Gość: Mieszkaniec Rzeszo IP: *.krak.tke.pl 21.09.07, 18:01 Głosujmy na niego niech zrobi karierę w Warszawie może jak się zmieni opcja zostanie kimś ważnym w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaźmirz Naiwny jak dziecko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 21.09.07, 20:31 Senat to nie Sejm. Tam się idzie: 1. Dumać 2. Drzemać 3. Pierdzieć w fotel ..., a pensyjka wcale nie gorsza od poselskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Ferenc naszym idolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 21:02 Chyba twoim pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ertha Re: Ferenc naszym idolem IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 23.09.07, 14:21 Tadeusz Ferenc to wspaniały człowiek. Podziwiam Go i bardzo szanuję. Jest wspaniałym prezydentem miasta. Jestem przekonana, że jeżeli wygra, to będzie znakomitym senatorem. Prezydenta Ferenca krytykują najczęściej nieudacznicy, których jedyną umiejętnością jest negacja wszystkiego, a podstawową cechą charakteru zawiść i bezsensowna zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
pjd1 jestem... 23.09.07, 06:52 jestem nowy w Rzeszowie - ot, "ptok"; i niewiele wiem. Ale tyle słyszałem o Ferencu, że jestem pewien, że jest facet wart poparcia, niezależnie od tego, w jakiej jest formacji.. Chciałbym, by w całej Polsce zrobiono to, co Ferenc w Rzeszowie.. Odpowiedz Link Zgłoś