Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:20 witam, mam pytanie, leczył się ktoś z was w tym gabinecie stomatologicznym? Jakie są wasze opinie? Wybieram się, ale nie wiem, czy warto?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aja Re: Estetika IP: 84.38.160.* 19.06.07, 17:27 Warto, jak sama nazwa wskazuje specjalizują się w złotych ząbkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: client Re: Estetika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:33 Drogo, z bajerami, ale ogólnie O.K. Jeszcze im się chce dbać o klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: Estetika IP: *.res.pl 20.06.07, 20:50 Estetika to firma bylego wspolwlasciciela primadentu ... pewnie znacie tego pana z reklamy "a kiedy bol ustapi" ;-) nie wiem jak leczą bo z ich uslug nie korzystalem ... a-propos ... leczyl ktos swoje kły w stomedzie na baranowce? mialem niby wszystkie kły zrobione a nagle pani mowi ze sa kolejne dziury ... jak jej przypomnialem co mowila ostatnio to zaczela sie platac w zeznaniach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Estetika IP: *.17-87-r.retail.telecomitalia.it 13.07.07, 11:47 rok temu zostawilam tam mase pieniedzy,ale jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.s15 Re: Estetika 20.08.16, 13:36 Nie warto cena nieadekwatna do jakości , brak odpowiedzialności, okłamywanie pacjenta wręcz bzdurami.... wypełnienia pozostawiają niewypolerowane , brak znajomości kształtu budowy anatomii zębów. Pośpiech i brak odpowiedzialności ze strony dentysty za spowodowane uszkodzenia podczas leczenia.. ignorancja dyskomfortu pacjenta , brak estetyki , rozległe uszkodzenia, ignorancja ... Odpowiedz Link Zgłoś