Dodaj do ulubionych

Po skargach sąsiadów pub"Depresja" stracił konc...

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 21:03
JEST TO WSZYSTKO SMIESNE I DOWODZI CO MOŻE KILKU MIESZKANCÓW
ZDZIAŁAC .JESTEM CIEKAW CO BY SIE DZIAŁO GDYBY PUB BYŁ KLUBEM
EMERYTA
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Dobra Rada A gdzie wsparcie miejscowej parafii ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 06:42
      Dlaczego się proboszcz dobrodziej nie wypowiedział?? :) Czyżby
      depresja.. ??
    • Gość: Gregory Re: Po skargach sąsiadów pub IP: 217.96.9.* 25.06.03, 07:49
      Przekształcić "Depresje" w klub seniora, zamiast piwka
      lemoniada i szklanka na szczęke ( broń sprzedają hahahaha )
      • Gość: Lyby A co dalej... IP: 156.17.78.* 25.06.03, 09:33
        Znam kilka podobnych historii. Polecam właścicielom Depresji
        (którzy bez pozwolenia na wyszynk prawie na pewno zbankrutują w
        ciągu pół roku) pilnie śledzić kto capnie po nich lokal. Z
        artykułu wynika, że ktoś chce ich po prostu wygryźć i podjudza
        okolicznych mieszkańców.
    • Gość: xxx Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.man.rsk.pl 25.06.03, 10:15
      Kilka starych babek i dziadków postanowiło, po Polsku a głównie
      po Podkarpacku, że nie będzie klubu (miejsc pracy, rozrywki,
      inicjatywy gospodarczej...) bo nie (np. bo głośno tupią). Może
      by urządzić kapliczkę w podziemiach z okresowymi modlitwami za
      spadek bezrobocia i dzisiejszą młodzież.
      A może bar był niewygodny dla kogoś z tej grupki w jego
      interesach?
      • Gość: brown Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.man.rsk.pl 26.06.03, 14:15
        i dobrze moze zrobia cos lepszego
    • Gość: wojtek Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.smlw.pl 25.06.03, 12:00
      30 podpisow starych dziadkow wystarczy by zamknac knajpe???
      paranoja
      • Gość: volny86 Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.krak.tke.pl 25.06.03, 12:11
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> 30 podpisow starych dziadkow wystarczy by zamknac knajpe???
        > paranoja

w odpowiedzi proponuję zebrać 300 podpisów przeciwko odebraniu koncesji....
      • Gość: Vp Re: Po skargach sąsiadów pub IP: 195.117.30.* 30.06.03, 19:33
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> 30 podpisow starych dziadkow wystarczy by zamknac knajpe???
        > paranoja

Czemu młody według ciebie ma być ważniejszy od starego? Czemu rozrywka młodego
        ma być ważniejsza od zdrowia starego? Czemu brak knajpy pod nosem jest
        strasznym zamachem na wolność, a brak ciszy to jakieś gupie
        fanaberie "dziadków".
        Jak głosowałeś w referendum? Na zachodzie nie ma mowy żeby knajpa była blisko
        mieszkań i żadnych podpisów nie trzeba, z urzędu nie dostaje pozwolenia, są
        normy i koniec.
    • Gość: duz Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 12:21
      tereska lekacz.. gdzie ona mieszka? moze by tak ja zgwalcic
      zabic i porzucicw lesie? ale pewnie juz jej sie to nie raz
      przytrafilo gdzy nie zazyla lekow...
      no i brawa dla fanow sld i innych wybitnych politykow - w koncu
      na bilbordach miller mowil ze ferenc to dobry wybor.. gratulacje
      wszyscy wybitni!
      • Gość: dysafor Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 13:56
        Gość portalu: duz napisał(a):

> tereska lekacz.. gdzie ona mieszka? moze by tak ja zgwalcic
        > zabic i porzucicw lesie? ale pewnie juz jej sie to nie raz
        > przytrafilo gdzy nie zazyla lekow...
        > no i brawa dla fanow sld i innych wybitnych politykow - w koncu
        > na bilbordach miller mowil ze ferenc to dobry wybor.. gratulacje
        > wszyscy wybitni!

Brawo, brawo, chyba bywalec knajpy się wypowiedział. Po lekturze wątków widać,
        że zapewne sama damskie i męskie dziewice do niej chadzają. W środku dyskutują
        o filozofii Kantego a wychodząc rozmawiają ściszonym głosem, zeby nie budzić
        starszych ludzi na osiedlu. Młodzi gniewni, za 30-40 lat, o ile nie skończycie
        wcześniej na jakimś haju, też się wam będzie trząść i boleć głowa. A wychowane
        przez Was dzieci i wnuki będą czekać kiedy w końcu wykorkujecie i przestaniecie
        ględzić. Radzę sie nad tym zastanowić.

Gratuluję poza tym właścicielom nazwy tej mordowni. To była wizja prorocza czy
        tylko przeczucia odnośnie finału? Proszę sie nie przejmować i nie wpadac w
        depresję, na innym osiedlu można jeszcze założyć przecież pub "Schizofenia".

Z braterskim uściskiem
        dysafor
    • Gość: demon Koncesja pilnie poszukiwana . IP: *.man.rsk.pl 25.06.03, 17:46
      Odbieraja im koncesje pewnie dlatego , ze corka lub synek jakiegos znajomego
      Ferenca chce otworzyc knajpe , a nie ma koncesji , bo wiadomo jest limit.
      Ciekawe w ktorym miejscu otworzy sie nowa knajpka .Wie moze juz ktos ?
    • Gość: martyna Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 19:54
      az mi cisnienie skoczylo, jak przeczytalam wasze nonsensowne wypowiedzi.
      Moge sie zalozyc, ze zaden z Was nie pracuje i nie musi wstawac o 5 rano do pracy. Pewnie jestescie na etapie: do ktorej knajpy pojde dzis wieczorem na piwko, albo gdzie poderwac panienke? Mam racje, czy nie? Puby, kluby etc, musza byc! - to nie ulega watpliwosci!, ale po co wlasnie tam gdzie ludzie chca spac. To jest z zalozenia idiotyczny pomysl. Na malutkim uboczu - czego nie? Wtedy wszyscy beda zadowoleni.
      Ok, ze sprzedaza broni to macie racje, faktycznie przesada.
      Dla Waszej wiadomosci, do emerytury brakuje mi jakies 40 lat. (atak tego typu odpada). Jezeli ktorys z Was ma ochote, to mozemy cos przetestowac. Dajcie mi swoj numer telefonu a ja beda Was codziennie budzila w dowolnie wybranej przez mnie godzinie w nocy, np o 2,3, albo o 4 np. przez 5 miesiecy Jestem pewna, ze nikomu z Was to nie bedzie przeszkadzac.
      • Gość: rzurzu Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 00:34
        moze za malo jednak pracujesz... skoro spac po nocach nie mozesz?
        • Gość: martyna Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 07:20
          Gość portalu: rzurzu napisał(a):

> moze za malo jednak pracujesz... skoro spac po nocach nie mozesz?

Dieki za inteligentne spostrzezenie. (i tak ma wyzszy poziom od poprzednich.)
          Ja akurat moge spac, bo nie mieszkam na tym osiedlu. Chodzilo mi tylko o druga
          strone medalu. Ale na test nie masz ochoty?

• Gość: rzu Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:27
            hm poslij fotke na skrzynkanapoczte@interia.pl, bez fotki nie daje numeru;-)
      • Gość: demon Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.man.rsk.pl 26.06.03, 14:07
        Gość portalu: martyna napisał(a):

> az mi cisnienie skoczylo, jak przeczytalam wasze nonsensowne wypowiedzi.
        > Moge sie zalozyc, ze zaden z Was nie pracuje i nie musi wstawac o 5 rano do
        pra
        > cy. Pewnie jestescie na etapie: do ktorej knajpy pojde dzis wieczorem na
        piwko,
        > albo gdzie poderwac panienke? Mam racje, czy nie? Puby, kluby etc, musza
        byc!
        > - to nie ulega watpliwosci!, ale po co wlasnie tam gdzie ludzie chca spac. To
        j
        > est z zalozenia idiotyczny pomysl. Na malutkim uboczu - czego nie? Wtedy
        wszys
        > cy beda zadowoleni.
        > Ok, ze sprzedaza broni to macie racje, faktycznie przesada.
        > Dla Waszej wiadomosci, do emerytury brakuje mi jakies 40 lat. (atak tego typu
        o
        > dpada). Jezeli ktorys z Was ma ochote, to mozemy cos przetestowac. Dajcie mi
        sw
        > oj numer telefonu a ja beda Was codziennie budzila w dowolnie wybranej przez
        mn
        > ie godzinie w nocy, np o 2,3, albo o 4 np. przez 5 miesiecy Jestem pewna, ze
        ni
        > komu z Was to nie bedzie przeszkadzac.

Chyba masz comiesieczna przypadlosc kobieca i takie smutki stukasz.Przejdz sie
        do tej knajpy pare razy w nocy i sama stwierdzisz , czy tam jest glosno czy
        nie . NIe znajac tematu wypisujesz pierdoly . Chyba w artykule pisze wyraznie ,
        ze policja nie miala zadnych zastrzezen .Tak czy nie ?
        Sprawa jest prosta potrzebna komus jest pilnie koncesja , wiec trzeba ja komus
        odebrac .Pan Ferenc stwierdzil , ze w knajpie jest brudno buhaha , ale od tego
        jest Sanepid , a nie on , natomiast juz nie stwierdzil , ze jest zbyt glosno
        dlaczego ?Bo nie jest!!! Tak wlasnie u nas wyglada wolny rynek .Jedno wielkie
        bagno. Stare babki sie nudza calymi dniami , nie maja co ze soba zrobic to
        wymyslily , ze im pub przeszkadza . Teraz maja przynajmniej zajecie , pisza
        petycje .Jestem przekonany , ze nie ma na tej petycji , ani jednego podpisu
        osoby ponizej 60 lat . Widac zbyt krotko jeszcze zyjesz na tym swiecie , aby
        cokolwiek zrozumiec .Ty myslisz , ze jak wybuduje ktos pub na jak to
        nazwalas "malutkim uboczu " to ktos do niego zagladnie i myslisz , ze taka
        knajpa nie splajtuje? Milego dalszego zycia w swiecie utopii Ci zycze .
        • Gość: martyna Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 14:40
          Kochany Demonie!
          1. Moimi comiesiecznymi przypadlosciami to Ty sie nie interesuj. To co mam na
          ten temat do powiedzenia nie ma z ZNP (zespol napiecia przedmiesiaczkowego) nic
          wspolnego. Jestem w polowie cyklu. Typowy argument, typowego faceta. W tym
          wzgledzie jestes absolutnie przecietny.

2. -Chyba w artykule pisze wyraznie, ze policja nie miala zadnych
          zastrzezen .Tak czy nie ? -
          Kochany, to dla mnie nic nie znaczy. Policja nie widziala tez co sie dzialo w
          niedziele na rynku. Policja widzi tylko, jak przekraczasz predkosc jadac
          samochem. NIC wiecej. To nie jest argument.

3. Jak sie okaze, ze masz racje z ta koncesja, to Cie zwroce honor i zaprosze
          Cie na piwo.

4. - Tak wlasnie u nas wyglada wolny rynek .Jedno wielkie bagno. - Masz racje -
          swiete slowa.

5. Ile lat zyjesz Ty na tym swiecie, ze masz tak duze doswiadczenie?
          Skoncz prosze z takim ogolnym ble ble, ble,

7. - to ktos do niego zagladnie i myslisz , ze taka knajpa nie splajtuje?- A
          mnie to akurat cale "G" obchodzi. Moja toleracncja konczy sie tam, gdzie
          krzyzuja sie moje drogi z moim wrogiem albo przeciwnikiem. albo osoba, ktora
          uzurpuje sobie prawa, ktorych nie ma, lub wchodzi w moje terytorium.

8. Musisz byc bardzo bardzo dobrym czlowiekiem, ze tak sie troszczysz i
          martwisz o egzystencje innych, realisto! Wykorzystaj te zapedy w jakims
          stowarzyszeniu na rzecz poszkodowanych.......... (nie wiem kogo)

Mam nadzieje, ze Cie nie wyprowadzilam z rownowagi, bo tego nie mialam na celu.
          Milego dnia.

• Gość: volny86 Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:44
            >
            > 2. -Chyba w artykule pisze wyraznie, ze policja nie miala zadnych
            > zastrzezen .Tak czy nie ? -
            > Kochany, to dla mnie nic nie znaczy. Policja nie widziala tez co sie dzialo w
            > niedziele na rynku. Policja widzi tylko, jak przekraczasz predkosc jadac
            > samochem. NIC wiecej. To nie jest argument.

hmmm... to nie mając żadnych powodów prezydent chce zamknąć kanjpę?? czy to
            przypadkiem nie jest przekroczenie kompetencji??
            • Gość: martyna Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:20
              ja nie wiem jak udalo ci sie dojsc do takich wnioskow po przeczytaniu
              zacytowanych zdan. Idz na polityka! Oni potrafia tez takie wnioski wyciagac z
              wypowiedzi osob, ktorym taka interpretacja nawet do glowy nie przyszla.

Ja popieram Pana Prezydenta, ktory wyszedl na przeciw wiekszosci mieszkancow (a
              nie wspieral jedna osobe, czy jednostke uzurpujaca sobie prawa, ktorych nie ma!)
              Protesty mieszkancow byly podstawa do podjecia takiej decyzji. W koncu oni sa
              osobami, ktorych to dotyczy, ktorym to przeszkasza i ktorzy wiedza co sie tam
              dzieje. (ani Ty tam - chyba nie mieszkasz, ani ja, ani przypuszczam Pan
              Prezydent)

• Gość: oceniacz Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.prov.east.verizon.net 26.06.03, 16:59
                a za co ty tu prezydenta popierasz?
                zachowal sie jak baran i to wszystko
                czy to juz prezydent rzeszowa nie ma innych
                zajec niz jezdzenie i sprawdzanie czystosci w knajpach?
                jak mu sie nie podoba to niech do niej nie zaglada
                nie interesuje mnie fakt czy odbiora tej knajpie pozwolenie
                na sprzedaz alkoholu, ale smieszy mnie zachowanie prezydenta
                przyjechal sobie na 5 min i snuje wnioski po jego indywidualnym
                odbiorze czystosci w barze. smierdzi prl-em jak cholera.
                zajezdza partyjny gospodarz z innym towarzyszem i czuje ze ma
                prawo mowic ludziom czy pic w czystym czy brudnym lokalu
                zenada

Gość portalu: martyna napisał(a):

> ja nie wiem jak udalo ci sie dojsc do takich wnioskow po przeczytaniu
                > zacytowanych zdan. Idz na polityka! Oni potrafia tez takie wnioski wyciagac
                z
                > wypowiedzi osob, ktorym taka interpretacja nawet do glowy nie przyszla.
                >
                > Ja popieram Pana Prezydenta, ktory wyszedl na przeciw wiekszosci mieszkancow
                (a
                >
                > nie wspieral jedna osobe, czy jednostke uzurpujaca sobie prawa, ktorych nie
                ma!
                > )
                > Protesty mieszkancow byly podstawa do podjecia takiej decyzji. W koncu oni
                sa
                > osobami, ktorych to dotyczy, ktorym to przeszkasza i ktorzy wiedza co sie
                tam
                > dzieje. (ani Ty tam - chyba nie mieszkasz, ani ja, ani przypuszczam Pan
                > Prezydent)
                >
    • Gość: Chicagowianin Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.rasserver.net 27.06.03, 02:51
      Zgadzam sie z opinia ze ktos potrzebuje licencji na sprzedaz alkoholu,a
      zachowanie tego Ferenca jest zenujace.Przeciez wlasciciel lokalu nie moze
      odpowiadac za postepowanie ludzi po jego opuszczeniu,to juz jest sprawa
      policji,ktora powinna sie tam i nie tylko tam,pokazywac w okolicach godziny
      zamykania lokalu.Gdyby kilku zaglosnych kolegow ukarala mandatem lub wezwaniem
      do sadu,bardzo szybko by sie zrobilo cicho.Nasuwa mi sie taka mysl,co sie
      stanie,gdy jakies malzenstwo urzadzi sobie klotnie na balkonie i ktos sie
      poskarzy? Wyrzuca ich z mieszkania? Albo grupa spragnionych malolatow opije
      sie wody sodowej w depresji ze nie moga wypic jednego piwa,a ta woda uderzy im
      do glowy i rozniosa po trzezwemu pol osiedla? czy zabronia sprzedawac wody
      sodowej.Tak naprawde to w tym moim starym kraju zmienilo sie niewiele,
      POLSKA WESZLA DO EUROPY TYLKO EUROPA NIE WESZLA DO POLSKI
      zycze powodzenia w walce z glupota
      • Gość: martyna Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 08:08
        Masz racje. Doszlam do wniosku, ze to nie wlasciciele Depresji (bardzo mi
        przykro, ze tak sie stalo) sa bezposrednio odpowiedzialni za ta cala sytuacje,
        tylko "podziekowania" powinni zlozyc na rece tych paru idiotow, do ktorych po
        paru piwkach nalezy swiat i ktorzy daja upust swojej ulanskiej fantazji. (np,
        Luuuuudzie, czego jeszcze nie spicie!!!).

Mieszkancow zostawilabym w spokoju.
        Ktos napisal, ze skarge podpisaly same osoby po 60-tce) To co oni nie maja
        zadnych praw? Maja je tylko piekni i mlodzi?
        • Gość: menel Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: 212.244.116.* 27.06.03, 11:12
          Ja podpisuje sie na liscie aby zostawic ta knajpe !!!
          • Gość: turtle Re: Po skargach sąsiadów pub'Depresja' stracił ko IP: *.com.pl 28.06.03, 10:12
            ciekawe czy wszystkie inne lokale w Rzeszowie są czyste, schludne i ciche.
            założę się, że nie. kryteria powinny obowiązywać wszystkich te same. prezydent
            się zatem zbłaźnił bo na pewno nie zamkine innych lokali powołując się na te
            same kryteria. typowa hipokryzja. pare razy byłem w depresji i zachowanie
            klientów nie odbiega od średniej krajowej, zapewniam. problem w tym,że w Polsce
            jest coraz mnie miejsca dla lokali o charakterze alternatywnym, wypychają je
            popowo-plastikowe miejsca bez wyrazu i takie pewnie ma powstać jak wykurzą
            Depresję.
            ps. mam 29 lat, wyższe wykształcenie i jestem kulturalnym człowiekiem
    • Gość: kolega Re: Po skargach sąsiadów pub IP: *.krak.tke.pl 02.07.03, 11:47
      Nie złożyli daniny parafii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka