Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawnictwa

IP: 89.100.38.* 05.08.07, 21:44
Obserwuj wątek
    • Gość: wierny Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary IP: 84.38.160.* 05.08.07, 21:47
      a kto to ta fąfara ??? i gdzie rządzi ?? :))
    • Gość: Prześmiewca Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.centertel.pl 05.08.07, 23:19
      Panie "iks", wal śmiało o co Ci biega, a nie sonduj co na to inni.
      Wybitnie tchórzliwy osobnik.
      • Gość: Naiwniak Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.rzeszow.mm.pl 06.08.07, 10:02
        Prześmiewco, czy nie masz poczucia, że jesteś pasożytem forum "Wyborczej"?....Wkonujesz robotę, łatwą, a nawet lekką i przyjemną. Jak sam nie masz nic do powiedzenia, to po co się odzywasz? A może jesteś na etacie "Wyborczej", lub innych służ spacjalnych? Twój język jest mi skądś znany...
        Fąfara to protegowany prezydenta Ferenca. Ale trudno się dziwić. Ukończył moskiewską szkołę literacką im. Gorkiego. Czerwone barwy obowiązują pewne środowisko do lojalności. Założył wydawnictwo, więc musi z czegoś żyć. Należałoby więc sprawdzić ile pozycji miasto drukuje w jego wydawnictwie. Może wówczas będzie mniej do śmiechu, Prześmiewco. A jeżeli zapytamy jeszcze tych, którzy drukowali w jego wydawnictwie, same tylko dzieła, bo za tak duże pieniądze, Fafara byle czego nie drukuje - to będziemy mieć obraz "działalności" tego człowieka dla dobra mniasta... Czy o to Ci biega - Prześmiewco...
        • po.prostu.ona Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn 06.08.07, 11:05
          Śmiech pusty. Ja też nie miałam pojęcia o co biega z tym Fąfarą i czymże to rządzi.
          I dlaczego niby Prześmiewca ma być na etacie Wyborczej? Czy każdy, kto
          prezentuje na tym forum zdrowy rozsądek jest pracownikiem portalu?
          A plucie zza węgła na własną firmę czy cudzą firmę uważam za wyjątkowo
          obrzydliwe działanie.
          Sama nie jestem zachwycona miejscem w którym aktualnie pracuję, lecz do głowy by
          mi nie przyszło anonimowo lać na nie pomyje.
          Zaś rewelacje o łamaniu prawa pozostają zwykłymi pomówieniami, jeżeli nie
          zostaną zgłoszone do prokuratury. Wzory doniesień są w sieci, zamiast bzdurzyć
          na forum lepiej ich poszukać i zrobić coś konstruktywnego.
          • Gość: Naiwniak Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.rzeszow.mm.pl 06.08.07, 15:59
            Mnie nawet nie jest do pustego śmiechu. Jestem pod wrażeniem tak przenikliwej inteligencji. Po prostu Ona....Czekam na konstruktywne poszukiwania i zrobienia. Najlepiej zrobić interes do spółki z Fąfarą - dobrze na tym wyjdziesz. Tylko nie pluj później zza węgła...:):):)
            • Gość: Prześmiewca Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.centertel.pl 06.08.07, 22:11
              Szanowny "Naiwniaku" to z kim robisz interesy to Twoja sprawa .
              Twoją sprawą jest też, jak je robisz.Nie znam nikogo z zainteresowanych
              w tym temacie i nie staje w niczyjej obronie ,pozostaje tylko niesmak po takiej
              lekturze.Sugerujesz że mnie rozpoznajesz po języku? to
              jeszcze jedna kicha w Twoim wydaniu.To niemożliwe.
            • po.prostu.ona Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn 07.08.07, 16:19
              Gość portalu: Naiwniak napisał(a):

> Mnie nawet nie jest do pustego śmiechu. Jestem pod wrażeniem tak przenikliwej i
              > nteligencji. Po prostu Ona....Czekam na konstruktywne poszukiwania i zrobienia.
              > Najlepiej zrobić interes do spółki z Fąfarą - dobrze na tym wyjdziesz. Tylko n
              > ie pluj później zza węgła...:):):)

Tak, faktycznie. Tak jakbym to ja ten wątek założyła. Sam poszukaj i sam rób
              interes. A ostatnie zdanie przeczytaj sobie głośno, patrząc w lustro.
              • Gość: Naiwniak Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.rzeszow.mm.pl 07.08.07, 20:23
                Pełno Cie wszędzie Prześmiewco i zapewne sądzisz, że jesteś nie dość, że satyryczny, to jeszcze nawet złośliwie inteligentny?:):):) Trudno Ci to pojąć, ale radzę Ci zastosować się do porady Po Prostu Ona. Spójrz w lustro. Lecz sądzę, ze tacy jak Ty, nie potrzebują lusterka. Narcyzm Cie rozpiera, a nie żaden dowcip. Jesteś po prostu żałosny i jak się Ciebie czyta, to wszystkie Twoje wypowiedzi są na jedno kopyto, jakikolwiek i ktokolwiek, poruszyłby temat...
                Po Prostu Ona. Zastanów się nad tym, co sama chciałaś poruszyć w swojej wypowiedzi? Gombrowicz określał to jako ble-ble-ble...
                • Gość: Prześmiewca Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn IP: *.centertel.pl 07.08.07, 22:03
                  Jeśli ujrzę w tytule "Co sądzicie o rządach p.Fąfary i Naiwniaka i
                  ich wydawnictwie" zapraszam do rozmowy.Czego szanowny pan nie potrafi
                  zrozumieć podstawowej sprawy? że jeden pracuje i firmuje a drugi tylko
                  pracuje.Panie Naiwniaku, przypominam że wiedzę o prowadzeniu
                  biznesu zdobywa się na dwa sposoby.
                  a)na Uniwersytetach /renomowanych/
                  b)na własnej skórze.
                  Pan wybrał ten drugi sposób i nie twierdzę że zły ale wyszło jak
                  wyszło.Proponuję powtórkę na własny rachunek.
                • po.prostu.ona Re: Co sadzicie o rzadach p. Fąfary i jego wydawn 08.08.07, 16:36
                  Gość portalu: Naiwniak napisał(a):

> Pełno Cie wszędzie Prześmiewco i zapewne sądzisz, że jesteś nie
                  dość, że satyry
                  > czny, to jeszcze nawet złośliwie inteligentny?:):):) Trudno Ci to
                  pojąć, ale ra
                  > dzę Ci zastosować się do porady Po Prostu Ona. Spójrz w lustro.
                  Lecz sądzę, ze
                  > tacy jak Ty, nie potrzebują lusterka. Narcyzm Cie rozpiera, a nie
                  żaden dowcip.
                  > Jesteś po prostu żałosny i jak się Ciebie czyta, to wszystkie
                  Twoje wypowiedzi
                  > są na jedno kopyto, jakikolwiek i ktokolwiek, poruszyłby temat...
                  > Po Prostu Ona. Zastanów się nad tym, co sama chciałaś poruszyć w
                  swojej wypowie
                  > dzi? Gombrowicz określał to jako ble-ble-ble...

Cały ten smętno-mętny wywód portretuje ciebie. Nic dodać nic ująć.
                  :-)
    • janborek5 Re: Fąfara to ślepy komuch 08.08.07, 11:12
      nawet nierozpoczęła się dyskusja w tym temacie na forum - a już
      komuch Fąfara atakuje,Skąd my to znamy?
      szkoła moskiewska sie kłania, klika Fąfary nie zna słow krytyki
      • Gość: Naiwniak Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.rzeszow.mm.pl 08.08.07, 16:32
        Do tego dochodzi jeszcze porąbany facet, który się uparł, że będzie komentatorem wszystkiego, co inni napiszą na forum tego internetu. Tym razem zrobił krótki wykład na temat, jak się zajmować biznesem? Ale jak zajdzie potrzeba, wypowie się też na temat zastosowania łopatologii wydźwięczej, lub oddźwięcznej w życiu seksualnym mrówek... Dla tego gościa, uznającego się za Prześmiewcę, nie ma nic trudnego, ponieważ jest wszechstronnie uzolniony, mądry, utalentowany - a co tam, jest po prostu geniuszem!!!Być może ma nawet na imię EU(geniusz)??? Zastanawiam się, czy ten człowiek ma coś więcej do roboty, poza opatrywaniem komentarzami tego, co napiszą inni? Jak jest bezrobotny, to wybrałby się gdzieś do Anglii, lub Irlandii. Ale z drugiej strony, bez takich aparatów, jak on, cóż znaczyłoby to byle jakie forum "Wyborczej"...
        • Gość: Prześmiewca Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.centertel.pl 08.08.07, 21:19
          Szanowny Naiwniaku dalej nie przejawiasz chęci pogodzenia się z rzeczywistością.
          Jak mogłeś założyć swój temat na forum ble,ble,ble.
          Wszystko co napisałeś o Prześmiewcy to prawda:kpiarz,cynik,narcyz,
          szyderca itd.Dlatego wypłacz się w rękaw potem wytrzyj oczka,nosek,
          wstań z kolan i podziękuj Prześmiewcy że Cię wyprowadził na drogę pogody ducha.
          PS.
          Przyjmij do wiadomości że Prześmiewca serio rozumie Twoje
          rozgoryczenie.
          • Gość: Naiwniak Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.07, 15:58
            Prostacki bufonie, czy myślisz, że mnie czym zaskoczyłeś? Powtarzasz moje słowa ble-ble z Gombrowicza, bo jesteś papugą nawet nie naródów, ale pospólstwa. Idź się wysikaj, to Ci ulży. Może z powodu zatrzymania moczu masz kompleksy? Nie lecz ich w internecie, lecz u dobrego psychiatry wraz z urologiem. Ponieważ wiem, że dla takiego oszołoma, jak Ty, dyskusja dopiero się zaczyna, idź cicho do kącika i dokonaj nadludzkiego wysiłku. Zastanów się, czym masz znowu błysnąć, albo idź komentuj lżejsze dla Twojego umysłu tematy...Tylko uważaj, bo jeżeli masz coś takiego jak mózg, możesz go sobie nadwyrężyć...Ty nie żyjesz w rzeczywistości, lecz w świecie złudy. To coś pokrewnego z Twoim narcyzmem.
            • Gość: tyczyniak Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.ostnet.pl 09.08.07, 19:27
              Czy to ten sam Fąfara, co redaguje Głos Tyczyna? Z faciem firmujący
              badziewie jakim jest Głos Tyczyna nie może być całkiem w porządku.
              Fenomen Pana Burmistrza Tyczyna przybiera postać epidemii.
              • Gość: Naiwniak Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.07, 21:16
                Tak to ten sam. Mieszka w Budziwoju. Jest nie tylko ulubieńcem
                prezydenta Ferenca, ale także burmistrza Tyczyna...
            • Gość: Prześmiewca Re: Fąfara to ślepy komuch IP: *.centertel.pl 10.08.07, 00:49
              Właśnie skończyłem, w myśl starej dobrej zasady -głupszemu ustąp.
              Gdybyś miał jakiekolwiek wątpliwości jako adresat tej zasady, patrz na wpis
              pierwszy tego tematu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka