grifin23
26.11.12, 16:42
Czym jest PTC Bank?
Jest to system reklamowy, w którym można zarabiać na oglądaniu reklam. Można również wykupić sobie kampanie reklamowe i promować swoje inne biznesy (np. Profit-Clicking).
Jak i ile się Zarabia w PTC Bank?
Po rejestracji w PTC Bank, system generuje nam od 14-18 reklam/stron do oglądnięcia na dobę. Za oglądnięte reklamy PTC Bank płaci przeważnie $0.10, za niektóre z nich $0.20. Czasem pojawiają się również ankiety do wypełnienia lub można wziąć udział w konkursie, za co PTC Bank płaci $1. Dziennie można zarobić od $1.5 do $4.
Jeśli działa się w pojedynkę w PTC Bank to miesięcznie można zarobić od $45 do ponad $50. Dla jednych będzie to śmieszna kwota, dla innych sposób na start w innym biznesie.
Jeśli poleca się system swoim znajomym/rodzinie itd. to zarobki od razu wyglądają zupełnie inaczej, ponieważ zarabia się 50% prowizji od zarobku osób poleconych (jest tylko 1 poziom poleceń).
Przykłady:
Załóżmy, że masz tylko 10 poleconych. Łącznie zarobią oni dziennie min. $15, z czego Ty otrzymasz prowizję min. $7.5 (codziennie). Niby śmieszna kwota..
Zobacz jak będzie wyglądał Twój zarobek miesięczny:
Twój zarobek dzienny $1.5 + dzienny zarobek z poleconych $7.5 = $9 dziennie x 30dni = $270 miesięcznie (czyli ok. 790zł)
Ok. 790zł miesięcznie tylko za 10 minut pracy dziennie i za to, że czasem porozmawiasz ze znajomymi i polecisz im PTC Bank.
…jeśli polecisz PTC Bank 20-stu osobom, zarabiasz miesięcznie prawie $500 (to więcej niż wiele osób w Polsce zarabia na etacie pracując 8 godzin dziennie..). Pozyskasz większą grupę aktywnych poleconych, zarobisz jeszcze więcej…
Działam tam od 25 dni i mam 14 poleconych, pierwsza moja wypłata na Payza bez problemu.
Dla zainteresowanych podaje linka: www.ptcbank.net/?r=grifin23