Dodaj do ulubionych

Real czeka rewolucja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:35
zapraszam na www.rszczyny2morskie.blox.pl Wszystko o futbolu

Obserwuj wątek
    • prober Real czeka rewolucja 14.03.05, 20:38
      Nie ukrywam, że z wielką radością oglądałem kolejne porażki tego
      marketingowego ociężałego smoka. Kupowanie Beckhama, Owena, oddanie
      zawodników pokroju Makelele czy Morientesa - te interesy włodarzy Realu
      wołały o pomstę do nieba.
      Szkoda mi tylko kibiców Realu Madryt, bo oni (i sam klub) zasługują na wiele
      więcej.

Niech żyje piłka nożna, precz z komercją!
      • Gość: z Re: Real czeka rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:58
        Zgadzam się z powyższą opinią.

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: kolo ratunkowe kasperczak na trenera!!!!! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 14.03.05, 21:14
      • Gość: - Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:57
        Kibicuję Realowi od dawna i równiez od dawna nie grał w nim taki pajac i tak
        słaby piłkarzyna jak Dawidek. Przy jego "umiejętnościach" to Salgado jest
        niezły... Czasy grubaska Roniego, Zezu przykutego do lewej strony boiska choć
        największą gwiazdą był grając na środku u żabojadów i w Juve już się skończyły.
        Roberto niestety już też chyba nie odnajdzie motywacji, a wywalić na zbity pysk
        należałoby także Samuela - toż to piłkarz na poziomie Tomka Kłosa...
        • Gość: fuuu Re: Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:59
          ależ z ciebie żałosny typek żeby aż tak najechać na kilku dobrych pilkarzy
        • Gość: oburzona Jak śmiesz! Toż to zbawca ludzkości! IP: *.aster.pl 14.03.05, 22:03
          Jak możesz tak mówić - gdyby nie on, miliony (jeśli nie miliardy!) młodych
          ludzi by się wykoleiło w angielskich rynsztokach, a dzięki jego łaskawości mogą
          (buląc grubą forsę) pokopać sobie w 'The David Beckham Football Academy', dając
          przy okazji zarobić swojemu 'bezinteresownemu' idolowi:
          editorial.gettyimages.com/source/search/FrameSet.aspx?s=EventImagesSearchState|1|0|30|0|0|1|0|0|0|52374263|0|0|0|0|0||0|0|0|0&p=2
        • Gość: koneser Re: Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 15.03.05, 19:41
          jestes zalosny, beckham to wspanialy pilkarz, do momentu gdy przeciw juve byli
          na boisku on i zidane real atakowal, przetrzymywal pilke, dzieki ofiarnej
          interwencji beckhama byl wynik 0 0, a wlsnie gdy wslizgiem zablokowal pilke po
          silnym strzale doznal kontuzji, jestes slepy, to raul i figo powinni jak
          najszybciej odejsc, to owen powinien grac od pierwszej minuty, to guti powinien
          spie..c jak najszybciej
          • Gość: Alphonsinho Re: Beadoomu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 21:15
            Ciekawe spostrzeżenie konserze. Nb. Raul jakoś poza wszelka krytyka, jakby np.
            strzelał więcej goli niż Ronaldo (a strzela mniej) - ten ostatni zapalczywie
            krytykowany jest przez tłuszczę za nadmiar tłuszczu.

Co chciałem rzec. Real nie funkcjonuje jako zespół, syntetycznie, czepianie sie
            poszczególnych zawodników jest tu tematem zastępczym, nieinteligetnym, i
            nagonkowskim. W końcu i Beckham do tego dysfunkcjonalnego zespołu sie nie
            pchał, prezes go ściagnał.
    • Gość: hola Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.chello.pl 14.03.05, 22:01
      HAHAHA, to będa teraz mieli zgryz jak się pozbyć "gwiazd" z milionowymi
      apanażami; nikt nie jest tyle wart, żeby mu płacić takie pieniądze rocznie
      jakie np. zarabia Beckham
      • Gość: Beniamin Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:19
        gdy zaczynałem kibicować Realowi, była to jeszcze drużyna (z Sukerem,
        Mijatovicem, Seedorfem czy Redondo). teraz jak patrzę na zniewieściego Beckhama
        czy grubego Ronaldo to zadaje sobie pytanie - co sie stało z tym klubem .... ?
        • Gość: Figo Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 15.03.05, 09:24
          Popieram. Tamta drużyna była najlepsza na świecie. Grali pięknie, u siebie i na
          wyjazdach. Jeszcze jedno: mieli dobrego trenera - Del Bosque. Inna sprawa, że
          byli o parę lat młodsi i głodni sukcesów...
          • ron_obvious Re: Real czeka rewolucja HAHA 16.03.05, 13:45
            Trenerem druzyny z Sukerem, Mijatovicem, czy Seedorfem był Jupp Heynkes a nie
            Del Bosque wielki kibicu Realu.
      • Gość: Spiral_Archiitect Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.krakow.pl 14.03.05, 23:43
        david Beckham, kiedy gral w MUtd, byl znakomitym pilkarzem.

Był.

Juz nie bedzie raczej.
    • Gość: selekcjoner Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 04:34
      A nie! Niech grają do końca kontraktów, niechby nawet spadli do drugiej
      division - bo i tego nie można wykluczyć - niech i wtedy grają dalej
      galacticos. A w drugiej lidze dopiero pierwszy transfer, z Derby, i sikanie z
      ekstazy tutaj - polski zawodnik gra w słynnej drugiej lidze hiszpańskiej!
      • Gość: le comte Re: Real czeka rewolucja IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 15.03.05, 07:28
        Gdyby pieniadze z transferu Beckham'a przeznaczyc na 3 obroncow to Real mialby
        najlepsza obrone na swiecie! Juz nawet nie wspominam Makelele i Morientesa...
        Figo juz dawno nie zagral na swoim poziomie (Euro potwierdzilo jego
        schylek),szarpnieciami Zidane'a i jedna akcja Ronaldo LM czy PD sie nie wygra!
        A kto sie najlepiej prezentuje ? Casillas, Gravesen... i tu juz mam problem...
        oni razem nie zarabiaja tyle co Ronaldo ! Ps.Prezes - Perez nie potrafi, jak
        mawial Bismarck, uczyc sie na bledach wrogow, vide M.Moratti :-)
        • Gość: Rafał Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 08:05
          A ja kibicuję Realu od czasu,gdy w Puchrze Mistrzów wygrywał z Porto z
          Młynarczykiem w bramce,kiedy grali w nim Sanchez, Butragueno, Buyo,Michel,
          Gordillo,kiedy w klubie marzono o zdobyciu nieszczęsnego Pucharu Mistrzów, co
          stało się dopiero 10 lat później.
          Pamiętam te czasy dlatego nie rozpoczam,bo wiem,że raz się jest na wozie,a raz
          pod wozem.
          Nie mogę wybaczyć Perezowi jednego - że pozbył się Fernando Hierro, który był
          symbolem Realu,jego opoką. Ja wiem,że nie był juz piłkarzem,który powinien grać
          w podstawowym składzie,takim piłkarzom nie pozwala się odchodzić gdzieś do
          Azji,by tam kończyć karierę.
          Może teraz Perez będzie rozsądniej budował drużynę?

• Gość: les paul Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 11:16
            ten klub skompromitował najświętsze zasady sportowe tym co uczynił Morientesowi
            (a Morientes ośmieszył go na wsze czasy tym co jemu uczynił w LM - małe kuku)
            tak, tylko rewolucja może tu pomóc, trzeba zaorać Santiago B. i zacząć od nowa
    • Gość: Tufusek Re: Real czeka rewolucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:27
      Barca!!! Mam nadzieje ze nadchodzi czas Barcelony.
    • Gość: aciu Re: Real czeka rewolucja IP: 213.199.193.* 15.03.05, 15:12
      no niech tylko Ronaldo przejdzie do Interu-zresztą kto by chciał tam tego
      grubasa, niedługo będzie wyglądać jak Maradona-nawet '' czerwony '' Roman nie
      jest zainteresowany żadnym z wielkich/staruchy/, a może tak by któregoś do
      wisełki, pewnie Werener już sobie kogoś upatrzył.
      • Gość: antynagonka Re: Re IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:15
        odp...sie od Ronaldo, bo nawet gruby i ślepy lepiej gra od ciebie i wszystkich
        graczy ktorych w życiu na żywo widziałeś he, he
    • Gość: he, he Re: Real czeka rewolucja -YES!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 13:18
      Galacticos się zbuntują i umówią, że nie dadzą sie przepędzić. Związek
      Galacticos będzie bronić podpisanych kontraktów!!!
    • Gość: hihi Re: Real na przemiał IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 21:43
      jw
    • charlie1992 Re: Real czeka rewolucja 01.04.05, 17:28
      Barca jest jakieś 1000000000000% lepsza od realu madryt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka