Dodaj do ulubionych

powrót generała do wssg tyczyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:13
czy ktoś wie co się tam obecnie dzieje, zelazny i reszta rostrzelana czy
wtrącona w lochy
Obserwuj wątek
    • Gość: szyszunia Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.stimo.net 05.07.07, 18:31
      Ja az sie boje, promotorem moim jest Zelazny i nie wiem co teraz :/
      • Gość: olin I Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 05.07.07, 21:08
        Gratuluję Ci Zbychu powrotu na funkcję rektora! Należało ci się to, jak ślepej
        kurce ziarenko.

• Gość: Absolwent Re: Lewica przejmuje WSSG IP: *.nat.rsk.pl 06.07.07, 07:20
          Dzisiejsze "Nowiny" piszą:
          "W czwartek obowiązki rektora przejął Zbigniew Stachowski, były rektor uczelni
          i udziałowiec spółki. Twierdzi, że Żelazny sam zrezygnował z tej funkcji.
          Przysłał mu pismo w tej sprawie.

- To była prywatna korespondencja, w której napisałem, że rezygnuję z
          kierowania uczelnią. Pan Stachowski to wykorzystał - wyjaśnia Żelazny. Złożył w
          tej sprawie doniesienie do prokuratury.

Dzisiaj wezwał też na uczelnię policję, ale ta po rozmowie z nowym rektorem
          opuściła budynek.

Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie prorektorem uczelni ma zostać Henryk
          Pietrzak, członek SLD, były prezes Polskiego Radia w Rzeszowie."

No i lewica się dogadała ze Szczepańskim.
          • Gość: Leszek Re: Lewica przejmuje WSSG IP: *.ostnet.pl 07.07.07, 15:43
            Dlaczegoś mnie zostawił Zbyszku?
            • Gość: Student Re: Lewica przejmuje WSSG IP: *.ostnet.pl 07.07.07, 19:46
              Wszyscy studenci dzis uwierzyli Stachowskiemu, że nie mógł w Rzeszowie znależć
              fachowca do redagowania książek i musiał - bo nie miał wyjścia - zlecić tę
              robotę Ewuni... We wszystko co mówił uwierzyli, i będą żyć długo i szczęśliwie.
              • Gość: Oldtimer Re: Lewica przejmuje WSSG IP: *.krak.tke.pl 07.07.07, 20:25
                Coś takiego! Lewica cokolwiek przejmuje? A gdzie pis?
      • Gość: Arek Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.nyc.res.rr.com 15.07.07, 09:48
        Dobrych pare lat temu bronilem sie u Stachowskiego. Studiowalem na UR. Mile
        wspominam moje seminarium. Nie bylo latwo, ale sie obronilem. Nie znam
        Stachowskiego jak studenci WSSG, ale chyba nie jest taki straszny. O Zelaznym
        nie moge nic powiedziec, bo go nie znam. Pozdrowienia z Australii.
    • Gość: woj Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:22
      nie straszcie... ja tu studiuję
      • Gość: tyczyniak Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 08.07.07, 08:01
        Przewodniczący Rady Gminnej Panie Kalandyk, Radni - gdzie jesteście?!
        To co wyprawia Stachowski z WSSG, to rozbój w biały dzień!
        Szczepański ze Stachowskim już dzielą ziemię, która należy do WSSG i Gminy.
        Przed wyrokiem sądowym o plagiat burmistrz nerwowo szuka źródło utrzymania
        kosztem całej Gminy oraz umiłowanej i okradanej przez siebie uczelni.
        • Gość: absolwent Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 16.07.07, 07:47
          W sobotę 14 zdałem egzamin magisterski pod przewodnictwem Pani dr Marii Ożóg na
          bardzo dobry. Luz, blus, pełna kultura!
          • Gość: Absolwencik Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 16.07.07, 08:28
            Głupi jestes i na dodatek mgr. Zobacz na str. internetowa Ministerstwa Nauki
            www.nauka.gov.pl/mein/index.jsp?place=Menu01&news_cat_id=-1&layout=0
            i dowiesz sie, ze swym dyplomem mozesz sobie podetrzec 4 litery. Gratuluje.
            • Gość: General Re: odmaszerowanie generała z wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 16.07.07, 10:01
              Pulkowniku Stachowski, nawet jak przyjdzie do wladzy koalicja PO-LiD to i tak
              Cie mlode wilki z Lewicy wymiota, i to jeszcz szybciej niz PiS. Nikt przy
              zdrowych zmyslach nie stoleruje twych patologicznych rządow i przekrętów.
              • Gość: Prześmiewca Re: odmaszerowanie generała z wssg tyczyn IP: *.centertel.pl 16.07.07, 23:03
                Szanowny pułkownik okopany na szańcu Makuszyńskiego najwidoczniej o tym zapomniał.
              • Gość: Cwaniak z Remertow Re: odmaszerowanie generała z wssg tyczyn IP: *.centertel.pl 16.07.07, 23:05
                Jesteś pipa.
                • Gość: marszałek Re: odmaszerowanie generała z wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 17.07.07, 14:21
                  Ja widmo marszałka ZSRR Konstanty Rokossowski w polskim szynelu marszałkowskim
                  degraduję pułkownika Zbigniewa Stachowskiego do stopnia szeregowego za zamach
                  na wolność i autonomię Wyższej Szkoły Społeczno-Gospodarczej w Tyczynie.
                  • Gość: Strateg Re: odmaszerowanie generała z wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 17.07.07, 17:03
                    Panie Pułkowniku, wojna przegrana. Cywilizowany wódz i dowódzca oszczędza
                    wykrwawiania się wojska i dąży do kompromisów, by ocalić to co można jeszcze
                    ocalić, i wyjść z honorem z walki. Ma Pan okazje (moze pierwszy raz w życiu)
                    pokazać klasę. Przegrać to nie hańba. Wstyd to brnąć na ślepo i dać się dobić.
                    W XXI w. takich bohaterów nikt nie potrzebuje.
            • Gość: muminek Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:19
              A ty to chyba ukończyłeś zasadniczą szkołę zawodową i dlatego nie masz nawet mgr
              • Gość: adiuntant Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: *.ostnet.pl 17.07.07, 18:03
                Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera (wielkie zera)
    • viking-04 Re: powrót generała do wssg tyczyn 17.07.07, 20:45
      a kto mu dał jenerala?
      • Gość: fuhrer Re: powrót generała do wssg tyczyn IP: 91.150.165.* 17.07.07, 23:04
        Mein fuhrer, mein fuhrer, mein gruppen ofizieren,za pułkownikiem do piekła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka