Gość: dse IP: *.tktelekom.pl 01.05.07, 20:17 No właśnie ,niedługo zostaje chrzestnym ,co można kupić 6 miesięcznemu chłopczykowi,tak ,żeby miał to na pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1944 Re: Prezent na chrzciny IP: *.nat.rsk.pl 02.05.07, 11:53 Portret Kazia Jaworskiego, wyglądającego jak przydrożny świątek./patrz internetowe wydanie GW/.Wstaw do kredensu, dzieci nie będą Ci wyjadały cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Prezent na chrzciny IP: *.centertel.pl 02.05.07, 12:29 Pistolet maszynowy na gumce, zamocowany do daszka wózka będzie przygotowywał na przyszłego obrońcę-patriotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 1944 dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:29 To chyba najlepszy prezent.... :) haahah .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Prezent na chrzciny IP: *.icm.edu.pl 02.05.07, 12:33 1944 nie szkoda straszyć dzieci na jego widok ? Odpowiedz Link Zgłoś
obasic Re: Prezent na chrzciny 02.05.07, 14:53 Kup takie małe srebrne obrazki (np. z świętymi postaciami) a z tyły zrób przyklejoną tabliczkę - grawerkę, np. z napisem że od Chrzestnego i z datą chrztu. Jako pamiątka - bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prezent na chrzciny IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 02.05.07, 15:44 Fajnie Ci podpowiadają, to jest włąśnie kultura tego forum. Moja córka dostała od chrzestnego krzesełko do karmienia (super sprawa zawsze się przydaje) a od chrzestnej huśtawkę , poza tym leżaczek, ale miała wtedy 3 miesiące, więc ten prezent akurat się u Ciebie nie sprawdzi. To nie ma być obrazek świętego, bo nie o to chodzi, ma być coś z czego cieszy się dziecko w danej chwili a na pamiatkę to możesz kupić kartkę z wpisami gości, życzeniami zdjęciem malutkiego notabene za 5 zl a przetrwa do starości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Prezent na urodziny. IP: *.centertel.pl 03.05.07, 08:40 Moja żona obchodzi 88 urodziny, może doradzicie jaki mam kupić prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: Prezent na urodziny. IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 03.05.07, 11:43 Ba.. 88 piękny wiek! Sobie kup prezent, z Dożycie i Dotrwanie!! A Żonie zaśpiewaj, o Gwiazdce Pomyślności, co to nie chce zagasnąć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Prezent na urodziny. IP: *.centertel.pl 03.05.07, 12:30 Uprzejmie dziekuję przemiły panie Felicjanie, a już byłem mocno przerażony czytając pański nick że posłuży sie pan frazą z "Moralności pani Dulskiej". Jak pan widzi panie Felicjanie pani Anna przejęta swoją rolą zwymyślała wszystkich za brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś