Dodaj do ulubionych

Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podkulski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:00
A potem, jak zwykle się okaże że powstanie tam zupełnie co innego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:04
      galeria Wisłok :)))))))))))))))

cudna, szklano-betonowa piramida ku uciesze małorolnej gawiedzi...
      • Gość: RES Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.nm.e-zet.pl 10.06.07, 22:33
        Na wała Rzeszowowi potrzebne 25-piętrowe budynki i to nad Wisłokiem. Zasrają
        widokiem Zamek i stare miasto. Lepiej niech tam łączka będzie, jej zielen koi
        moje oczy.
    • Gość: MC bedzie protest przeciwko podkulizacji Rzeszowa IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.06.07, 00:14
      czytam te wiesci i coraz pewniej widze ludzi pod ratuszem.kwestia juz kilku
      tygodni...
      • Gość: rs Re: bedzie protest przeciwko podkulizacji Rzeszow IP: *.nm.e-zet.pl 11.06.07, 00:19
        Pan P ma chyba udziały w Autonice a nie w Auto Centrum?? chyba ze sie myle. Co
        do budowy apartamentowców w tym miejscu bardzo fajny pomysł choc 25 pięter to
        przesada lepiej niższe z ciekawą archtektura z duzymi tarasami itd.
    • Gość: Dee zasloni widok zamku z millenium hall IP: 195.136.36.* 11.06.07, 08:05
      i o to mu chodzi podkulskiemu bo jak zapewne wiecie na dachu millenium hall ma
      byc miniatura rynku i widok na zamek, teraz wiadomo ze pan podkulski za wszelka
      cene chce zrobic kuku panu pawlowskiemu wiec postawi na linii wielkie 25
      pietrowe slumsy.madry pomysl nie ma co.k***** mnie zaraz wezmie!!
    • Gość: bumarek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 08:16
      i pewnie powstanie cos innego. najlepiej nad korytem wisłoka !!
      swoją drogą ciekawe czy tam moze powstać coś wysokiego z uwagi na grunt
      wisłoczyska ?
      • Gość: Zenek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.airm.net 11.06.07, 08:33
        Przecież to są tereny zalewowe. Osobiście nei chciałbym w takim bloku mieszkać
        (nawet 4 piętrowym). Wystarczy pierwsza lepsza powódź i taki blok po prostu
        runie.
        • Gość: andrzej Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:00
          Budymki te nie zaslonia zamku. Stojac dokladnie posrodku millenium bedzie widok
          na zamek i zaden obiekt 25 pietrowy nie przysloni zamku gdyz bedzie stal z
          prawej strony. Osobiscie jestem za, niech sie nasza dziura zmienia w nowoczesne
          miasto
          • Gość: Dee Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: 195.136.36.* 11.06.07, 10:03
            i wjazd na nowe miasto z mostu jak do slamsow.pieknie.pogratulowac twojej wizji
            wielkiego miasta.dramat
            • Gość: R Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: 84.38.160.* 11.06.07, 10:42
              Mieszkanie na 25 piętrze... piękny widok... praktycznie w centrum...
              Niestety ten smród Wisłoka... ale może na 25 piętro zapach nie dotrze.
              • Gość: ale z was debile Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:49
                Podkulski ma Autonika z nie Autocentrum -chodzi o kogos innego .

WIezowiec niczego nie przysłoni , jakie stare miasto ? buhehe te pare kamienic ?

zamek i tak bedzie widac z MH , popatrzcie na mape i prosta linie .

Ludzie troche wielkomiejskosci a nie wiocha i Chaty w centrum miasta .
                • zzyxyryzzy Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku 11.06.07, 17:41
                  > Podkulski ma Autonika z nie Autocentrum -chodzi o kogos innego .

Nie wiem czy Podkulski ma Autonikę, natomiast właścicielem Auto-Centrum jest
                  Autonika Holding. ystarczy sprawdzić na:
                  www.autonika.com.pl
                  • Gość: gosc Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.nm.e-zet.pl 12.06.07, 16:41
                    jak sie okazuje z artykulu
                    serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,951175.html
                    Podkulski ma Autonike :)) i wszystko jest juz jasne
              • Gość: Andrzej Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:57
                Wez pod uwage ze za kilkadziesiat lat nie bedzie juz blokow z wielkiej plyty na
                Nowym Miescie, gdyz trwalasc tych blokow jest mocno ograniczona. Moze my tego
                nie dozyjemy ale od czegos trzeba zaczac. I jestem jak najbardziej za budowa
                tutaj wiezowcow.
                • Gość: janek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:49
                  Aleluja i do przodu !
                  • Gość: zielono mi Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:19
                    A karawana .. ryśka radnych i naszego omana Tadana..z domu tadzia żekne
                    Tadziunia co w kieszenie napycha lepiej od Romuna pomyka do przodu i nic do
                    tego nikomu !
                    • Gość: Kaźmirz Mnie też zielono ... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 18:16
                      ... dlatego nieśmiało zapytam, co to jest " żekne " ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka