Gość: nazgul IP: *.krak.tke.pl 14.10.07, 18:58 Chciałbym zapytać Was o doświadczenia z firmami które wykonują meble kuchenne na terenie Rzeszowa? Szczególnie interesują mnie opinie na temat firm Meblon, Wera, Studio R. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klami Re: meble kuchenne IP: *.171.43.6.crowley.pl 15.10.07, 11:07 Jesli masz juz wybrane meble, styl to polecam firme z Krasnego, sa bardzo tani, za ten sam zestaw mebli wzieli 500zł mniej niz np. na Branówce za Przyrwa. Wera robi bodajze dwa projekty i wybierasz co chcesz, ale za tym idzie cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: meble kuchenne IP: *.eranet.pl 15.10.07, 19:37 a możecie coś powiedzieć na temat mebli z firmy Prestige (ul. Rejtana)?? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejtana Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 19:47 Witam ! Ja robilem na tych wakacjach meble na zamowienie w fimie na ul.Rejtana , Salon Mebli kuchennych - jadac od Lwowskiej zaraz za Merkury Market i przez stacji Gazu. Meble dobrze zrobione , Jeszcze maja wykonczyc . tylko nie wiem o jakie meble ci chodzi , bo ja za caly zestaw zapłaciłem prawie 20 000 zł (razem ze sprzetem , mikrofalówka , zmywarka duza, kuchnia gazowa i piecyk elektryczny , okap ) Ale robia dobrze i fajeni projektuja , doradza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: meble kuchenne IP: *.eranet.pl 15.10.07, 20:04 to chyba robiłeś w salonie WięcPol. Chodzi mi o meble pod zabudowę ze sprzętem. Dlugo się czeka na realizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejtana Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:22 Tak dokladnie w WiecPolu. W umowie mialem DO 5 tygodni. Firma ok, szef wszystkiego pilnuje. Maja duuzy wybór kolorow szafek , materiałow , sprzetu . Ja mam sprzet Siemensa , dosc drogi ale dobry. Zreszta podejdz , zobacz :) Odpowiedz Link Zgłoś