Gość: ZUS IP: *.dnet.pl 04.11.07, 19:42 Witam, czy ktoś orientuje się jakie są stawki płacowe w ZUS-ie ? Czy warto tam iść do pracy ? Ma ktoś doświdczenie/praktykę w tej branży ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos male IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:51 slyszalem ze na starcie 800 zł a czy to prawda to nie wiem :), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: male IP: *.rzeszow.mm.pl 04.11.07, 21:51 A są tam w ogóle przyjęcia??? Ja pamiętam czasy, gdy na drzwiach kadr prez wiele lat wisiała tablica 'ze wzgledu na brak miejsc nie przyjmujemy podań o pracę' i potem też brali tylko tych skierowanych z UP (dziwnym trafem krewnych kadry kierowniczej). A zarobki na start minimalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zarobki w ZUSI-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:44 Zarobki w ZUS-ie są do bani. Ja tam pracuję i nie jestem zadowolona. Totalny wyzysk człowieka. Pracy jest bardzo dużo- nawet by ktoś nie pomyślał,że tak ciężko można pracować w biurze.A jeszcze jak ma się do czynienia z interesantami no to juz w ogóle jest masakra. Ja pracuje tam juz ósmy rok na stanowisku referenta i nie zarabiam nawet tysiąca zł.Mam nadzieję,że wkrótce się stamtąd zwolnię i nie spojrzę już w stronę ZUS.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusik Re: Zarobki w ZUSI-e IP: 84.38.160.* 06.11.07, 17:12 na dzień dobry dają tysiąc a roboty jest jak w obozie pracy- kto tam nie pracuje to nie uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aswe Re: Zarobki w ZUSI-e IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.07, 19:46 bo w zusie pracują największe łazengi !!! jaka praca taka płaca czy się stoi czy się leży to 700 się należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zarobki w ZUSI-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:17 Nie dokładnie tak. Z zewnatrz tak to wyglada, że panie nic nie robią. Pracowałam w ZUSie i wierzcie,praca niewolnicza, często zabieranie papierkow do domu, żeby nie nocowac w tym gmachu! Pieniadze minimalne. Dzisiaj, kiedy juz nie jako pracownik, ale petent wchodzę do ZUS tez mnie szlag trafia na powalone przepisy i guzdranie sie pań. Z drugiej strony (jako petent) wyglada to inaczej. Wspołczuję ludziom zap... w ZUS. Mam kuzynke pracujaca w ZUS w stolicy i zarabia ok 2 tys. na rękę. Jest róznica! A zapewne wykonuje taka samą pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Zarobki w ZUSI-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:19 tak na marginesie to chciałabym za stanie, a jeszcze lepiej za lezenie 700 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,. Re: Zarobki w ZUSI-e IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.07, 19:40 Za leżenie spokojnie w Wenusie wyciągniesz 7 stówek. Za stanie się nie orientuje - musiałabyś zapytać tych Pań, które stoją koło dworca PKP :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś