Dodaj do ulubionych

opinie nt. firmy Enformatic

IP: *.tktelekom.pl 29.07.07, 21:19
Witam.
Ma ktoś doświadczenie od strony pracownika w firmie Enformatic, którym mógłby
się podzielić z potencjalnym przyszłym pracownikiem tej firmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeden z Nich Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.krak.tke.pl 31.07.07, 00:20
      Poszukujesz opinii pracownika obecnego czy byłego?
      Ze strony osoby tam pracującej mogę powiedzieć, że jestem zadowolony.

PS. Teraz pewnie w firmie będzie quiz - kto to napisał ;)
      • Gość: poszukujacy pracy Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: 80.48.158.* 31.07.07, 08:09
        wszystkie opinie mile widziane
    • Gość: gosc Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: 193.37.139.* 07.08.07, 20:49
      pewnie 1000 brutto mozna zarobic jak wszedzie w rzeszowskich firmach
    • Gość: p Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.marlow.spinvox.com 08.08.07, 10:00
      Jesli generalnie interesuje Ci obijanie sie i wieczne czekanie na decyzje
      zarzadu lub zmienianie PIORYTETU oraz przeciagajace sie w czasie projekty, to
      mozesz smialo sie starac. Finansowo raczej nie powalaja na kolana. (oczywiscie
      wszystko zalezy jeszcze ktory dzial, w oprogramowaniu bylo zawsze lepiej :>)
      • Gość: poszukujący pracy Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.tktelekom.pl 09.08.07, 18:16
        To moze ktos moze odpowiedziec na pytanie - na jakie zarobki moze liczyc tam
        administrator systemow, wyzsze wyksztalcenie, 1,5 roku doswiadczenia w zawodzie?
        • Gość: M. Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.marlow.spinvox.com 13.08.07, 10:25
          Zarobki takie jak sobie wynogocjujesz ;-)
          Dostaniesz pytanie ile chcesz zarabiać.

p.
    • Gość: pp Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 15:34
      Fajnie się anonimowo oczernia firmę, nie? :-) Podpisz się szefunciu z koziej d.py imieniem i nazwiskiem oraz podaj nazwę swojego byznesu, wtedy pogadamy :-)
    • szrokopasmowy Re: opinie nt. firmy Enformatic 19.05.17, 08:47
      Zawsze znajdzie się ktoś mniej zadowolony , mający odmienne wymagania od innych . Ja pracuje od roku jestem mile zaskoczony fajną ekipą , warunki bardzo fajne , kasa niezła , wszystko zależy jak sobie przygotujesz swój dzień pracy.
      Jeśli szukacie pracy od 7 do 15 spokojnej bez wysiłku to tu jej nie znajdziecie. Ktoś pisze częste zmiany priorytetów - owszem
      bywają zmiany ale czy to właśnie nie pobudza kreatywności ?!!! Jeśli jesteście zainteresowani rozmową bardzo proszę nie chowam się za anonimowymi nazwami pisz pytaj : s.swider@enformatic.pl
    • kurwamaqc Re: opinie nt. firmy Enformatic 18.05.18, 11:12
      Cześć mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolony.
      Niezły pakiet socjalny , kasa również ok ,bardo dobra atmosfera fajna ekipa - bywają ciężkie dni i problemy ,no ale nigdy nie zostałem sam z tymi problemami .
      Osobiście polecam
    • Gość: Dziki Re: opinie nt. firmy Enformatic IP: *.enf.pl 24.05.19, 08:25
      Tak mam , bezproblemowi goście , jak na RZESZOWSKA firmę to starają się bardzo i odniosłem wrażenie ,że bardzo im zależy
      na każdym kliencie . miałem problem z ruterem wystarczył telefon do serwisu a goście zdiagnozowali , opisali problem i poradzili co mam zrobić , no niestety ruter był stary i padł. Zwiększyłem predkość i dostałem nowy ruter zupełnie za darmo, w tym samym dniu. Fajnie naprawdę jest dobrze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka