karolinica 22.08.07, 10:31 mam pytanie na temat żłobków w rzeszowie???który wybrać??jakie sa wasze opinie na ich temat?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pajacynka Re: żłobek!!! IP: *.218.unknown.vectranet.pl 22.08.07, 12:48 slyszalam, ze na dabrowskiego jest dobry zlobek, tzn. to jest chyba gdzies boczna dabrowskiego.ale tez na baranowce 4 jest zlobek ok, moja mama tam pracowala dobrych kilka lat wiec znam sytuacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinica Re: żłobek!!! IP: *.160.unknown.vectranet.pl 22.08.07, 20:05 dziekuje bardzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: żłobek!!! IP: *.218.unknown.vectranet.pl 22.08.07, 20:38 ja mam porównanie z 2 żłobków - na Krzyżanowskiego - chodził tam mój synek, potem go przeniosłam do drugiego żłobka na Rataja. Zdecydowanie polecam ten na Rataja, natomiast na Krzyżanowskiego odradzam. O żłobku na Dąbrowskiego również słyszałam bardzo dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: żłobek!!! IP: *.160.unknown.vectranet.pl 24.08.07, 09:52 na dąbrowskiego super żłobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: żłobek!!! IP: *.dnet.pl 22.08.07, 22:09 zachwalany jest rowniez swiezo wyremontownay złobek przy ul. Pieknej. a czy są wogole teraz miejsca ??? Przyjmą dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka z dzieckiem Re: żłobek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:37 słyszałam, że warto na baranówce Odpowiedz Link Zgłoś
buniaws Re: żłobek!!! 24.08.07, 10:33 mój synek chodził na Krzyżanowskiego, ja do tej pory ciepło wspominam to miejsce on zresztą też, niedługo urodzę drugie dziecko i już je tam zapisałam, Pani dyr. to bardzo inteligentna osoba, zdrowo myśląca - a jak się przekonałam już nie raz jaki szef taka i reszta personelu. ja polecam ten żłobek, o miejscach pewnie szkoda marzyć.... jak i w innych żłobkach w Rzeszowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: żłobek!!! IP: 195.95.169.* 24.08.07, 10:44 moje dziecko chodzi do żłobka na Dąbrowskiego, nr12....od wczoraj żłobek zaknięty -dezynfekcja- w miniony piątek 4 dzieci zatruło się salmonellą -i cały tydzień rodzice o niczym nie wiedzieli i posyłali przez tydzień dzieci do żłobka.... a panie do dziś nie mówią jaka to choroba tylko wmawiały mi że jedno dziecko z obiawem zatrucia leży w szpitalu i szpital "nasłał" na nich sanepid. przecież przy zatruciu sanepid się nie pojawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBASIC Re: żłobek!!! IP: 195.42.249.* 27.08.07, 09:38 No właśnie, moje dziecko też tam chodzi i podobne informacje mi Panie ze żłobka podały - mnie to się akurat nie podoba że robi się z tego tajemnicę - chcę wiedzieć co mojemu dziecku grozi i z czym miało kontakt - co może być dalej - a nie takie jakieś tam półsłówka, niedomówienia. Nie wiedziałam że chodzi o salmonellę, no bo oczywiście nikt nie chce mi mówić co się stało: ani w żłobku, ani w sanepidzie. Moja córa miała szczęście o tyle że tylko przez ten feralny weekend nic nie zjadła teraz jest chyba OK, ale nie wiem jak wyjdą wymazy, które ponoć robią wszystkie dzieci. Napewno moja córa miała kontakt z bakterią, zobaczymy co dalej. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś informacje w tej sprawie to proszę o emaila na: obasic@poczta.fm , będę bardzo zobowiazana. Owszem, żłóbek nr 12 jest OK, ale mam ciągle odczucia, a teraz w szczególności, że rodziców "oszczędza" się w zakresie niedobrych informacji - a to mi się nie podoba ! Pozdr OBASIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: żłobek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:53 Słuchajcie, a jak to jest z okresem adapcyjnym w złobkach? Czy rodzice moga wejść z dzieckiem, stopniowo oswoic ze zmianą otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: żłobek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 22:31 wejść nie można.Ale zostawia sie dzieco na o=początku na godzine-dwie. Odpowiedz Link Zgłoś