *.nat.rsk.pl 02.05.07, 11:53
      Portret Kazia Jaworskiego, wyglądającego jak przydrożny świątek./patrz
      internetowe wydanie GW/.Wstaw do kredensu, dzieci nie będą Ci wyjadały cukru.
      • Gość: Prześmiewca Re: Prezent na chrzciny IP: *.centertel.pl 02.05.07, 12:29
        Pistolet maszynowy na gumce, zamocowany do daszka wózka będzie przygotowywał na
        przyszłego obrońcę-patriotę.
      • Gość: do 1944 dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:29
        To chyba najlepszy prezent.... :) haahah ..
      • Gość: kobieta Re: Prezent na chrzciny IP: *.icm.edu.pl 02.05.07, 12:33
        1944 nie szkoda straszyć dzieci na jego widok ?
    • obasic Re: Prezent na chrzciny 02.05.07, 14:53
      Kup takie małe srebrne obrazki (np. z świętymi postaciami) a z tyły zrób
      przyklejoną tabliczkę - grawerkę, np. z napisem że od Chrzestnego i z datą
      chrztu. Jako pamiątka - bardzo fajne.
      • Gość: Anka Re: Prezent na chrzciny IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 02.05.07, 15:44
        Fajnie Ci podpowiadają, to jest włąśnie kultura tego forum. Moja córka dostała
        od chrzestnego krzesełko do karmienia (super sprawa zawsze się przydaje) a od
        chrzestnej huśtawkę , poza tym leżaczek, ale miała wtedy 3 miesiące, więc ten
        prezent akurat się u Ciebie nie sprawdzi. To nie ma być obrazek świętego, bo
        nie o to chodzi, ma być coś z czego cieszy się dziecko w danej chwili a na
        pamiatkę to możesz kupić kartkę z wpisami gości, życzeniami zdjęciem malutkiego
        notabene za 5 zl a przetrwa do starości.
        • Gość: Prześmiewca Re: Prezent na urodziny. IP: *.centertel.pl 03.05.07, 08:40
          Moja żona obchodzi 88 urodziny, może doradzicie jaki mam kupić prezent?
          • Gość: Felicjan Dulski Re: Prezent na urodziny. IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 03.05.07, 11:43
            Ba.. 88 piękny wiek! Sobie kup prezent, z Dożycie i Dotrwanie!! A Żonie
            zaśpiewaj, o Gwiazdce Pomyślności, co to nie chce zagasnąć! :)
            • Gość: Prześmiewca Re: Prezent na urodziny. IP: *.centertel.pl 03.05.07, 12:30
              Uprzejmie dziekuję przemiły panie Felicjanie, a już byłem mocno przerażony
              czytając pański nick że posłuży sie pan frazą z "Moralności pani Dulskiej".
              Jak pan widzi panie Felicjanie pani Anna przejęta swoją rolą zwymyślała
              wszystkich za brak kultury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka