Dodaj do ulubionych

Pub Remont bez koncesji na alkohol

IP: *.162.unknown.vectranet.pl 15.06.07, 02:53
mi przeszkadza parking pod blokiem. auta hałasują bez przerwy i smierdzi spalinami! rządam bezzwłocznego zaorania asfaltu i zasadzenie lasu w tym miejscu.
dziękuję za uwagę
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: eutanazja ps IP: *.162.unknown.vectranet.pl 15.06.07, 02:56
      miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,4222897.html
    • w2903 Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol 15.06.07, 08:37
      To jest chore co Ci ludzie wyprawiaja.Namolne namawianie ludzi do podpisania
      sie. Na tym podworku zawsze ktos zalatwial swoje sprawy nawet jak pubu nie
      bylo.ostatni koncert zakonczyl sie przed 22. niektorzy sasiedzi daja gorsze
      koncerty ze swoich mieszkan.
    • dobre_mocne Władze miasta zachowały się bardzo nie fair! 15.06.07, 11:52
      Owszem, mieszkańcy mogą mieć swoje racje i prawo do ciszy i spokoju.
      Skoro jednak lokalizacja pubu jest tak niefortunna, to władze miasta powinny
      zaproponować alternatywny lokal, a nie wyrzucać właścicieli na bruk!
      To skandal! Rozbój w biały dzień!
      Trzeba zebrać listę poparcia dla Remontu wśród bywalców pubu i zanieść ją do
      pana Ferenca. Może on będzie mógł pomóc coś w tej sprawie.
      • Gość: Piotr J synTeTYk Re: Władze miasta zachowały się bardzo nie fair! IP: *.nat.rsk.pl 15.06.07, 19:33
        bardzo słusznie popieram! teraz prraktycznie doprowadzili do bankructwa wlascicieli
        • Gość: jamci jak w trygonie mało nie zabili człowieka, IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 16.06.07, 13:10
          to się skończyło na zainstalowaniu kamer, a tu co???
          od razu kasacja całego lokalu, bo jakieś oszczyjmury darły pysk po nocach?

Nigdy nie zgodzimy się na likwidację naszego pubu!!!

chcecie to go przenieście, ale likwidacja odpada.

HOWGH!
    • Gość: błyskawica Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:58
      Kolejni młodzi ludzie wyjadą za granice. Winszuje.

Nie wiem skąd u mnie takie wrażenie, że w kraju demokratycznym coraz częściej zaobserwować można rządy, które bardziej niż demokratyczne anarchie
      • Gość: Los Paranojos Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:27
        Najlepiej to żeby co 30 metrów kościół stał i obowiązkowo przy każdym bloku
        krzyż co by czasem patrzeniem przez okno nie zgrzeszyć. Najlepiej to zamknąć
        wszystkie kanjpy a ich miejsce otworzyć sklepy z dewocjami -TO JUŻ PARANOJA
        PoPISowa-
        • Gość: rzeszowianin Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: 89.101.29.* 16.06.07, 20:26
          haha, dobre i prawdziwe, pozdrawiam
    • Gość: akniluh Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:05
      Cudownie.

Kolejna galeria w mieście padła. Za niedlugo jedyną rozrywką w tej dziurze
      będzie oglądanie seriali w telewizji.

Bezprawie!
    • Gość: Bartek Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:12
      coś, choć może się mylę przypomina mi to rząd moherowych beretów.
    • Gość: Kopendrex Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:26
      No to teraz jeszcze zdelegalizowac autobys, rowery, tramwaje, wogole zabronmy
      wszystkiego. I koncesje cofnijmy wszystkim, alkochol spalic, barmanow powiesic.
      Cos jeszcze pewnie te madryjaly wymysla.
    • Gość: Los Paranojoss Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:35
      Najlepiej to żeby co 30 metrów kościół stał i obowiązkowo przy każdym bloku
      krzyż co by czasem patrzeniem przez okno nie zgrzeszyć. Najlepiej to zamknąć
      wszystkie kanjpy a ich miejsce otworzyć sklepy z dewocjami -TO JUŻ PARANOJA
      PoPISowa-.
    • Gość: Shemek Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:36
      To jest wielkie nieporozumienie. Jedna z najprzyjemniejszych kanjpek
      rzeszowskich ma zostać zamknięta. Czy jej wpływ jest aż tak negatywny??? Otóż
      nie. Problem raczej dotyczy złośliwości mieszkańców niż faktycznego wpływu
      pub-u. Wiadomo zamiast dać możliwość spędzania innym miło czasu, dać możliwość
      zatrudnienia kilku młodym ludziom łatwiej jest powiedzieć nie bo się słyszy
      głosy klientów pubu po ciszy nocnej. Oby tak dalej "pomagajmy sobie". "Twórzmy
      doskonałe społeczeństwo i zżyty naród i pomagajmy sobie."
    • Gość: Bittovy Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.nat.rsk.pl 15.06.07, 19:41
      widać żyjemy w kraju (bez)prawa
    • Gość: Smiley Urzędnicy Ferenca IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 15.06.07, 19:54
      Róbcie tak dalej niech Rzeszów stanie się kupą asfaltu z kościołem co 100
      metrów, a z kościołem pieśni jak z minaretów.
    • Gość: ee /??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:18
      życie w mieście wiąże sie czasem z pewnym dyskomfortem dla pragnących ciszy i
      spokoju. jak komuś się to nie podoba powinien przeproawdzić się na wieś, a
      najlepiej gdzieś głęboko do lasu.
      inna sprawa to to, że niektórzy ludzie potrafia przyczepić sie do czegokolwiek
    • Gość: biada i lament Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.167.unknown.vectranet.pl 16.06.07, 12:41
      karmić mocher ołowiem
    • dobre_mocne jak ktoś się kuma na necie, to niech założy listę 16.06.07, 13:15
      będziemy wspierać Remont!!!

nie damy się,

na pewno zbierzemy więcej niż 38 podpisów !!!
      • Gość: REMONT oficjalne stanowiego PUB REMONT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:41
        Urząd Miasta podczas rutynowych kontroli wydał pozytywną opinie o
        funkcjonowaniu naszej placówki . Pozytywnie o działalności pubu wypowiada się
        wielokrotnie Policja i Straż Miejska. Tego samego zdania jest część Sąsiadów
        naszego pubu.
        Działalność pubu Remont to nie tylko sprzedasz napojów alkoholowych ale również
        promowanie kultury co jest tożsame z celami jakie stawia sobie nasze Miasto.
        Goście pubu (z Rzeszowa, Krakowa, Wrocławia, Lublina, USA, Niemiec, Ukrainy,
        Portugali, Wielkiej Brytanii ) oceniają nasz lokal jako kameralne, bezpieczne
        miejsce o miłej i kompetentnej obsłudze, spełniające zapotrzebowanie ambitnej
        młodzieży. Pub ten jest alternatywą dla osób szukających czegoś więcej w pubie
        niż tylko wypicie piwa.
        Mają u nas miejsce regularnie wernisaże wystaw odbywają się próby niezależnego
        studenckiego teatru ( wkrótce premiera ). Lokal nasz cieszy się uznaniem Liceum
        Katolickiego, które zorganizowało u nasz dwie imprezy.
        Dziwi nas stanowisko części sąsiedztwa wobec naszej placówki i daleko posunięte
        konfabulacje. Częste wezwania Policji na prośbę sąsiadów po których to
        odpowiednie Służby porządkowe nie stwierdzają naruszeń porządku pozwalają
        jednoznacznie stwierdzić o pobudkach takich wezwań. Podstawą do takich zachowań
        jest niezrozumiała obawa przed młodzieżą, niechęć i brak zaufania do innych
        osób. Próbują wykorzystywać owe Służby do realizacji własnych potrzeb
        odbiegających daleko od dobrze pojętych zasad współżycia w sąsiedztwie i w
        mieście ( nie potrafiących zrozumieć naturalnych procesów ekspansji miasta).
        Wobec tych osób powinny być wyciągnięte konsekwencje za bezpodstawne wezwania
        Policji i niepokojenie mnie jako przedsiębiorcy działającego zgodnie literą
        prawa.

Osoby te nie potrafią pogodzić się z konsekwencjami życia w społeczności
        miejskiej.
        Można by w tym miejscu mnożyć przykłady pubów w Rzeszowie, gdzie organizowane
        są duże imprezy i kontakt lokalu z sąsiedztwem jest znacznie bliższy ( dzieli
        je jedynie strop lokalu). W godzinach wieczorno nocnych rynek i nie tylko
        zaczyna ożywać. Robi się gwarno. Ulicami odbiegającymi od centrum wracają grupy
        gości lokali gastronomicznych.
        Centra większych miast w Polsce tętnią życiem. W tym momencie i o tych samych
        godzinach kiedy ja musze tłumaczyć się Policji. Czuje się jak przedsiębiorca
        innej kategorii, sterroryzowana przez osoby które dopracowały już emerytur, a
        którą bym i ja chciała wypracować.
        Działając zgodnie z regulacjami prawnymi dziwi mnie obecna sytuacja. Wierzę, że
        jest to stan przejściowy i sąsiedztwo zaprzestanie niepokojenia mnie jak i
        nadużywania Policji do realizacji własnych koncepcji na moja działalność
        gospodarczą.

• Gość: REMONT cd remont cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:01
      Udziele zainteresowanym odpowiedzi na pytania GG 1834705.
    • Gość: REMONT Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:37
      PUB REMONT - OFICJALNE STANOWISKO
      www.remont-klub.freehost.pl/Nota.htm
      • Gość: gośc weselny Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:11
        no nie moze tak być żeby dac sie terroryzowac jakiejś złośnicy
        która z braku zajęc prowadzi wojne z pubem - pewnie dlatego że w godzinacvh
        nocnych brak jakichkolwiek seriali
        mam nadzieje ze nie dojdzie do zamknięcia tego lokalu
        a jesli tak to kosy na sztorc i na ratusz
    • suriws Pub Remont bez koncesji na alkohol 16.06.07, 18:04
      Hmmm.... a czy ta osoba, która zgłaszała na Policję była pewna ze był klient
      tego lokalu?. Z tego co mi wiadomo to lokal jest cichy i spokojny. A jak wszyscy
      wiedzą lokal znajduje się na trasie powrotu pijanej młodzieży z centrum na
      osiedle Sportowa ,Gwardzistów ,którzy nie wracają po cichu w pojedynke! Udają
      sie na swoje osiedla w grupach tłuką butelki itp. Więc proponuje zamknąć lokale
      na Rzeszowskim Rynku.A sąsiedzi nażekający na ten lokal, który promuje młode
      talenty, organizuje wernisaże, jest ceniony w wielu miastach Europy i USA,w ten
      sposób wykończyli juz dwóch poprzednich właścicieli, którzy zamiast szerzyć
      swoją działalność oraz promować kultórę musieli niestety stawiac się na
      bezsensownych rozprawach, posterunkach itp.instytucjach gdzie bezsensowne
      pomówienia prowadziły do uchylenia zażutów skierowanych i wymierzonych w Pub.
      • Gość: oko Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.218.unknown.vectranet.pl 16.06.07, 18:25
        myśle ze powinni wyburzyć ten blok.
        • Gość: G Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.tpnet.pl 16.06.07, 19:07
          Lokal istniej już kilka lat i jakoś do tej pory nie było z tego aż takich
          paranoii jak teraz. Albo ktoś tu czegoś zazdrości albo jest poprostu pop******,
          W Pubie zawsze jest spokojnie i obchodzi się bez żadnych ekscesów czy awantur.
          Lokal powinien zostać tu gdzie jest a jeżeli władze miasta i mieszkańcy uważają
          inaczej to niech oddadzą pieniądze wsadzone w lokal i dadzą inne lokum w
          atrakcyjnym położeniu. Najpierw pozwalają a jak wszystko idzie ok to zaraz chcą
          zniszczyć żeby ktoś czasami nie zarobił paru groszy.

Jestem za tym aby Pub Remont pozostał tu gdzie jest !!!
    • Gość: ss20 Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.162.unknown.vectranet.pl 16.06.07, 19:47
      czy to prawda, ze ta pani, która rozpętała cała aferę jest matką właściciela trygonu? może chodzi tutaj o pozbycie się konkurencji? nie wydaje mi się, aby obydwa lokale były dla siebie konkurencją, ale ludzka głupota nie zna granic i nie wiadomo co ta pani tak naprawdę chce osiągnąć.
      • Gość: maly kaziu Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: 86.45.131.* 16.06.07, 22:11
        hmm, jesli to prawda, to moze po prostu chce wykurzyc konkurencje... a jak sie konkurencja zwinie, to w tym samym miejscu syn otworzy pubik:)
    • Gość: rzeszowianin lokatorzy kłamią IP: 89.101.29.* 16.06.07, 20:19
      naprawde nie rozumiem postawy lokatorów, moze faktycznie czasami bylo za glosno, ( nie sadze zeby bylo az tak glosno zeby cofac koncesje ! ) jak chca miec spokoj to niech sie wyprowadza na wies, niewazne.. cala wina nie lezy po stronie remontu, lokatorzy sa albo starsi albo przewrazliwieni, albo wychowali sie w starym systemie - jezeli chodzi o donosicielstwo, moze sprawia im to radosc ? albo to i to. a jezeli chodzi o zalatwianie swoich potrzeb na ich terenie, nie rozumiem tego wcale, poniewaz caly teren remontu jest ogrodzony, aha i jeszcze jedno !! to nie jest zaden klub !! tylko mala piwniczka, albo rzeszow jest miastem, albo robimy z rzeszowa wioseczke, pozdrawiam
    • Gość: henryk wojtyło Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.161.unknown.vectranet.pl 17.06.07, 04:25
      Wszystko ładnie pieknie, ale takie ortografy i błędy stylistyczne w oficjalnym stanowisu Pubu, bardzo obniżają wiarygodność i powage. Przeczytajcie kika razy dokładnie zanim cos pójdzie jako "oficjalne".
      Jestem oczywiście ZA pozostawieniem Pubu w spokoju.

Swoją drogą tytuł tego artykułu sugeruje, że koncesja jest już zabrana a z tego co mówi ta kobieta to dezyzja jest dopiero przygotowywana.

• Gość: REMONT cd REM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:12
        W sobotę rano po zamknięciu pubu gdy jechałem już do domu jedna z Pań
        postanowiła wyjść na balkon i wrzeszczała lamentowała, że ja wyzywałem.
        Obudziła dwa bloki tym krzykiem na balkonie do wyimaginowanej postaci. Ja już
        spałem. Taka osoba wpływa na decyzje o uchyleniu koncesji ?????????????? ( o
        całej sprawie wiem od normalnych mieszkańców bloku ) pracownik pubu.
      • Gość: Babartek Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 16:11
        błedy? na tym forum Panie Henryku mamy zupełnie inny temat. ;)

pozdrawiam
    • Gość: deoechemode Re: Pub Remont bez koncesji na alkohol IP: *.nm.e-zet.pl 17.06.07, 12:06
      i gdzie ja taka muzyke uslysze... janerka, kazik, malenczuk:( zamknac??!! nie
      ma mowy!
    • Gość: depechemode zabrac wolnosc IP: *.nm.e-zet.pl 17.06.07, 12:13
      robcie tak dalej, nie bedzie remontu, nie bedzie palenia na ulicy, ba nawet w
      samochodzie mi palic zakazcie, taaak swietnie, niech w kraju zostana same
      mohery, a my mlodzi wyjedzmy, bo tu sie nie da normalnie zyc, tylko kto Wam
      bedzie "robil" na te pozal sie boze emerytury? ha:P
    • Gość: kukułakowicz godzina policyjna rozwiąże wszystkie problemy IP: *.162.unknown.vectranet.pl 17.06.07, 17:44
      zlikwidujmy wszystko, nie bedzie niczego, bedzie spokój, bedziemy siedzieć w domach i rozmnażać się jak pan bóg przykazał

podkarpacie XXIII wieku
      • Gość: ELIsH Re: godzina policyjna rozwiąże wszystkie problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:01
        Nie rozumiem dlaczego egzystowanie klubow na rynku nie spotyka sie z rzadnym
        sprzeciwem choc jest tam o wiele latwiej o burdy i awantury nie mowiac o glosnej
        muzyce, a pub, ktory odznacza sie naprawde duza inwencja w zakresie
        ukulturalniania mlodziezy organizujac takie przedsiewziecia jak wernisarze
        spektakle itp czy koncerty, jest jest represjonowany tylko z tego powodu ze
        mocher jako spolecznosc sasiadujaca, uznaje tylko godzinki lub rozaniec jako
        forme aktywnego i efektywnego spedzania czasu wolnego !!!
    • Gość: merzel Pub Remont nadal ma koncesje na alkohol ! IP: *.162.unknown.vectranet.pl 18.06.07, 09:21
      i bardzo dobrze, tak powinno zostać. prosze nie wprowadzać ludzi w błąd.
      gazeta najwyraźniej służy do dezinformacji społeczeństwa .. wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka