Gość: marke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:35 zapraszam na www.rszczyny2morskie.blox.pl Wszystko o futbolu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prober Real czeka rewolucja 14.03.05, 20:38 Nie ukrywam, że z wielką radością oglądałem kolejne porażki tego marketingowego ociężałego smoka. Kupowanie Beckhama, Owena, oddanie zawodników pokroju Makelele czy Morientesa - te interesy włodarzy Realu wołały o pomstę do nieba. Szkoda mi tylko kibiców Realu Madryt, bo oni (i sam klub) zasługują na wiele więcej. Niech żyje piłka nożna, precz z komercją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Real czeka rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:58 Zgadzam się z powyższą opinią. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo ratunkowe kasperczak na trenera!!!!! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 14.03.05, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:57 Kibicuję Realowi od dawna i równiez od dawna nie grał w nim taki pajac i tak słaby piłkarzyna jak Dawidek. Przy jego "umiejętnościach" to Salgado jest niezły... Czasy grubaska Roniego, Zezu przykutego do lewej strony boiska choć największą gwiazdą był grając na środku u żabojadów i w Juve już się skończyły. Roberto niestety już też chyba nie odnajdzie motywacji, a wywalić na zbity pysk należałoby także Samuela - toż to piłkarz na poziomie Tomka Kłosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuuu Re: Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:59 ależ z ciebie żałosny typek żeby aż tak najechać na kilku dobrych pilkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Jak śmiesz! Toż to zbawca ludzkości! IP: *.aster.pl 14.03.05, 22:03 Jak możesz tak mówić - gdyby nie on, miliony (jeśli nie miliardy!) młodych ludzi by się wykoleiło w angielskich rynsztokach, a dzięki jego łaskawości mogą (buląc grubą forsę) pokopać sobie w 'The David Beckham Football Academy', dając przy okazji zarobić swojemu 'bezinteresownemu' idolowi: editorial.gettyimages.com/source/search/FrameSet.aspx?s=EventImagesSearchState|1|0|30|0|0|1|0|0|0|52374263|0|0|0|0|0||0|0|0|0&p=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Bek Cham do domu !!!!!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 15.03.05, 19:41 jestes zalosny, beckham to wspanialy pilkarz, do momentu gdy przeciw juve byli na boisku on i zidane real atakowal, przetrzymywal pilke, dzieki ofiarnej interwencji beckhama byl wynik 0 0, a wlsnie gdy wslizgiem zablokowal pilke po silnym strzale doznal kontuzji, jestes slepy, to raul i figo powinni jak najszybciej odejsc, to owen powinien grac od pierwszej minuty, to guti powinien spie..c jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Beadoomu !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 21:15 Ciekawe spostrzeżenie konserze. Nb. Raul jakoś poza wszelka krytyka, jakby np. strzelał więcej goli niż Ronaldo (a strzela mniej) - ten ostatni zapalczywie krytykowany jest przez tłuszczę za nadmiar tłuszczu. Co chciałem rzec. Real nie funkcjonuje jako zespół, syntetycznie, czepianie sie poszczególnych zawodników jest tu tematem zastępczym, nieinteligetnym, i nagonkowskim. W końcu i Beckham do tego dysfunkcjonalnego zespołu sie nie pchał, prezes go ściagnał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.chello.pl 14.03.05, 22:01 HAHAHA, to będa teraz mieli zgryz jak się pozbyć "gwiazd" z milionowymi apanażami; nikt nie jest tyle wart, żeby mu płacić takie pieniądze rocznie jakie np. zarabia Beckham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniamin Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:19 gdy zaczynałem kibicować Realowi, była to jeszcze drużyna (z Sukerem, Mijatovicem, Seedorfem czy Redondo). teraz jak patrzę na zniewieściego Beckhama czy grubego Ronaldo to zadaje sobie pytanie - co sie stało z tym klubem .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 15.03.05, 09:24 Popieram. Tamta drużyna była najlepsza na świecie. Grali pięknie, u siebie i na wyjazdach. Jeszcze jedno: mieli dobrego trenera - Del Bosque. Inna sprawa, że byli o parę lat młodsi i głodni sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Real czeka rewolucja HAHA 16.03.05, 13:45 Trenerem druzyny z Sukerem, Mijatovicem, czy Seedorfem był Jupp Heynkes a nie Del Bosque wielki kibicu Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiral_Archiitect Re: Real czeka rewolucja HAHA IP: *.krakow.pl 14.03.05, 23:43 david Beckham, kiedy gral w MUtd, byl znakomitym pilkarzem. Był. Juz nie bedzie raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekcjoner Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 04:34 A nie! Niech grają do końca kontraktów, niechby nawet spadli do drugiej division - bo i tego nie można wykluczyć - niech i wtedy grają dalej galacticos. A w drugiej lidze dopiero pierwszy transfer, z Derby, i sikanie z ekstazy tutaj - polski zawodnik gra w słynnej drugiej lidze hiszpańskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Real czeka rewolucja IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 15.03.05, 07:28 Gdyby pieniadze z transferu Beckham'a przeznaczyc na 3 obroncow to Real mialby najlepsza obrone na swiecie! Juz nawet nie wspominam Makelele i Morientesa... Figo juz dawno nie zagral na swoim poziomie (Euro potwierdzilo jego schylek),szarpnieciami Zidane'a i jedna akcja Ronaldo LM czy PD sie nie wygra! A kto sie najlepiej prezentuje ? Casillas, Gravesen... i tu juz mam problem... oni razem nie zarabiaja tyle co Ronaldo ! Ps.Prezes - Perez nie potrafi, jak mawial Bismarck, uczyc sie na bledach wrogow, vide M.Moratti :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 08:05 A ja kibicuję Realu od czasu,gdy w Puchrze Mistrzów wygrywał z Porto z Młynarczykiem w bramce,kiedy grali w nim Sanchez, Butragueno, Buyo,Michel, Gordillo,kiedy w klubie marzono o zdobyciu nieszczęsnego Pucharu Mistrzów, co stało się dopiero 10 lat później. Pamiętam te czasy dlatego nie rozpoczam,bo wiem,że raz się jest na wozie,a raz pod wozem. Nie mogę wybaczyć Perezowi jednego - że pozbył się Fernando Hierro, który był symbolem Realu,jego opoką. Ja wiem,że nie był juz piłkarzem,który powinien grać w podstawowym składzie,takim piłkarzom nie pozwala się odchodzić gdzieś do Azji,by tam kończyć karierę. Może teraz Perez będzie rozsądniej budował drużynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Real czeka rewolucja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 11:16 ten klub skompromitował najświętsze zasady sportowe tym co uczynił Morientesowi (a Morientes ośmieszył go na wsze czasy tym co jemu uczynił w LM - małe kuku) tak, tylko rewolucja może tu pomóc, trzeba zaorać Santiago B. i zacząć od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tufusek Re: Real czeka rewolucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:27 Barca!!! Mam nadzieje ze nadchodzi czas Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciu Re: Real czeka rewolucja IP: 213.199.193.* 15.03.05, 15:12 no niech tylko Ronaldo przejdzie do Interu-zresztą kto by chciał tam tego grubasa, niedługo będzie wyglądać jak Maradona-nawet '' czerwony '' Roman nie jest zainteresowany żadnym z wielkich/staruchy/, a może tak by któregoś do wisełki, pewnie Werener już sobie kogoś upatrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynagonka Re: Re IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:15 odp...sie od Ronaldo, bo nawet gruby i ślepy lepiej gra od ciebie i wszystkich graczy ktorych w życiu na żywo widziałeś he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Real czeka rewolucja -YES!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 13:18 Galacticos się zbuntują i umówią, że nie dadzą sie przepędzić. Związek Galacticos będzie bronić podpisanych kontraktów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie1992 Re: Real czeka rewolucja 01.04.05, 17:28 Barca jest jakieś 1000000000000% lepsza od realu madryt Odpowiedz Link Zgłoś