Dodaj do ulubionych

TANIE i smaczne obiady - gdzie??

15.07.07, 20:06
Za szybko wcisnęłam Enter :)
Jakie miejsca "obiadowe" polecacie?? Chodzi mi o smaczne jedzenie w rozsądnej cenie (tj. na kieszeń studenta lub licealisty), o lekkie obiady, np. zupy, surówki, naleśniki, placki ziemniaczane, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rosa Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 00:42
      Polecam Kryjówkę na Mickiewicza. Bije konkurencję we wszystkim. Ceny super, jedzonko super, klimacik.
      • Gość: anka Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.centertel.pl 24.07.07, 19:01
        Hej, tez tam bylam...Fajnie byloby Cie tam spotakc!
      • Gość: aleks Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:17
        kiedys tak bylo:) czy tanio?
        ta sama cena co sfinksie:)
    • Gość: anka Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.centertel.pl 24.07.07, 18:59
      Skocz sobie do Kryjowki na Mickiewicza kolo Rynku, nie dosc ze tanio, to jeszcze smacznie i ladne wnetrza. Kulturka. Polecam. Dodatkowo piwniczki w taki upal to cos co warto podkreslic.
    • Gość: lola Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.ostnet.pl 02.10.07, 22:18
      bistro bar polecam
    • Gość: aga Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:33
      Słoneczna na Krakowskiej
      • Gość: rozmus Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.centertel.pl 11.10.07, 00:20
        Staram się być obiektywny. Całkiem dobre zapiekanki na dworcu PKP (najleiej smakują po imprezie o 2.00 w nocy). A tak na serio to najlepsze żarcie, moim zadniem serwuje Kryjówka. Hej!
        • Gość: piotr Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:09
          Byłem, tylko powiedz mi, dlaczego tam jest tyle ludzi? Czy dlatego że takie dobre żarcie i ładne dziewczyny???
          • Gość: jojo Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.centertel.pl 25.10.07, 22:53
            Dziewczyny w Kryjówce są ładne, ale niestety nie robią tam lodów...
            • Gość: xs Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 11.06.09, 13:39
              A szkoda...
              • Gość: Kryjówka Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.res.pl 11.06.09, 20:43
                Dałby sobie spokój własciciel kryjówki z tymi wypocinami na forum.
                Gość sam ze sobą gada i myśli ze ludzie to idioci.
    • Gość: bibi Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: 195.136.30.* 12.12.07, 17:02
      polecam STOŁÓWKĘ w TESCO-wchodzi się przez Recepcję na 1
      piętro.kupiłam zupę za 2 zł !!!!!!!!!!!REWELKA
      taniej nigdzie nie jadłam,a poza tym jest pyszne jedzonko
      • Gość: Tomek Re: Tam jest ok: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 19:42
        Dobre obiady i w niskich cenach są tam:
        www.kryjowka.eu/index.php?akcja=1
        • dinn Re: Zelmer 14.01.08, 21:45
          restauracja zelmerowska polecam
          • Gość: aaaaaaaaaa Re: Zelmer IP: 195.136.30.* 19.01.08, 20:00
            co tam maja smacznego?
            • Gość: teresa Re: Zelmer IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 17:47
              W ZELMERZE obiady są przeciętne. Po 2 tygodniach znudzą siE ponieważ
              powtarzają się. 6 - 7 dań powtarzanych bez końca.
      • Gość: as Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 11.06.09, 13:40
        Polecasz, bo tam robisz
    • Gość: zoe Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 10:06
      Hej, jadałam dawniej w Kryjówce, ale potem znalazłam lepsze
      miejsce :) W budynku NOT-u przy ul. Kopernika 1 (centrum!) są pyszne
      obiady, można wykupić abonament miesięczny w cenie 10 zł za obiad.
      Polecam.
      • Gość: tom30 Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 00:02
        Byłem tam w tym NOCie na obiedzie. Generalnie masakra. Jedzenie szpitalne.
    • Gość: Aro Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: 194.126.210.* 12.06.08, 08:41
      Polecam knajpkę przy straży pożarnej, jedzenie dobre i niedrogie, pojedynczy
      obiad z dwóch dań kosztuje 9,7 zł, a w abonamencie 8 zł( ja kupuję po 10
      obiadów, a i abonament można wykorzystać kiedy się chce nie ma konkretnych dni
      na bloczkach))
    • Gość: rico Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.ostnet.pl 15.06.08, 21:49
      bardzo tanio i smacznie jest w grandzie ok 100 zł od osoby za małe
      jedzonko polecam
      • Gość: alan Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 02:14
        Kryjówka.
        • Gość: MIMI stołówka IP: 89.174.66.* 07.01.09, 09:43
          POLECAM WYBRAĆ SIĘ DO STOŁÓWKI PRACOWNICZEJ PRZY TESCO NA
          AL.POWSTAŃCÓW W-WY 13-wejście przez recepcję.
          podają tam tanie posiłki zimne i gorące,napoje słodycze itp.
          Jedzenie nie dość ,że jest nioedrogi to i smaczne.!!!!
          • Gość: as Re: stołówka IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 11.06.09, 13:47
            Zdecydowanie odradzam świat pierogów obok rynku,niezjadliwe,sama
            mąka,musiałem kupic litrowy napój do popchnięcia.Więcej tam moja
            noga nie postanie.A były tam wtedy ze mną jeszcze dwie osoby i
            mieliśmy to samo zdanie...
            • Gość: queen Re: stołówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:35
              Tanie i smaczne jedzonko można znaleźć z barze Bolero - polecam.
          • Gość: Mirek Re: stołówka IP: *.google.com 06.09.15, 11:52
            Nie polecam tej stołówki , a te wpisy polecajace dodaje wlascicielka
    • Gość: zalesiańska girl Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 15:31
      Polecam bar Biesiada w budynku UR. To stołówka uczelniana, ale
      podają tam bardzo smaczne i tanie obiady: placki po węgiersku 9 zł,
      zupa 3 zł, kompot 1 zł, klopsy z frytkami i surówką 10,50 zł.
      Mniam!!!
      • Gość: student Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.multimo.pl 30.11.09, 19:42
        Też polecam BIESIADĘ na Zalesiu. Jakie tam mają pierogi z mięsem,
        najlepsze jakie jadłem. Generalnie dużo domowego jedzonka za nieduże
        pieniądze. Tylko trochę daleko od centrum, ale jak ktoś ma sieciówkę
        MPK to można 18 albo 19 podjechać.

Mają swoją stronę internetową: biesiada.rzeszow.pl
        • Gość: rss Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 18:40
          Trzeba było poczekać z tym spamem aż stronę skończycie.
    • Gość: pasibrzuch Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:17
      w rzeszowie-GROTESQUE NA PRZESMYKU, smacznie, tanio, do syta
      polecam
    • Gość: jarek Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 13:32
      Dajcie już spokój z tą kryjówką! Co tam takiego rewelacyjnego? Obiady jak u
      babci Zosi! A i cena z kosmosu! Jak weźmiesz wszystko z dodatkami to i ze 30 zł
      zapłacisz! Zwykły bar z cenami z restauracji!
    • Gość: kaśka Re: TANIE i smaczne obiady - gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 01:21
      Byłam ostatnio w grotesce i miło się zaskoczyłam, cena niska za obiad i naprawdę
      smacznie i dużo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka