Gość: stefan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:00 A potem, jak zwykle się okaże że powstanie tam zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds16 Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:04 galeria Wisłok :))))))))))))))) cudna, szklano-betonowa piramida ku uciesze małorolnej gawiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RES Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.nm.e-zet.pl 10.06.07, 22:33 Na wała Rzeszowowi potrzebne 25-piętrowe budynki i to nad Wisłokiem. Zasrają widokiem Zamek i stare miasto. Lepiej niech tam łączka będzie, jej zielen koi moje oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC bedzie protest przeciwko podkulizacji Rzeszowa IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.06.07, 00:14 czytam te wiesci i coraz pewniej widze ludzi pod ratuszem.kwestia juz kilku tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: bedzie protest przeciwko podkulizacji Rzeszow IP: *.nm.e-zet.pl 11.06.07, 00:19 Pan P ma chyba udziały w Autonice a nie w Auto Centrum?? chyba ze sie myle. Co do budowy apartamentowców w tym miejscu bardzo fajny pomysł choc 25 pięter to przesada lepiej niższe z ciekawą archtektura z duzymi tarasami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee zasloni widok zamku z millenium hall IP: 195.136.36.* 11.06.07, 08:05 i o to mu chodzi podkulskiemu bo jak zapewne wiecie na dachu millenium hall ma byc miniatura rynku i widok na zamek, teraz wiadomo ze pan podkulski za wszelka cene chce zrobic kuku panu pawlowskiemu wiec postawi na linii wielkie 25 pietrowe slumsy.madry pomysl nie ma co.k***** mnie zaraz wezmie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumarek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 08:16 i pewnie powstanie cos innego. najlepiej nad korytem wisłoka !! swoją drogą ciekawe czy tam moze powstać coś wysokiego z uwagi na grunt wisłoczyska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.airm.net 11.06.07, 08:33 Przecież to są tereny zalewowe. Osobiście nei chciałbym w takim bloku mieszkać (nawet 4 piętrowym). Wystarczy pierwsza lepsza powódź i taki blok po prostu runie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:00 Budymki te nie zaslonia zamku. Stojac dokladnie posrodku millenium bedzie widok na zamek i zaden obiekt 25 pietrowy nie przysloni zamku gdyz bedzie stal z prawej strony. Osobiscie jestem za, niech sie nasza dziura zmienia w nowoczesne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: 195.136.36.* 11.06.07, 10:03 i wjazd na nowe miasto z mostu jak do slamsow.pieknie.pogratulowac twojej wizji wielkiego miasta.dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: 84.38.160.* 11.06.07, 10:42 Mieszkanie na 25 piętrze... piękny widok... praktycznie w centrum... Niestety ten smród Wisłoka... ale może na 25 piętro zapach nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale z was debile Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:49 Podkulski ma Autonika z nie Autocentrum -chodzi o kogos innego . WIezowiec niczego nie przysłoni , jakie stare miasto ? buhehe te pare kamienic ? zamek i tak bedzie widac z MH , popatrzcie na mape i prosta linie . Ludzie troche wielkomiejskosci a nie wiocha i Chaty w centrum miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku 11.06.07, 17:41 > Podkulski ma Autonika z nie Autocentrum -chodzi o kogos innego . Nie wiem czy Podkulski ma Autonikę, natomiast właścicielem Auto-Centrum jest Autonika Holding. ystarczy sprawdzić na: www.autonika.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.nm.e-zet.pl 12.06.07, 16:41 jak sie okazuje z artykulu serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,951175.html Podkulski ma Autonike :)) i wszystko jest juz jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:57 Wez pod uwage ze za kilkadziesiat lat nie bedzie juz blokow z wielkiej plyty na Nowym Miescie, gdyz trwalasc tych blokow jest mocno ograniczona. Moze my tego nie dozyjemy ale od czegos trzeba zaczac. I jestem jak najbardziej za budowa tutaj wiezowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:49 Aleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielono mi Re: Nad wisłokiem będą wieżowce ..... Znowu Podku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:19 A karawana .. ryśka radnych i naszego omana Tadana..z domu tadzia żekne Tadziunia co w kieszenie napycha lepiej od Romuna pomyka do przodu i nic do tego nikomu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Mnie też zielono ... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 18:16 ... dlatego nieśmiało zapytam, co to jest " żekne " ? Odpowiedz Link Zgłoś