Dodaj do ulubionych

zespół weselny

IP: *.150.166.2.catro.com.pl 22.11.07, 10:43
Potrzebuję opinii na temat zespołów weselnych z Rzeszowa:
zespół BENDNICY
zespół MADAAM
zespół CDN
Może któryś z nich grał u kogoś na weselu?
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi Re: zespół weselny IP: *.nm.e-zet.pl 27.11.07, 09:43
      To wszystko to trzecia liga jeżeli chodzi o zespoły w Rzeszowie.
      Posłuchaj zespołów: Music Party Band, New Potrer, Max Band, Remedium.
      To ścisła czołówka
      • Gość: J-23 Re: zespół weselny IP: 84.38.160.* 12.12.07, 00:50
        A gdzie można ich posłuchać w necie i "na żywo"?

Na temat Remedium znalazłem 1 link który nie działa:
        www.slubnytarg.pl/fgrzegorz-remedium.html
        Podobnie jest z MAX BAND
        www.maxband.pl/
        Strony New Porter też nie znalazłem
        natomiast znalazłem jakąś nie koniecznie przychylną opinię

"Bo... bo po prostu zespol ktory gral u mnie (dla przypomnienia New
        Porter) osiadl na laurach juz dawno dawno temu i nic im sie juz nie
        chce bo i tak ludzie maja o nich calkiem dobre zdanie."

jest gdzieś tu: www.forumslubne.az.pl/printview.php?
        t=655&start=0&sid=22f8048502eba51d3b75f0ee2bcabd47

Działające strony zespołów, o których pisałem znalazłem bez
        większego trudu, co jak na "3 ligowe" zespoły może trochę dziwić?
        www.bendnicy.pl/
        www.cdn.rzeszow.prv.pl/
        www.madam.xt.pl/

Tyle, że chodzi mi o opinie ludzi, którzy słyszeli je na żywo.
        • Gość: "NOVA" Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:55
          Grupa muzyczna NOVA.

Zespół NOVA powstał w 1998r.
          Tworzy ją sześcioro muzyków z Podkarpacia , którzy połączyli wspólne siły i
          umiejętności , aby stworzyć band grający (wyłącznie na żywo) covery i utwory
          taneczne.

Nasz repertuar gwarantuje wszystkim niezależnie od wieku wspaniałą zabawę i
          niezapomniane przeżycia z dowolnej imprezy czy przyjęcia, które obsługujemy.

Wysokiej klasy aparatura nagłośnieniowa i bogate instrumentarium pozwalają nam
          na występ w każdych warunkach scenicznych.

Bawimy gości na przyjęciach weselnych , bankietach firmowych , balach
          maturalnych, balach sylwestrowych, piknikach i wszędzie tam gdzie potrzebna jest
          dobra muzyka.
          Wspólne śpiewanie utworów biesiadnych, gry, zabawy i wszelakiego rodzaju
          atrakcje to stałe punkty naszego programu , uprzyjemniające atmosferę naszych
          spotkań.

Demo wysyłamy na emaila. Email kontaktowy "kamilm21@o2.pl".
          • Gość: NOVA Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:05
            www.gmnova.pl
            • Gość: Natalia Re: zespół weselny NOVA IP: 152.62.109.* 18.07.11, 15:51
              Witam,

ja spotkalam sie z ogromnym rozczarowaniem ze strony zespolu NOVA. Specjalnie z narzeczonym pojechalimsy na wesele gdzie gral owy zespol do podrzeszowskiej restauracji i niestety o godzinie 21.30 jeden z orkiestrantow a dokladnie Pan Roman przesadzil z alkoholem. Spotkalismy sie ze strony orkiestry z calkwitym brakiem zainteresowania podjecia z nami wspolpracy a na pytanie czy maja wolny termin odpowiedzieli: prawdopodobnie, z tego wynika ze chyba tak... (hm tak jakbym to ja miala dostep do terminarza orkiestry) oprocz tego cany znacznie sie wahaly od cen jakie mowil Pan Roman przez telefon a jakie podawal na zywo po paru glebszych-oczywiscie na korzysc orkiestry a nie mlodej pary.
              Osobiscie nie mam pozytywnego zdania o orkeistrze !
              • Gość: Gość Re: zespół weselny NOVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:41
                Witam wszystkich. Tak się właśnie składa, że byłem na owym weselku.
                Ja byłem pod wrażeniem, chociaż nie mieli swojej wokalistki- mieli zastępstwo...- różnorodnością "kawałków", brzmieniem i wykonaniem przez Panią Natalię znienawidzonych grajków.
                Proszę wybaczyć, że ich tak bronię, ale z tego, co wiem, to tego dnia były jakieś chore układy z "Młodymi". Przede wszystkim mieli przewidziany tylko jeden posiłek. Od samego początku w lokalu nikt nie był im przychylny (miły), itd.
                To wszystko się kumulowało, a że Romek jest nerwowym człowiekiem - musiał się napić, żeby to wszystko przetrwać.

Z KĄD TO WSZYSTKO WIEM? To proste- sam go zaprosiłem do stolika i polewałem...
                Cała reszta była trzeźwa, jak nie wiem co...

Dla mnie i tak są "mistrzami świata"...

Pozdrawiam Panią Natalię :)
                • powerbeat zespół Alternatywa z Mielca 25.07.11, 01:57
                  Witam wszystkich zainteresowanych oprawą muzyczną wesela, studniówki i inną imprezą okolicznościową. Reprezentuję zespół ALTERNATYWA z MIELCA i zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu. Działamy w trzech województwach: podkarpackie, małopolskie i świętokrzyskie. Oto namiary: www.alternatywaband.blogspot.com
                  Pozdrawiam
                • grusia_87 Re: zespół weselny NOVA 01.09.11, 11:54
                  Witam.
                  Chciałam dowiedzieć się czegoś więcej na temat zespołu NOVA. Może ma ktoś jeszcze opinię na ich temat?? Jak grają, rozkręcają imprezę?? Zależy mi na tym, aby i młodsi i starsi dobrze się bawili :)
          • Gość: NOVA Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.10, 12:35
            gmnova.pl/
            REAKTYWACJA ZAPRASZAMY!!!
        • Gość: Paula Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 20:18
          moim zdaniem najlepszy zespół do Fair Play grają znakomicie... z tego co wiem to
          maja dużo zajętych terminów, świetnie bawią ludzi byłam na weselu jak grają i na
          sylwestra jak grali i super bawią ludzi. New Porter zaś gdy moja koleżanka miała
          podpisać umowę to panu tak sie spieszyło że nawet nie podpisali umowy bo nie
          zdazyli :/ i na dodatek za dojazd do panny młodej doliczają sobie 500 zł do
          4000zł za które trzeba zapłacic za samo granie na sali ... :/ także szczerze
          polecam zespół FAIR PLAy! kontak do nich to: 661643820, 695303013. pozdrawiam.
          • Gość: gosc Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 14:21
            C.D.N spoko zespół polecam. Maja teraz zawalista wokalistke. Bylem na weselu nie tak dawno i wlasnie miala debiut, a spiewala jakby z nimi grala juz od lat.
          • Gość: spec. wokal Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 14:53
            masakryczny jest ten zespol feir play ta laska spiewac nie umie. Zacista gardło jak spiewa. Wszytsko jest scisniete.
            • Gość: tom Re: zespół weselny IP: *.ostnet.pl 03.12.09, 10:16
              stary słyszałem ten zespół na własne uszy grają
              swietnie chyba masz cos ze słuchem jak chcesz to podam
              ci numer do dobrego laryngologa
          • Gość: Edi228 Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 17:18
            Hej a czy kto wie jak ma na imię i nazwisko ten Pan z zespołu Fair Play, który gra na akordeonie i klawiszach?To jest bardzo ważne.Proszę o odpowiedź.I czy ten drugi numer 695303013 to jest do niego numer?
            • Gość: figofago Re: zespół weselny IP: *.krosoft.pl 22.03.12, 09:40
              ten pan ktory gra na akordeonie to jest pan z zespołu Remedium bo pan z fair playa grac na akordeonie nie umie
          • Gość: gosc weselny Re: zespół weselny IP: 79.139.93.* 09.07.11, 21:32
            wokalistka super !!! ale radze na nich uważac. Bylem na 2 weselach na ktorych gral fair play i co niektorzy lubia popic. A jak wiadomo pijany wokalista moze zepsuc wesele
            • Gość: nadia Re: zespół weselny IP: *.agora.pl 06.03.12, 14:10
              fair play grali u mnie, zastanawialam sie czy wyplacic im pieniadze. Po polnocy byl tylko belkot nic spiewania. Nie maja juz wokalistki
          • Gość: Maciek Re: zespół weselny Fair Play z Krosna IP: *.krosoft.pl 11.09.11, 19:44
            Fair Play z Krosna nie gra na żywo. Nie mają basisty. A zarzekaja sie że grajana żywo. Chyba oszukują
        • Gość: Miki Re: zespół weselny IP: 80.50.132.* 19.12.09, 23:21
          Max Bandu?? Nie wiem gdzie szukałeś... bo ja znalazłem na www.maxband.pl
        • Gość: Lukasz New Porter IP: *.189.223.9.skyware.pl 16.05.13, 11:01
          Czy grał u kogoś en zespól? Jakie wrażenia, opinie... prosze napiszcie!
          • Gość: miserie332 Re: New Porter IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 14:43
            www.facebook.com/zespolnewporter
            wreszcie można ich posłuchać w internecie, zespól gorąco polecam!!!
      • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:37
        Stary chyba jesteś głuchy!!! MaxBand?! Przecież to dno!!! I na dodatek kupę kasy
        biorą za wesele! Reszty nie słyszałem więc się nie wypowiadam chociaż New Porter
        słyszałem od znajomego że są nieźli ale osobiście nie słyszałem.
        • Gość: KaKa Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:00
          New Porter gra same starocia, zero nowych kawalkow.
          Spoczeli na laurach...
          jada na (dobrej??) opinii... jak dla mnie slabiutcy sa, poza panna ,
          ktora spiewa dobrze...
          Nie ma jak zespol "Mateo" :P
          • Gość: NOVA Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:51
            Grupa muzyczna NOVA.

Zespół NOVA powstał w 1998r.
            Tworzy ją sześcioro muzyków z Podkarpacia , którzy połączyli wspólne siły i umiejętności , aby stworzyć band grający (wyłącznie na żywo) covery i utwory taneczne.
            Nasz repertuar gwarantuje wszystkim niezależnie od wieku wspaniałą zabawę i niezapomniane przeżycia z dowolnej imprezy czy przyjęcia, które obsługujemy.

Wysokiej klasy aparatura nagłośnieniowa i bogate instrumentarium pozwalają nam na występ w każdych warunkach scenicznych.
            Bawimy gości na przyjęciach weselnych , bankietach firmowych , balach maturalnych, balach sylwestrowych, piknikach i wszędzie tam gdzie potrzebna jest dobra muzyka.

Wspólne śpiewanie utworów biesiadnych, gry, zabawy i wszelakiego rodzaju atrakcje to stałe punkty naszego programu , uprzyjemniające atmosferę naszych spotkań.

Demo wysyłamy na emaila. Email kontaktowy "kamilm21@o2.pl".
      • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.mm.pl 31.10.08, 01:45
        no proszę jaki znawca się znalazł. ile ci zapłacili za reklame
      • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:16
        remedium jest dobry, maja swietna wokalistkę - małgorzata, nie znam nazwiska.
        Grali u mojego kuzyna na weselu i dziewczyna poprostu rewelacyjnie spiewa. Jesli
        chcecie miec wspaniałe wesele to tylko i wyłacznie z ta wokalistką.
        • Gość: Jacek Re: zespół weselny IP: *.net.stream.pl 28.02.11, 01:37
          Wokalistka jest Super.
        • Gość: Zenon W Rzeszowie tylko Promusic IP: *.tpnet.pl 05.09.13, 20:42

Kto był na weselu jak oni grali ten wie o czym mówię :)
          • Gość: Marek W. Re: W Rzeszowie tylko Promusic IP: *.d-com.pl 06.09.13, 19:46
            Fajnie było dobra muza to podstawa no i dobre jedzenie wiadomo pozdro
      • Gość: rysiu Fajny zespół z Rzeszowa IP: 85.222.87.* 01.07.10, 17:18
        Zespół show z rzeszowa rewelka :) Fajni goscie i dobra zabawa
        Polecam!
      • Gość: Ewelina Re: zespół weselny IP: *.d-com.pl 25.02.11, 22:09
        Ja polecam Zespół Muzyczny MALIBU z Rzeszowa grali u moich znajomych fajnie spiewaja i sa na topie
        • Gość: dklich Zaproszenia Ślubne IP: *.aster.pl 10.04.11, 10:06
          Zaproszenia Ślubne Rzeszów "Dklich" ul.Grunwaldzka 19 w Rzeszowie.Polecam!!!www.dklich.pl
          Największy wybór zaproszeń ślubnych na podkarpaciu!
          • qasiula87 Re: Zaproszenia Ślubne 09.05.13, 10:34
            Ja nasze zaproszenia zamówiłam na dekorpint.pl. Jesteśmy strasznie zadowoleni. Wysokiej jakości papier, świetny druk. Kolorem przewodnim będzie u nas złoto, więc zaproszenia prezentują się tak:Tekst linka
          • ania659 Re: Zaproszenia Ślubne 04.09.13, 19:47
            Tutaj można zobaczyć przegląd ciekawych zaproszeń: studiokonsultacjislubnej.pl/zaproszenia-slubne/zaproszenia-slubne
        • Gość: Asia i Romek Re: zespół weselny IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.12, 14:14
          Polecamy zespół MALIBU z Rzeszowa. Dzięki nim mieliśmy wspaniałą zabawę we wrześniu. Grali i na weselu i na poprawinach. Dla nas rewelacja :)
          • Gość: panna młoda malibu IP: *.LAN1.mega-net.pl 02.01.13, 13:53
            Wiecie może jak teraz gra zespół Malibu z Rzeszowa?? możecie coś o nim powiedzieć?
            • Gość: niezadowolona Re: malibu IP: 91.196.30.* 27.08.13, 21:59
              Nie polecam zespołu MALIBU z Rzeszowa!!! Nie szanują swoich klientów. Nie stawiają się na umówione próby, chociaż wszytko było uzgodnione. Nie raczyli nawet zadzwonić i uprzedzić, że próba odwołana. Totalny brak szacunku i czasu innych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Alicja Re: malibu IP: 91.224.192.* 29.08.13, 17:10
                Nie potwierdzam tego faktu, ponieważ również byłam umówiona z tym zespołem na próbę około miesiąca temu i wszystko odbyło się w miłej atmosferze.
      • velsahe Re: zespół weselny 03.09.11, 21:12
        Ostatnio byłam na weselu ze swoim narzeczonym i grał zespół Show z Rzeszowa, choć byliśmy już na wielu weselach to ten zespół nam się bardzo spodobał, klawiszowiec , rewelacyjna wokalistka gra też na skrzypcach, gitarzysta bardzo fajnie prowadzi konferansjerkę, saksofonista, śpiewają też wszyscy na głosy i osobno, mają bardzo ładne piosenki i dużo szlagierów, lata 70, disco polo,wszystko nam się podobało widać było, ze innym gościom też się podobało bo zachwalali wesele było dwudniowe, prawie cały czas przetańczyliśmy, robią krótkie przerwy i długo grają, tak że można się wybawić, obserwowałam nie piją alkoholu, niedrogo biorą, napewno będą grać na naszym weselu, zdobyłam też nr tel do nich to 609116605, grają po całym podkarpaciu,mają stronkę internetową, naprawdę warto polecam.
      • pakk92 Re: zespół weselny 21.04.14, 11:02
        zgadzam sie z tym ze new porter to jeden z najlepszych zespołow weselnych, to jeden z pierwszych zespolowz duzym doswadczeniem chlopaki fajnie bawia...bylam dwa razy juz na weselichu co oni graja super naprawde polecam!
        • kenaj33 Re: zespół weselny 06.07.14, 23:24
          ja chcialabym podac mała alternatywę - zespol La Pressente. Czesto grywaja w restauracji BOHEMA, maja troche wesel. Nie maja skladu instrumentalnego ale jada z klawisza, na pewno wiekszosc numerow "na zywca" (o ile granie z klawisza mozna nazwac na zywca). Mimo wszystko zespol naprawde daje rade, maja nietypowy sklad bo bodajze 2 albo 3 wokalistki i 2 chlopakow. Wszyscy spiewaja i fajnie to brzmi, jest taka "moc", ludziom chce sie przy nich bawic. Jezeli sa tu osoby z nieco mniejszym budzetem, ktorym nie zalezy na zespole 6 osobowym grajacym na zywo to oni sa na serio fajna alternatywa, ja na dancingu bawilam sie swietnie. Podoba mi sie polaczenie skladu bardzo mlodego ze starszymi. Fajnie graja, w bohemie ludzie sie zawsze dobrze bawia. Wczesniej w bohemie grywaly rozne zespoly a teraz tylko oni naprzemian z "VIVA".
    • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.68.75.67.debica75.tnp.pl 12.12.07, 01:10
      a ja szczerze polecam zespół scamander.Mają swoją stronę i można posłuchać
      kawałków w ich wykonaniu, choć są one nieco nieaktualne, ponieważ na żywo grają
      o wiele, wiele lepiej.Zdecydowaliśmy się na nich i nasi goście i my byliśmy
      zachwyceni.
      • Gość: alojzy Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 10:52
        Scamander to jakaś pomyłka.
        Wziątki, Kycie, Family Power, Fabos to są zespoły.
        • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.244.153.237.debica153.tnp.pl 12.12.07, 22:28
          Widać ze nie masz pojęcia o tym zespole, a tym bardziej o muzyce, ale cóż na
          siłę przekonywać nie będę,bo jeszcze ktoś pomyśli że mam w tym jakiś interes,
          chciałam tylko podkreślić że profesjonalnie podchodzą do imprezy, wystarczy tez
          poczytać księgę gości na ich stronie.....ale przecież każdy ma wolny wybór
          • Gość: alojzy Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:42
            niestety dla Ciebie zespołów znam wiele i wiem jak grają i co prezentują.
            Scamander na wyżyny umiejętności, to się może wspiął w jakiejś remizie, ale nie
            w porządnym lokalu. Choć ponoć o gustach się dyskutuje.
            P.S. Czy któryś z grajków nie jest z Tobą czasem spokrewniony :)
        • Gość: stachu Re: zespół weselny IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 12.12.07, 22:51
          Zgadza się - pomyłka. Żeby żadnego wolnego terminu nie mieli? To co ja mam 2
          lata wcześniej rezerwować? A niech spadają!
          • Gość: jeloł Re: zespół weselny IP: *.nm.e-zet.pl 04.01.08, 21:10
            Skoro nie mają wolnych terminow, to znaczy ze sa rozchwytywani. A dlaczego? Moze
            rzeczywiscie grają przyzwoicie? :)
        • Gość: prawda Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:22
          Alojzy ma 100% rację. Scamander to nieporozumienie, i te ich koszule!
        • Gość: bader Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 12:04
          dokładnie. nawet w takim układzie widzę te zespoły: Wziątasy, Kyciasy, Pałersi i
          Fabosi.
          • Gość: autorr Re: zespół weselny IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 00:19
            ze nikt nie wspomniał jeszcze o SILENCE. zdecydowanie silence albo wziątki
        • Gość: adamss Re: zespół weselny IP: 79.139.63.* 04.07.08, 19:46
          a można prosic o numery do zepołów Kycie i Fabos na numer gg 2024296
    • Gość: nataniel Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 18:07
      byłam na weselu we wrześniu na którym grali bednicy i.....rewelacja panowie są
      zaje...fajni naprawdę potrafią grać, bawić ludzi zagrają co tylko chcesz POLECAM
      • Gość: JOLA Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:40
        ZAGRAJĄ CO TYLKO CHCESZ BO LECĄ Z DYSKU TO MAJĄ KAŻDĄ PIOSENKĘ JAKA CI SIE
        ZAMARZY -OT CAŁA PRAWDA
        • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 11:40
          Posłuchaj Bendników to się dowiesz,że największa dla nich obraza to grać z dysku- tylko na żywo, ale akurat oni reklamy już chyba nie potrzebują- marka sama w sobie więc szkoda strzępić języka, a zagrają wszystko bo są po prostu dobrzy
      • Gość: zachwycona Re: zespół weselny IP: 94.254.215.* 25.07.10, 22:37
        Byłam na weselu, na którym grał zespół Będnycy. Są świetni!!
        Wszystko na żywo!! Perkusja, gitara, organki itd. Wszystko na żywo,
        potrafią rozbawić, nawiązują kontakt z gośćmi weselnymi i bardzo
        fajnie śpiewają-tak z melodią i z życiem, a nie tak jak wiele
        zespołów, bez entuzjazmu, sztywno. Polecam!! Na moim weselu będzie
        grała ta kapela i żadna inna(a nie na jednym zeselu już byłam i mam
        porównanie). Pozdrawiam!!
        BĘDNICY-NAJLEPSZY ZESPÓŁ!!!!:)
        • Gość: Aneeet Re: zespół weselny IP: *.debica.mm.pl 07.01.12, 12:08
          Witam mam prosbę potrzebuje kogos kto udostepniłby mi nagranie z wesela na którym grał zespó, BENDNICY. Byłam u nich an próbie chlopaki fajnie graja ale chciałabym posłuchac całego wesela ze względu an fakt iż nie biora mało wiec przelewki sie kończą. Pomóżcie. Anetka_016@interia.pl
    • Gość: Gosia Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 19:37
      Witam jeśli chodzi o zespół BENDNICY to grali u mnie na weselu są swietni super
      graja spiewaja a do tego tańczą polecam ich i napiszę że jak bedziemy mieć
      dzidziusia to bede nam na chrzscinach grac
      • Gość: UrządSkarbowy Re: zespół weselny IP: *.rzeszow158.tnp.pl 23.04.08, 13:31
        Dziękujemy za informację. przekażemy ZAiKS-owi. he he
      • Gość: Paulina Re: zespół weselny IP: *.bb.sky.com 06.05.08, 13:16
        Gosiu masz może do niech numer kontaktowy bardzo byś mi pomogła jak możesz
        wyślij go na numer gg 9958877 stoktotne dzięki
        • Gość: ancia Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:05
          najlepszy jest zespol remedium!!!!to co graja jak nakoncertach
          napewno sie kazdemu!!spodobaja.polecam
          • Gość: Madzia Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:21
            zgadzam sie w zupełności :) zespół Remedium Grzegorza Pacześniaka
            grał na weselu mojej koleżanki i byli naprawde świetni!! :) zrobili
            dla nas swietny repertuar, zagrali wybitnie :) wszyscy goście byli
            bardzo zadowoleni, a wokalistka ma niesamowity głos... :) bardzo
            gorąco polecam :)
          • Gość: magda Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 17:38
            Ja mrówniez bardzo goraco polecam zespł remedium :0 grali na weselu mojej siostry i naprawde wszystkim bardzo sie podobało :)
        • Gość: xoni Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 13:14
          Ja byłam na weselu z zespołem Newporter i grali super. Gorąco polecam:).
          • Gość: renia Re: zespół weselny IP: *.dnet.pl 04.06.08, 19:04
            ja polecam gorąco zespół POWER grają rewelacyjnie. grali u koleżanki
            na weselu w kwietniu. znają sie na rzeczy. można ich posłuchać na
            ich stronie www.power.org.pl
            • Gość: lol Re: zespół weselny IP: *.nat.rsk.pl 04.06.08, 20:05
              Polecam Bendinków i sunrise z Rzeszowa
              • Gość: Profek Re: zespół weselny IP: *.nm.e-zet.pl 11.06.08, 12:06
                Czytam... czytam... i tylko puste frazesy...
                Ostatnio słyszałem Max Band. Ten zespół to już chyba nie zespół weselny tylko mega gwiazdy. To co robią bije o głowę wszystkie inne zespoły. Podobali mi się też New Porter. Co prawda starsi panowie od tych z Max Band, ale też świetnie bawią. Poza tym byłem w Dworzysku na weselu gdzie grał zespół z Jeleniej Góry. Też super.
                Sam kiedyś byłem muzykiem i patrząc na poczynania innych zespołów...cóż...
                kiepścizna
                • kaashmirka Re: zespół weselny 15.07.08, 15:23
                  Gość portalu: Profek napisał(a):

> Czytam... czytam... i tylko puste frazesy...
                  > Ostatnio słyszałem Max Band. Ten zespół to już chyba nie zespół weselny tylko m
                  > ega gwiazdy. To co robią bije o głowę wszystkie inne zespoły. Podobali mi się t
                  > eż New Porter. Co prawda starsi panowie od tych z Max Band, ale też świetnie ba
                  > wią. Poza tym byłem w Dworzysku na weselu gdzie grał zespół z Jeleniej Góry. Te
                  > ż super.
                  > Sam kiedyś byłem muzykiem i patrząc na poczynania innych zespołów...cóż...
                  > kiepścizna

My też zdecydowalismy się na New Portera... od roku mają nową wokalistkę... ma
                  ktoś jeszcze jakieś opinie na ich temat???
                  • Gość: Aga Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 14:22
                    Ja mam we wrzesniu weselicho i graja New Porter zamówiłam ich po
                    poleceniu przez moją ciotke która naprawde była na 5 weselach jak
                    oni grają, jej zdaniem nie ma lepszego zespołu,ludzie przy nich
                    bawią tak ze "koszula dupy nie dotyka" :))))
                    Myśle że i tak będzie u mnie!!!!
                  • Gość: mario Re: zespół weselny IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 10.09.08, 12:44
                    nie wiecie ile bierze NEW PORTER za granie..?
              • Gość: Fredi Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:24
                Sunrise są może dobrzy ale cenę mają zabójcza biorą 4500zł za dwa dni to jakaś
                pomyłka
                • Gość: Krzysiek Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:07
                  SUNRISE Są Bardzo Fajnym Zespołem Fajnie Grają Mogę ich Polecić wszystkim zainteresowanym Parą Świetnie Grają i Śpiewają Takich Zespołów jest mało na Podkarpaciu. Ja Mam Wesele w Przyszłym Roku i Biorę właśnie Zespół SUNRISE Są Dobrzy i Cenę Mają Przyzwoitą No i cenę Można z nimi Negocjować
                  • Gość: Basia Re: zespół weselny IP: *.nat.rsk.pl 03.07.08, 16:37
                    Ja równiez w przyszłym roku mam wesele i równiez mam zespół SUNRISE. Cena jest taka jak wiekszosci dobrych zespołów. Grają naprawde super!!!
                    • Gość: Ilka Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:45
                      Masz może namiary na Sunrise??? podaj mi proszę gg 2141547
                    • Gość: Maja Re: zespół weselny IP: 195.150.233.* 14.01.10, 23:49
                      Moge Cie bardzo prosic o namiary na zespol Sunrise ??? gg. 6301892
                      Bardzo prosze...
                  • Gość: Ilka Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:26
                    Czy moglbys podac namiary na Sunrise, bylam na Sylwestra jak grali -
                    fajni mlodzi ludzie. Tez chcialabym ich zamowic na wesele.

z gory dzieki
                  • Gość: faustysia Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 17:57
                    Cześć! Czy mógłbyś podać mi numer telefonu do zespołu muzycznego
                    surnice na moj numer gg 4518009
            • Gość: Anka Re: zespół weselny IP: *.aster.pl 16.08.08, 13:49
              Czy możes cos powiedziec wiecej na temat zespołu Power? Czy fajnie
              prowadzą wesele, oczepiny?
            • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:01
              Zgadzam się, super grają i mają fajną wokalistkę, pięknie śpiewa :) Gorąco polecam zespół POWER :)
            • Gość: szef Re: zespół weselny IP: *.krosoft.pl 22.03.12, 09:44
              Zespół Muzyczny Remedium www.remedium.hitowy.pl
              • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.devs.futuro.pl 22.06.12, 09:54
                Podany wyżej w linku zespół ma tylko taką samą nazwę jak zespół Remedium Pana Grzegorza. Remedium Pana Grzegorza Pacześniaka grało u nas na weselu i wszyscy byli zachwyceni zespołem. Gorąco polecam usługi ale tylko Remedium Pana Grzegorza.
      • Gość: Kasia Re: zespół weselny IP: 88.156.167.* 15.07.08, 17:21
        Na weselu mojej koleżanki grał wspaniały zespól(nazwy nie pamiętam)
        Wokalistka miala na imię Agnieszka - piękna barwa głosu,bardzo dobry
        angielski,francuski,rosyjski mieszka w Łańcucie spiewa w MOKultury.
        Repertuar urozmaicony- dużo muzyki latynoamerykańskiej na saksofonie
        Janusz. Wysoka kultura gry.Jeżeli ktoś zna ich nazwe? Gorąco polecam
        • Gość: Adam Re: zespół weselny IP: 88.156.167.* 16.07.08, 14:59
          Kasiu zespol o którym piszesz to Markton mają swoją strone
          www,markton.republika.pl - byłem na weselu na ktorym grali.
          Agnieszka o ktorej piszesz jest rewelacyjna. U moich znajomych też
          oni grali -wiem że byli zadowoleni. Polecam
      • Gość: marcin Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 19:25
        a prosił bym o kontakt do tego zespołu bednicy jak by sie dało
      • Gość: Aneta Re: zespół weselny IP: *.debica.mm.pl 07.01.12, 12:42
        Witam napisala Pani na blogu że grał u Pani zespól bendnicy. Mam Kilka pytan odnośnie tego zespołu mogłabym prisc o kontakt na gg lub meila: anetka_016@interia.pl lubb gg 10684033.Pozdrawiam.
    • Gość: adamss Re: zespół weselny IP: 79.139.63.* 04.07.08, 19:47
      A czy Ktos słyszał na zywo zespoł Bis z łancuta ? i czy ma ktos numer do zespołu
      KYCIE LUB FABOS
      • Gość: mixer Re: zespół weselny IP: *.dnet.pl 08.07.08, 21:05
        a czy ktos słyszał o zespole POWER? jakie macie zdanie na ich temat?
        miałam okazje słyszec ich na płycie dvd pozyczonej od kolegi gdzie
        grali na weselu. na płytce bardzo mi sie spodobali. ludzie super sie
        bawili przy ich muzyce. ale nie miałam okazji słuchac ich na żywo.
      • Gość: reges Re: zespół weselny IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 17.07.08, 16:32
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=37687646&a=37766981
      • Gość: bader Re: zespół weselny IP: 195.93.222.* 08.09.08, 16:51
        kontakt podam na gg 9750350
      • strojni Re: zespół weselny 09.03.10, 11:06
        Gość portalu: adamss napisał(a):

> A czy Ktos słyszał na zywo zespoł Bis z łancuta ? i czy ma ktos
        numer do zespołu?

u mnie grali na weselu na wakacjach, było suuuuper, goście się
        swietnie bawili. Grają różną muzę począwszy od biesiady po
        najnowsze. Gorąco polecam. A numer.... 606115981 - bardzo proszę
    • Gość: Bywalec Re: zespół weselny IP: 88.156.167.* 15.07.08, 16:46
      Miałem okazję słyszeć Maxband byłem bardzo rozczarowany szczególnie
      grą perkusisty Maxa grał głośno, sztywno podstwowe rytmy
      walczyka,polki gral tragicznie ale tego na studiach nie uczą.Jeżeli
      masz dużo pieniędzy i jesteś kompletnym laikiem wybierz na swoje
      wesele Maxband cenę za uslugę mają profesjonalną.
    • Gość: Miecio Re: zespół weselny IP: 88.156.167.* 15.07.08, 16:59
      Mam podobną opinie na temat Maxbandu.Grali na weselu brata .Tym
      gościom wydaje się że są profesjonalistami.Na propozycję zagrania
      dwóch znanych hitów,(dawalem 100zł.) odmowili.Facet grający na
      bębnach w słuchawkach miał chyba RMF FM- bo tlukl sie
      beznadziejnie .Wzieli 3 tysiące ????? Tragedia ????Omijajcie z
      daleka Max band .Niezla wokalistka
      • kaashmirka Re: zespół weselny 15.07.08, 17:24
        ponawiam pytanie o New Portera...
        • Gość: Ela Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.mm.pl 15.07.08, 20:35
          Polecam zespół Grzegorza Pacześnika nie mam namiarów, nie wiem jak
          sie zespól nazywa. My dostaliśmy namiar z Bohemy - bo tam wczesniej
          grywał nie wiem jak jest teraz. U Nas małe wesele-grali w duecie ale
          z tego co wiem to graja w 4 osoby na wieksze wesela. Goście byli
          zachwyceni, zagrali wszystko o co porosiliśmy.Pocelem z czystym
          sumieniem
      • anka.10 Re: zespół weselny 02.08.08, 21:34
        Ja polecam zespół SUNRISE z Rzeszowa.
        Byłam na weselu na którym grali, wszyscy super się bawili.
        Moim zdaniem to prawdziwi profesjonaliści.
        Jak będę wychodziła za mąż to napewno oni będą u mnie grali.
        POLECAM.
        • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 15:25
          A ja zespół NOVA;P Super!!!
        • Gość: Ilka Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:32
          Prosze podaj mi namiary na Sunrise- gg 2141547
        • Gość: I Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 11:05
          Masz może namiary na zespół Sunrise??
          podaj mi proszę, gg 2141547
          będę bardzo wdzięczna
      • Gość: Ted Re: zespół weselny IP: *.ostnet.pl 02.11.08, 12:33
        Fakt, zespół ten jest dobry tylko w łupaniu kasy choć nastolatkom
        nawet się podoba. JA będąc na weselu granym przez nich byłem trochę
        zażenowany szczególnie wtedy kiedy dowiedziałem się ile sobie
        zaśpiewali.
        Oczywiście obiektywnie trzeba przyznać ża MAgda jest bardzo dobra,
        tylko w tym repertuarze się trochę marnuje (wystarczy posłuchać jej
        w Domarski Quartet).
        Osobiście na imprę zamówiłem zespół z Ukrainy za dużo mniejsze
        pieniądze i bez gwiazdorskich fochów. A goście nie wylecieli sroce z
        pod ogona bo mają nagrane już trzy profesjonalne płyty.
    • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:30
      Nie znam żadnego z tych zespołów przynajmniej nic o nich nie słyszałem, ale ostatnio byłem na weselu gdzie grał zespół NOVA. Po prostu rewelacja!!! Chłopaki grają na żywo. Najbardziej podobał mi się głos wokalisty, ale wokalistka też niczego sobie:) gorąco polecam. Tel. 606447589 przynajmniej taki dostałem.
      • Gość: monsha Re: zespół weselny IP: 84.38.160.* 01.08.08, 20:32
        u mojej siostry na weselu grali BENDNICY:D
        goscie bawili sie swietnie!! wszyscy zadowoleni, ekipa
        niesamowita.... polecam gorąco wszystkim ;D
        Najlepsze wesele, na jakim bylam!!

PS. chlopaki robia niezle show (np. w trakcie wesela przebieraja
        sie;P)
        • Gość: kashmir Re: zespół weselny IP: *.nm.e-zet.pl 01.08.08, 23:54
          Dużo tu tanich chwytów marketingowych słyszę... ale pewnie na tym polega promocja zespołów w necie...
          Ja tam zawsze wolę posłuchać zespołu na żywo.
          Kiedy brałem swój ślub na który wziąłem Max Band, chodź wtedy jeszcze się tak nie nazywali byłem wcześniej słuchać ich oraz innych zespołów jak grają na weselach.
          Każdemu kto zamierza wziąć jakiś zespół polecam spytać wcześniej gdzie grają i pojechać posłuchać pod wesele. wtedy wszystkie mity o zespołach pryskają. zwłaszcza jak się poczeka ze słuchaniem tak do ok.23 godziny :)
          Wtedy tylko najlepsi potrafią trzymać fason.
          Pozdrawiam wszystkie zespoły, które tutaj się reklamowały. Trzymajcie rękę na pulsie, ale nie zapominajcie, że na reklamie nie kończy się wasza praca.
          • Gość: Kwasimodo Re: zespół weselny IP: *.150.166.2.csa-net.pl 04.08.08, 09:43
            To fakt jak się tak czyta te opinie - to po przecedzeniu przez sito
            z grubymi oczkami - rzeczywistych zostaje 2% - reszta to
            kryptoreklama. Podobnie jest na różnego rodzaju forach :). Sami
            sobie piszą pytania - sami na nie odpowiadają niemalże hymnami
            pochwalnymi :). Gdzie nie ruszyć tam giga - gwiazda. Poza tym gość
            (założyciel wątku) zadał konkretne pytanie - a się mu z butami
            pchają jak mogą - pisząc nie na temat (z drobnymi wyjątkami).
    • Gość: gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:07
      Wszystkie to dziady, szukaj Pan innego.
      • Gość: mar Re: zespół weselny IP: *.wist.com.pl 04.08.08, 15:52
        Przecież nie przyjedzie ekipa z "Jaka to melodia" za 1.5 tys zł.!!!Kapela musi
        zabawić gości nie tylko muzyką.Ponawiam postawione pytanie.Ważny jest stosunek
        jakości do ceny.Porównywanie zespołów grających za 5 tys i 1 tys nie jest miarodajne
    • Gość: w uroczyste rozwody :) IP: *.chello.pl 04.08.08, 19:11
      ślub + uroczysty rozwód 80 % rabatem :)

www.emetro.pl/emetro/1,85648,5500037,Moda_rozwodowa.html
      • Gość: mar Re: uroczyste rozwody :) IP: *.wist.com.pl 05.08.08, 13:50
        To jest jakieś chore.Większość kapel tu wymienianych ma zarezerwowane terminy na
        przyszły rok albo ceny oscylujące w granicach 3 tyś zł za jeden dzień!Czyżby nie
        było konkurencji na tym rynku???Dawajcie namiary na inne zespoły!
        • Gość: Gość Re: uroczyste rozwody :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:32
          No niestety jeśli chcesz mieć dobry zespół to 3 tyś to nie jest wcale dużo.
          Chociaż trzeba uważać bo czasami cena nie idzie w parze z umiejętnościami i
          brzmieniem. Trzeba szukać. Spróbuj pod ten numer 606447589
          • Gość: Evergreen Re: uroczyste rozwody :) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.08, 20:56
            Niestety w pełni zgadzam się z tym, że zespoły same sobie robią
            reklamę i większość wpisów na forach jest ich autorstwa. Szkoda
            tylko że nie mają odwagi sami zareklamować swoich usług.Tak jak już
            ktoś pisał wcześniej najlepiej poznać zespół osobiście, posłuchać
            podczas próby lub na weselu. Opinie innych są bardzo subiektywne i
            nie warto się nimi sugerować. Polecam swój zespół Evergreen i
            zapraszam na stronę www.evergreen.rzeszow.pl
    • Gość: agi_15 Re: zespół weselny IP: *.ostnet.pl 18.08.08, 18:21
      hej:) jesli chodzi o zespoly to nei wiem jak pozostale dwa ale ja
      polecam zespol BENDNICY bylam wczoraj na weselu z ta orkiestra bylo
      swietnie pierwszy zespol ktory tak naprawde mi sie podobal i przy
      ktorym nogi az same chcialy tanczyc BARDZO POLECAM::):)
      • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:56
        To chyba nie byłaś na weselu gdzie grał zespół NOVA. Super a na dodatek 100% na
        żywo!!!
    • sabcia-myszka Re: zespół weselny 19.08.08, 09:53
      bylam na weselu gdzie grali maddam jakis tydzien temu i powiem ze byl;o srednio
      duzo i dlugie przerwy, malo zabaw, nie rozkrecali gosci w sum ie to niewiele
      osob sie bawilo nie wiem dlaczego i czy to winna zespolu ale pewnie posrednio tak:)
      • Gość: renata Re: zespół weselny IP: 79.139.60.* 27.08.08, 14:12
        witam rzeczywiście na tym forum jest wiele reklam które wypisują zespoły same
        sobie.
        ja z narzeczonym szukaliśmy zespołu na nasze wesele i znaleźlismy po długich
        mękach. Czesto kończyło sie na diabolicznych cenach które po wysłuchaniu zespołu
        wrecz nas rozśmieszały. naprawde niektóre opinie o wielu zespołach są albo
        przestarzałe albo grubo przesadzone. Jak już wyzej ktoś pisał po wysłucjaniu
        zespołu Na Żywo pod weselem czar pryska. My na uwadze mieliśmy kilka zespołów:
        Madam, Family Power, Scamander. Jednak po wysłuchaniu ich na żywo szukaliśmy
        dalej. Jeden z zespołów poleciła mi koleżanka.Zadzwoniłam i zostaliśmy
        zaproszeni na próbe i pod wesele. Nie żadne tam: mp3 czy video itp. Samo to już
        mnie zaskoczyło. Bardzo mili ludzie, doradzili itd. Do tego świetnie bawili
        ludzi na przyjęciu - zabawy, konkursy a nawet kabaret jakiś odegrali. I nie było
        mowy o dłuższej przerwie niż 15minut, przy graniu ok. 45min. No i cena wcale nie
        taka straszna porównując do wyżej wymienionych zespołów. Oczywiście dzisiaj już
        zespół mamy zaklepany na nasze wesele. Wcześniej o tym zespole nie słyszałam,
        może dlatego mile byliśmy zaskoczeni że nie byli przereklamowani i nie było się
        czym niemiło zaskoczyć. Nie podam nazwy tego zespołu, ponieważ zaraz ktoś mnie
        oskarży o reklame. Jeśli byłby ktoś zainteresowany moge podać do nich namiar ale
        przez gg. Mój numergg: 456683 pozdrawiam wszystkich szukających swojego
        zespołu ;-)
      • Gość: jana Re: zespół weselny IP: 83.1.81.* 04.08.12, 10:17
        Byłam na wesele gdzie grał zespół POWER .Super muza ,wspaniały klimat jaki tworzą . Goście bawili do białego rana
        • Gość: Natka Czy zespół Mamma mia jest wart takich pieniążków ? IP: *.d-com.pl 21.02.13, 20:59
          Witam a ja mam takie pytanko jak teraz grają bo mam ich zamiar wynająć na przyjęcie weselne, czytałam że zaczęli pić i słabo im idzie to granie czy ktoś coś wie na ten temat ? pozdrowionka
          • Gość: nela Re: Czy zespół Mamma mia jest wart takich pieniąż IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.02.13, 18:18
            Za dobry zespół trzeba zapłacić więcej pieniędzy.. niestety.. Zespół Mamma Mia jest świetnym zespołem, ale moja sugestia jest taka, żebyś o opinie nie pytała na forach, bo pojawi się za chwilę lawina komentarzy które wystawia konkurecja. Zadzwoń do znanych restauracji w Rzeszowie i zapytaj.Pozdrawiam
          • Gość: Darei i Asia Re: Czy zespół Mamma mia jest wart takich pieniąż IP: 93.154.184.* 30.09.13, 12:16
            Cześć. Zespół Mamma mia grał na naszym weselu 20.04.2013 r. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich podejścia do swojej pracy. Zawsze wychodzili na przeciw naszym wymaganiom, stosowali się do wszystkich naszych uwag. Nie tylko młodych porywali do tańca ale i starszych. Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować nasze wesele na pewno nie wybralibyśmy innego zespołu jak Mamma Mia.
            Jeśli chodzi o picie na weselu, to na naszym nie wypili ani jednego kieliszka.
            Asia i Darek (wesele - Antyczny Dwór, Rudna Mała)
    • Gość: agogo! Re: zespół weselny IP: *.dnet.pl 27.08.08, 18:30
      z trzech wymienionych proponuje wybrac bednikow, ale warto tez
      posluchac innego rzeszowskiego zespolu, ktory sie zwie power. grali
      na poprawinach u mnie w rodzinie i mlodzi zalowali, ze nie wzieli
      ich na dwudniowa impreze. nie mam do nich kontaktu telefonicznego,
      ale mozna ich znalezc w necie pod domena org.pl
      • Gość: renata Re: zespół weselny IP: 79.139.60.* 27.08.08, 20:02
        dokładnie o tym zespole pisze w poście wyżej "agogo!". numer do nich to
        512-174-878 pozdrawiam
        • Gość: renata Re: zespół weselny IP: 79.139.60.* 27.08.08, 20:08
          i wlasnie oni (power) beda grali u mnie na weselu
    • Gość: ktos Re: zespół weselny IP: *.41.16.125.sub.mbb.three.co.uk 29.08.08, 21:04
      JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ZESPOŁ madaM PROFESJONALNI POD KAZDYM
      WZGLEDEM SWIETNA ZABAWA ZAPEWNIONA! POZDRAWIAM
      • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:34
        Sorki, ale szczerze to do profesjonalizmu to im trochę brakuje;)
        • Gość: jura Re: zespół weselny IP: *.nm.e-zet.pl 30.08.08, 09:34
          czytam te wasze wypociny i pytam a gdzie ? do czołówki zaliczam:
          CHICAGO , Jurek Niemiec , Este -5 , tam wiele zespołów o których
          opiszecie nadaje się do grania na choince noworocznej w
          przedszkolach ale to każdego wybór , Ci naprwdę dobrzy nie
          potrzebują strony www
          • Gość: Diana Re: zespół weselny IP: 79.139.52.* 07.09.08, 14:40
            Jura słyszałem o nich ale nie mogę ich znaleźć, podasz jakieś
            namiary, prosze! gg 1962807
          • Gość: bader Re: zespół weselny IP: 195.93.222.* 08.09.08, 16:51
            "tyś" chyba był na stypie a nie na weselu!
      • Gość: Marta Re: zespół weselny Madam IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 22:54
        Świetnie grają chłopaki
        • Gość: avoninka.pl Re: zespół weselny Madam IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.13, 00:51
          Zamówiliśmy ten zespół na nasze wesele. Chłopaki REWELACYJNIE opracowali dla nas dwa kawałki. Z jednej piosenki, do której nie dało się zatańczyć zrobili istne cacuszko- nogi same szły na pierwszym tańcu. Świetna muzyka, perkusja klasyczna. Chłopaki tworzą świetny klimat, potrafią porwać na parkiet całą salę. Do tego mają zaplanowany cały wieczór pod względem atrakcji. Robią świetne szoł. Dawno nie słyszałam zespołu, który tak świetnie bawi się muzyką.
          Polecam gorąco każdemu! Po weselu znajomi bardzo chwalili zespół. Jest idealny dla osób, które czują, że nie umieją za dobrze tańczyć. Dzięki idealnie wystukanemu rytmowi na perkusji tańczyło się mi świetnie.
    • Gość: janeQ a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.interq.pl 13.09.08, 13:02
      są gdzieś z okolic Rezszowa, jak oni grają?
      • Gość: renata Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: 79.139.60.* 14.09.08, 21:06
        witam rzeczywiście na tym forum jest wiele reklam które wypisują zespoły same
        sobie.
        ja z narzeczonym szukaliśmy zespołu na nasze wesele i znaleźlismy po długich
        mękach. Czesto kończyło sie na diabolicznych cenach które po wysłuchaniu zespołu
        wrecz nas rozśmieszały. naprawde niektóre opinie o wielu zespołach są albo
        przestarzałe albo grubo przesadzone. Jak już wyzej ktoś pisał po wysłucjaniu
        zespołu Na Żywo pod weselem czar pryska. My na uwadze mieliśmy kilka zespołów:
        Madam, Family Power, Scamander. Jednak po wysłuchaniu ich na żywo szukaliśmy
        dalej. Jeden z zespołów poleciła mi koleżanka.Zadzwoniłam i zostaliśmy
        zaproszeni na próbe i pod wesele. Nie żadne tam: mp3 czy video itp. Samo to już
        mnie zaskoczyło. Bardzo mili ludzie, doradzili itd. Do tego świetnie bawili
        ludzi na przyjęciu - zabawy, konkursy a nawet kabaret jakiś odegrali. I nie było
        mowy o dłuższej przerwie niż 15minut, przy graniu ok. 45min. No i cena wcale nie
        taka straszna porównując do wyżej wymienionych zespołów. Oczywiście dzisiaj już
        zespół mamy zaklepany na nasze wesele. Wcześniej o tym zespole nie słyszałam,
        może dlatego mile byliśmy zaskoczeni że nie byli przereklamowani i nie było się
        czym niemiło zaskoczyć. Nie podam nazwy tego zespołu, ponieważ zaraz ktoś mnie
        oskarży o reklame. Jeśli byłby ktoś zainteresowany moge podać do nich namiar ale
        przez gg. Mój numergg: 456683 pozdrawiam wszystkich szukających swojego
        zespołu ;-)
        • Gość: Gość co do ostatniego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 21:56
          Tak czytając te Twoje wypociny stwierdzam że albo jesteś głucha albo przy
          wyborze zespołu kierujesz się jakimiś dziwnymi swoimi pobudkami a nie brzmieniem
          zespołu, ponieważ jeden z wymienionych przez Ciebie zespołów znam i chłopaki
          grają naprawdę dobrze. Znam się trochę na tym bo sam gram i słyszę troszeczkę
          więcej niż przeciętny Kowalsky;). Zgadzam się z tym iż kontakt zespołu z ludźmi
          jest ważny, ale świat się na tym nie kończy. Jeśli chłopaki grają dobrze i
          brzmią dobrze to naprawdę nie trzeba na scenie odgrywać cienkich przedstawień od
          tego są kabarety, które zrobią to naprawdę profesjonalnie.
          Nie zastanawiało Cię czasami dlaczego zespoły biorę tyle a nie mniej? Sami nie
          należymy do tanich zespołów. Może dlatego że i tak mają grania i mogą sobie
          pozwolić grać za odpowiednie do prezentowanego poziomu pieniądze. Czyż nie?
          Gramy już trochę i jeszcze nie zdarzyło nam się żeby ktoś był niezadowolony
          wręcz przeciwnie. Mało tego, bardzo często zdarzało się że na końcu imprezy i
          nie tylko na końcu, wpadła dodatkowa kaska. Jeśli komuś nie pasuje to do
          widzenia a nie pisać bzdury o kolegach po fachu. Fakt że czasami cena nie idzie
          w parze z poziomem więc jestem jak najbardziej za posłuchaniem zespołu na żywo
          lub jego dema LIVE.
          W ramach podsumowania chciałem powiedzieć że albo zamawiamy dobry zespół i dobry
          kabaret albo zamawiamy coś w rodzaju kiczowatego zespołu kabaretowego. Ktoś
          kiedyś powiedział: "albo jest nauczyciel od tego, albo od niczego". To tyle z
          mojej strony co do tego postu. Udanej imprezy i sorry za może troszkę ostre słowa:)
          • Gość: renata Re: co do ostatniego postu IP: *.dnet.pl 15.09.08, 11:01
            małe sprostowanie kolego: w moim poscie nie ma żadnego złego słowa na zespoły
            które wymieniłam. Uważam że grają fajnie i zdania nie zmienie. Jednak każdy ma
            inny gust i oczekuje czegoś innego od zespołu. A to czy zespół będzie robił
            zabawy odgrywał kabarety czy jeszcze jakieś inne rzeczy, to jest tylko kwestia
            tych co ten zespół zamawiają. Ciesze sie że grasz i słyszysz TROSZECZKE WIECEJ
            niż przeciętny Kowalsky... jednak co do mojej głuchoty wypraszam sobie. Jestem
            absolwentką AM. Wiec raczej głuchą osobą nie jestem. Co do tekstu ze niby po
            waszym wystyępie na imprezie "nie zdarzyło się że ktos był niezadowolony a
            wrecz przeciwnie" to uświadamiam Cię że nigdy nie ma 100% gości weselnych
            zadowolonych. Zawsze znajdzie się ten jeden o którym nawet nie wiesz. I poza
            tym jeśli do najtańszych zespołów nie należycie, tzn. że musicie być w gronie
            tych zespołów które wymieniłam w poście. Jesli Was tam nie ma to widocznie nie
            jesteście aż tak rewaelacyjni... T
          • Gość: renata Re: co do ostatniego postu IP: *.dnet.pl 15.09.08, 13:06
            Jeszcze cos dorzuce do mojego powyższego posta. Kolega krytykant wypowiadał się
            na tym forum już kilkakrotnie. Za każdym razem odradzając różne zespoły poprzez
            podawanie numeru do kogoś, i chwaląc zespół NOVA. Proponuję przejrzeć całe to
            forum. Na początku są 2 posty reklamujące ten zespół. Posty te wszystkie są
            napisane z jednego numeru IP. Wiec drogi członku tegoż zespołu (Nova) pisałam w
            swoim poście o zespołach piszących i odpowiadających sobie. Troszke
            samokrytycyzmu by się przydało. A porządny zespół można znaleźć za o wiele
            niższą cene niż ta która podajesz w poście (3tys. zł). Dla mniej
            wtajemniczonycch proponuje przejrzec CAŁE TO FORUM.pozdrawiam Pana od
            autoreklamy
            • Gość: Gosc Re: Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 01:18
              Wow!!! Cóż za odkrycie. Niektóre posty faktycznie są moje zwłaszcza z tekstem
              reklamowym wysłany 2 razy omyłkowo, ale ten:

Re: zespół weselnyIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: marcin 27.08.08, 19:25 Odpowiedz
              a prosił bym o kontakt do tego zespołu bednicy jak by sie dało

Gość: xoni 23.05.08, 13:14 Odpowiedz
              Ja byłam na weselu z zespołem Newporter i grali super. Gorąco polecam:).

Gość: nataniel 30.01.08, 18:07 Odpowiedz
              byłam na weselu we wrześniu na którym grali bednicy i.....rewelacja panowie są
              zaje...fajni naprawdę potrafią grać, bawić ludzi zagrają co tylko chcesz POLECAM

Sądząc po Pani oskarżeniach i sugerujac sie niby to adresem IP po co miałbym
              promować inne zespoły??? A nie swój? Bez sensu. Z resztą o ile mi wiadomo jeśli
              nie to proszę mnie oświecić to nie jest adres IP tylko nazwa sieci więc mogą być
              takie same z innych komputerów. IP to np 192.169.1.1 lub D0:50:98:02 w
              szesnastkowym. Tak? Pani adres też występuje w kilku postach

Re: zespół weselny IP: *.dnet.pl
              Gość: renia 04.06.08, 19:04 Odpowiedz
              ja polecam gorąco zespół POWER grają rewelacyjnie. grali u koleżanki
              na weselu w kwietniu. znają sie na rzeczy. można ich posłuchać na
              ich stronie www.power.org.pl

skoro słyszała Pani ich u siostry na weselu to po co Pani jechała do nich na próbę?

albo tu:

Re: zespół weselnyIP: *.dnet.pl
              Gość: mixer 08.07.08, 21:05 Odpowiedz
              a czy ktos słyszał o zespole POWER? jakie macie zdanie na ich temat?
              miałam okazje słyszec ich na płycie dvd pozyczonej od kolegi gdzie
              grali na weselu. na płytce bardzo mi sie spodobali. ludzie super sie
              bawili przy ich muzyce. ale nie miałam okazji słuchac ich na żywo.

no jak... Grali na weselu u Pani koleżanki na tak? Proszę spojrzeć na daty
              ostatnich dwóch postów.

Re: zespół weselnyIP: 79.139.60.*
              Gość: renata 27.08.08, 20:08 Odpowiedz
              i wlasnie oni (power) beda grali u mnie na weselu

Re: zespół weselnyIP: 79.139.60.*
              Gość: renata 27.08.08, 20:02 Odpowiedz
              dokładnie o tym zespole pisze w poście wyżej "agogo!". numer do nich to
              512-174-878 pozdrawiam

a mia Pani to nie podawac ich nazwy i telefonu jedynie na gg.

Nie trudno zauważyć. A może tak naprawdę Pani to nie Pani? Tylko całe to show to
              jedna wielka kryptoreklama owego zespołu? Nie możemy tego wykluczyć;)
              No jak pani później zauważyła nie jestem w gronie tych szczęśliwców których pani
              wymieniła więc nie miałem interesu aby pisać tego posta, ale nie mogłem tego
              puścić między uszy ponieważ znam niektórych z tych chłopaków i grają lub grali
              bo chwilkę ich już nie słyszałem naprawdę dobrze. Chociaż zgodzę się z panią co
              do tego że są gusta i guściki i ciężko każdemu dogodzić. Jeden nic nie powie a
              drugi pomyśli że tak ma być. Naprawdę nie chciałem Panią obrazić ani ubliżyć
              zwłaszcza że jest Pani tak wykształconą osobą więc nawet słyszy pani więcej niż
              ja. Po prostu jestem ciekawy co za zespół Pani wybrała bo chciałbym ich
              posłuchać jeśli mają jakąś stronę w internecie czy coś takiego to proszę o linka
              na mój numer gg 8245059. Byłbym dozgonnie wdzięczny. Serdecznie pozdrawiam i
              jeszcze raz przepraszam. Papa.
              • Gość: renata Re: Sprostowanie IP: 79.139.60.* 16.09.08, 19:49
                ok. kady z nas ma troche racji. przyzna Pan... jeśli chce Pan ich usłyszeć to
                kiedyś napewno to sie Panu uda. pyta Pan o stronke. czytając moje posty napewno
                zauważył Pan że gdzieś tam była domena podana wiec znaleźć chyba trudno nie
                bedzie. jeśli ja uraziłam Pana to również przepraszam i życze samych udanych
                imprez i zadowolonych klientóww. pozdro papa
                • Gość: nagaprawda Muzycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:04
                  Szanowni "muzycy"! Jako osoba prowadząca (ze względów ekonomicznych)
                  ten żałosny biznes,
                  mimo wszystko muszę powiedzieć wszystkim nowożeńcom tu, na forum, że
                  99% osób grających w tych "zespołach" to ludzie, którym tylko wydaje
                  się że są muzykami. Z całym szacunkiem jako do ludzi, ale z żalem
                  jako do osób profanujących tę jedną ze sztuk pięknych to piszę. Znam
                  praktycznie wszystkich tych "grajków" i dlatego śmiem stwierdzić, że
                  spośród nich, może kilku w całym regionie zdałoby egzamin z
                  instrumentu zaledwie na dst w przechodząc z klasy drugiej do
                  trzeciej w podstawówce muzycznej. Nie myślcie że jestem jakimś
                  desperatem (na przyszły rok mamy już prawie cały kalendarz
                  zapełniony), ale nie mogę już czytać tych bzdur o jakimś "poziomie".
                  Ja ponad 20 lat ćwiczyłem na instrumencie i dlatego gotują mi krew w
                  żyłach takie wypowiedzi, z których wynika, że można było nie uczyć
                  się grać w szkole i nazywać siebie "świetnym muzykiem". Czy znacie
                  np.świetnego lekarza, który nigdy nie uczył się medycyny...?
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: Gosc Re: Muzycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:28
                    No w części zgadzam się z kolegą. Aleee?
                    No też znam kilku grajków naprawdę z rasowym wykształceniem muzycznym ( nie
                    wszyscy oczywiście ) i co z tego. Czasami wystarczy im zabrać tylko nutki i
                    du.... I chcę tylko powiedzieć że wykształcenie to nie wszystko ( aczkolwiek
                    bardzo pomaga temu kto ma szczęście je posiadać, chylę czoła ). Panowie. To jest
                    "chałtura" a nie konkurs łamania palców. To ma się ludziom podobać a nie temu 1%
                    gościom którzy zamiast się bawić przyjdą posłuchać co goście wymiatają. Pozdro
                    dla wszystkich chałturników.
                    • jaworze75 Re: Muzycy??? 24.09.08, 22:23
                      A to są bez wątpienia "rasowi" muzycy,długo już szukam zespołu na nasze wesele i
                      do tej pory nie znalazlem,ale ci do których podam linka są naprawdę
                      rewelacyjni.Polecam wszystkim którym się uda dopasować swój termin wesela z ich
                      wolnymi terminami.
                      • jaworze75 Re: Muzycy??? 24.09.08, 22:24
                        :) a to ten link partymusic.pl/
                        • blue.gosia Polecam:) 30.09.08, 23:56
                          Polecam świetny zespół na wesele, grający tylko i wyłącznie na zywo
                          z wokalistką :)))
                      • Gość: mar Re: Muzycy??? IP: *.wist.com.pl 01.10.08, 19:58
                        obsługa muzyczna wesela to tylko chałtura do kotleta a nie koncert gwiazd wiec
                        po co płacić 4000 zamiast 1600.Na dodatek jeszcze trzeba zapłacić za nich w
                        lokalu i extra za dojazd.Niektórzy sobie rezerwują max czas grania 10 godz i
                        extra dodatek za dojazd,nawet 4 zł za km!) i dodatkowe granie.Rozumiem że można
                        trafić na partaczy i nowicjuszy ale żaden z tych tanszych zespołow nie chciałby
                        zdobyć złej sławy więc nie przesadzajcie z tą krytyką tanszych zespołów.Ludzie z
                        natury wolą coś sprawdzonego i pocztą pantoflową niektóre zespoły dostają
                        darmową reklamę i masę zamówień co nie zawsze musi świadczyć że inne są gorsze
                        bo są mniej znane w jakichś tam regionach województwa
                  • Gość: papa Re: Muzycy??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 00:17
                    tak i tu dużo racji popieram , dac temu pseudo muzykowi prawdziwy instrument to nie potrafi na nim grać ponieważ brakuje elektroniki , która za niego gra , tak samo jest w temacie fotografia , film z wesela 99 % aaaaamatorzy nie majacy pojecia o montazu itp. tylko efekty komputerowe a filmu nie ma " gdzie prawda z tego dnia ? zatupana efekciarstwem ,fotografia ? 1000 zdjęc ilość i nic z tego nie wynika oprócz liczby -amen
                  • Gość: olla Re: Muzycy??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 11:56
                    Muzycy nie muzycy...tekst dobry tylko powiedz mi czy nawet w najlepszej szkole nauczysz się słyszeć!! Choć zapłacisz milion złotych za naukę a nie słyszysz to za przeproszeniem g... Ci z tego. Ja jestem wokalistką bez wykształcenia żadnego muzycznego i śmiem twierdzić,że nie mam się czego wstydzić- chętnie mogę udostępnić moje możliwości,a zespół w którym śpiewam też na brak terminów nie narzeka więc żadna to reklama. Po prostu nienawidzę deklasowania ludzi bez wykształcenia muzycznego- bo niejedna niunia po szkole nie daje rady zrobić całego wesela, a odnośnie muzyków, to zależy od podejścia do grania - nie trzeba chodzić do szkoły żeby grać wybitnie i każdy Ci to powie!
        • Gość: SynCinkciarza fairplaya IP: *.ostnet.pl 30.06.10, 22:19
          www.fairplay.rzeszow.pl grali u mnie na weselu szczerze polecam , do tych
          marnych 2500plnow dolozyl bym im jeszcze z 4000pln, graja wysmienicie!
      • Gość: emi&mad Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.09, 15:10

ja nie znam takiego zespołu , ale znam takiego chłopaka z wrocławia nazwiskiem
        Horoszko xD
        • Gość: rosa Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.19.165.48.osk.enformatic.pl 12.07.11, 10:26
          Całkiem dobrze grają, ale moim zdaniem Fobos lepiej
      • Gość: Willi.X. Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 27.09.10, 19:26
        Tak :-)
        • Gość: Willi.X. Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 27.09.10, 19:30
          s-waldek@o2.pl
      • Gość: Beny Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 20:48
        Czy znacie może zespól horoszko z leżajska jak grają prosze o jakieś informacje
      • Gość: Joanna F Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 00:41
        Nie wiem jak teraz grają, ale mogę zapewnić, że 10 lat temu grali rewelacyjnie. Znam się trochę na muzyce, sama grałam przez kilka lat w zespole, 8 lat spędziłam w USA pracując w studiu nagrań , a teraz mieszkam w północnej Polsce i akurat dzisiaj myślałam o tym zespole zastanawiając się czy jeszcze grają. Mogę powiedzieć tylko tyle, że był to najlepszy zespół grający muzykę rozrywkową na weselach i imprezach jaki kiedykolwiek i gdziekolwiek słyszałam.
        Oni pochodzą z Leżajska i okolic. Jeśli dalej grają to na pewno dobrze grają, to są ludzie po szkołach muzycznych, mający niesamowite wyczucie sytuacji
      • Gość: noga Re: a znacie moze zespół Horoszko? IP: *.ip.xcore.pl 06.09.11, 09:42
        ma ktoś może jakiś kontakt z zespołem Horoszki??
    • Gość: Diana Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 09:39
      witam,zna moze ktos zespo THE EFF z Rzeszowa,prosze dajcie
      znac,zarezerwowalismy juz ten zespol ale zupelnie w ciemno.
      • Gość: Kiwi Re: zespół weselny IP: 109.243.7.* 04.02.10, 00:46
        The Eff...
        Nie z Rzeszowa, tylko wsi Kańczuga.
        Młody zespół. Jak przypilnujesz wszystkiego, bedzie ok. Nie daj im przypadkiem
        wódki na stół:)
      • Gość: odp Re: zespół weselny IP: *.res.pl 04.02.10, 11:20
        Graja fajnie ale kompletnie nie bawia.Pisze o zespole thee eff...
        • Gość: janusz Re: zespół weselny IP: 213.25.147.* 22.02.10, 13:19
          Co masz na myśli przez "nie bawią". Czy jak zespół gra dobrze to nie wystarczy
          do dobrej zabawy?
          • Gość: NOVA Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.02.10, 21:27
            Zespół muzyczny NOVA.

Obsługa wesel, zabaw, studniówek imprez okolicznościowych.

ZAPRASZAMY na naszą stronę z krótką informacją o nas www.gmnova.pl .
          • Gość: Paweł Re: zespół weselny IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 14:31
            Przepraszam, ale po pierwsze jeśli już to z MIASTA Kańczugi, a po drugie zespół pochodzi z Kańczugi, ale jak jest napisane większość członków zespołu mieszka w Rzeszowie i zespół istnieje jednak na rynku rzeszowskim. Także proszę nie wprowadzać w błąd czytających.
            I co mam rozumieć przez stwierdzenie: "przypadkiem nie dajcie im wódki"?? i zespół nie bawi??
    • Gość: agus Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:52
      ja jak najbardziej moge polecic Bendników / bylam na probie i na
      weselu i jestem pod ich duzym wrazeniem, nie bylo osoby, ktora by
      sie nie bawila.
      ps. na próbie na połowie sprzętu grają lepiej niż niektórzy z full
      opcją
      a cena choc wysoka to mysle że warto....
      • Gość: @ Re: zespół weselny IP: *.ostnet.pl 19.11.08, 07:28
        Jak zamawiacie zespół to pytajcie czy z jedzenie m czy bez bo to ich praca a jak wy idziecie do pracy to czy dostajecie jedzenie ?? Jak z z jedzeniem to należy im to odliczyć od końcowej ceny.
        • Gość: obcaformazycia Re: zespół weselny IP: 62.93.60.* 19.11.08, 15:34
          szukając zespołu na wesele przesłuchałam wszystkie z podkarpacia!!!!!!!!!1 i jedna wielka porażka, znalazłam zespół QUATRON z Częstochowy i to był strzał w dziesiątkę, to prawdziwi muzycy, wykształceni, solistka to uczestniczka premier z Opola, gitarzysta nagrał juz swoją płytę!wokal, muzyka....... plus solówki na akordeonie zrobiły niesamowite wrażenie, do tego stopnia, że zespół został najęty przez parę z Lion Film z RZeszowa, kamerzystę i fotografkę na ich ślub, sami powiedzieli, że na tyle wesel na jakich byli, takiego zespołu jeszcze nie słyszeli, POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO!!!!!!!!! GG 661322
          P.S. OD WASZEJ KULTURY ZALEŻY CZY PODACIE JEDZENIE DLA ZESPOŁU, DLA MNIE I MOJEGO MĘŻA NIE STANOWIŁO TO PROBLEMU, BA.. BYŁO OCZYWISTE JAK SŁOŃCE!
          • Gość: Filon Zespół weselny IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 19.11.08, 21:07
            Właśnie odwiedziłem jakąś stronę chyba zespołu o którym była mowa w poście
            powyżej no i nie wiem czym tu się napalać oprócz tego że 70% to Sequencer ( po
            usłyszeniu dema oczywiście nie wiem jak na żywo ).
            Wokale też jakieś bezpłciowe jak na występy w opolu.
            • Gość: obcaformazycia Re: Zespół weselny IP: 62.93.60.* 20.11.08, 14:32
              demo bez wyrazu, bez brzmienia? Pożyczę płytkę z wesela i zobaczysz jak grają i
              jak śpiewają, ale nie wszystkich na nich stać niestety :)grali również przeboje
              najnowsze i jak i trochę starsze: np. Nelly furtado
              • Gość: @ Re: Zespół weselny IP: *.ostnet.pl 21.11.08, 07:01
                Do kotleta się nadają ale do niczego więcej.
          • Gość: samost Re: zespół weselny IP: *.rz.izeto.pl 10.12.09, 20:18
            bzdury opowiadasz ze przesluchalas wszystkie zespoly z podkarpacia bo ja znam
            przenejmniej 6 zespolow ktorych nie sluchalas a ktore maja wziecie i sa
            rewelacyjne choc cenia sie wysoko.parodie czynisz opowiadajac o jakiejs kalepi z
            czestochowy...
        • Gość: bodzio Re: zespół weselny IP: 91.199.246.* 19.01.10, 11:11
          czy ktoś może coś powiedzieć o zespole fobos lub detox?
          • Gość: zibi1965op.pl Re: zespół weselny IP: *.ostnet.pl 15.05.11, 20:32
            Jeśli chodzi o Fobos to pełna kultura fajne granie przyzwoite wykonanie muzyczne słowem -EXSTRA ZESÓŁ
          • Gość: aaa Re: zespół weselny IP: *.183.233.245.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.06.11, 20:30
            Zespół fobos fsjnie graja - polecam
            • Gość: ad Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.11, 15:27
              Gramy zarówno na wielkich przyjęciach weselnych, zabawach jak i na kameralnych bankietach, czy też innych imprezach okolicznościowych.

Szeroki repertuar (pop, rock, disco) oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia zagwarantuje Państwu i Państwa gościom udaną zabawę.

Gramy tylko na żywo w skladzie 6-osobowym (wokal damski i męski, perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, instrumenty klawiszowe oraz trąbka zespół HEVEN).

Dodatkowo w skladzie 5-os, gramy muzykę estradową oraz jazzową (zespół RLE).

kontakt: 504 211 968

Dojeżdżamy na dalekie odległości.
              demo wysyłamy na maila - kontakt:muzyk995@wp.pl
          • Gość: wowoj Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 16:57
            fotbos ok polecam
          • Gość: rosa Re: zespół weselny IP: *.19.165.48.osk.enformatic.pl 12.07.11, 10:24
            Zespół Fobos - rewelacyjnie grali (prawdziwą, żywą muzę). Goście bawlili się prawie od początku imprezy, praktycznie po obiedzie ludzie ruszyli w tany.. Gra 4 chłopaków - estetycznie wyglądajacych, chyba wszyscy śpiewają.
    • Gość: Joanna Re: zespół weselny IP: *.171.41.101.static.crowley.pl 21.11.08, 12:31
      Witam:) W 2006 roku miałam wesele w Nowym Dworze przy udziale
      zespołu muzycznego Party Music -rewelacyjna kapela,wykształceni
      muzycznie ludzie z super inteligentnym humorem :) Zaznaczam ,że nie
      grają muzyki typu disco polo lub "hop siup tralala" . To
      profesjonaliści z klasą. Dziękujemy za super przyjęcie:)
      • Gość: syntia Re: zespół weselny IP: *.dnet.pl 25.11.08, 12:59
        Uważam, iż jedzenie dla zepołu wogóle nie powinno być poruszane na
        tym forum! Jest to kwestia kultury i dobrego wychowania...jeżeli
        organizator wesela "skąpi" tak podstawowej rzeczy jak posiłki dla
        zespołu, to nie chcę myśleć jak dokładnie przelicza ile
        musi "stracić" pieniędzy na jedzenie dla swoich gości!!! Dla mnie to
        żenada kłócić się o taką kwestię.Jeśli tak jednak jest to młodzi
        powinni się zastanowić czy stać ich wogóle na wesele, skoro szukają
        oszczędności pod tym kątem. Czy ktoś z was wyobraża sobie taką
        sytuację, że jako goście smacznie spożywamy obiad a tu nagle wpada
        na salę dostawca pizzy dla zespołu?????????? Żenada, a przeciez
        wcale bym się nie zdziwiła gdyby członkowie grupy, zamówili sobie
        jedzenie. Wstyd dla młodych i brak totalnej kultury. Poza tym
        pomyślcie logicznie jeśli zespół będzie wiedział (a ustala się taki
        fakt przed weselem), ze nie dostanie jedzenia odpowiednio wcześniej
        podwyższy sobie cenę za usługę muzyczną. Czy więc jest sens tak się
        błaźnić w oczach wszystkich????? Ja bym się wogóle wstydziła zapytać
        zespołu "jak z jedzeniem będzie dla nich"
        • Gość: Gość Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 17:13
          Oby wszyscy myśleli tak jak Pani:)
        • Gość: Szymon Taranda Re: zespół weselny IP: *.wsiz.rzeszow.pl 05.08.09, 12:18
          Byłem na wesele, na którym grał zespół Nas Troje... rewelacja... w Internecie
          łatwo znaleźć do nich kontakt:)
        • Gość: Maja Re: zespół weselny IP: *.icpnet.pl 20.09.09, 17:36
          Witam

Czy ktoś wie coś może o zespole Markton z Rzeszowa? Bardzo proszę o jakieś
          informacje.
      • Gość: Znajomy Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:55
        Szanowni Forumowicze!
        Mam nadzieję, że tej opinii nie piszą o sobie samych sami
        zainteresowani, czyli Party Music. Z całym szacunkiem dla roboty,
        jaką wykonują, ale muszę wyrazić sprzeciw wobec wygłaszanych
        oficjalnie tez o rzekomym wykształceniu muzycznym tych panów. Znam
        ich bardzo dobrze, każdego z osobna. Dobrze się trzymają, fajnie
        bawią ludzi, ale żaden z nich nie skończył nawet średniej szkoły
        muzycznej. Po prostu dobra ... chałtura, co każdy MUZYK od razu
        zauważy i usłyszy. Pozdrawiam!
        • Gość: mmm Re: zespół weselny IP: *.krak.tke.pl 29.04.09, 12:14
          A u mnie na weselu grał zespół Party Music..i muszę przyznać, że spisali się
          rewelacyjnie. Z chęcią poszłabym na wesele gdzie ponownie mogłabym tych Panów
          usłyszeć :)))Po prostu rewelacja!Polecam każdemu kto nie ma ochoty na disco polo
          i żenujące zabawy..Panowie są pierwsza klasa!Pełen profesjonalizm:) Polecam gorąco!
      • Gość: jura Re: zespół weselny IP: *.rz.izeto.pl 13.06.09, 13:58
        Bardzo dobry wybór party Music 608 162-868 ,ale podam parę innych
        namiarów:Fobos 602-325-320, Este -5 601-445-436, Cyklon II 0-17
        2293185, Stellaris 501-630-411, Randez vous 692-052-790, silence-509
        52-88-34, New porter 604-180-186 jak braknie to piszcie !
        • Gość: jacek Re: zespół weselny IP: 91.225.135.* 30.05.11, 21:12
          zapraszam na stronę zespołu fobos
          www.zespol-fobos.pl
      • Gość: ola Re: zespół weselny IP: *.rz.izeto.pl 05.07.09, 14:01
        Tak jest w pełni sie zgadzam Party Music to profesjonalny zespół bez
        usia siusia, byłam widziałam -polecam
    • Gość: wite Re: zespół weselny IP: 88.156.160.* 28.11.08, 17:22
      Z czystym sumieniem polecam zespół o dziwnej co bądź nazwie "Detox". Grali u
      mnie na weselu (za dopłatą) do 6 rano. Sami mężczyźni, ale 1 ma głos jak kobieta
      więc goście byli z początku zdezorientowani i myśleli, że leci "z płyty".

Grają dobrze, nie "wszystko na jedną nutę", mało piją 1/2 butelki przez całe wesele!

Tak było u mnie.
      • Gość: Marcin Re: zespół weselny IP: *.nat.rsk.pl 22.12.08, 18:16
        Mi ten zespół nie podoba sie wogóle. Uważam przeciwnie do Ciebie: Grają wsyztko na jedną nutę..same polki i walczyki. Do znudzenia. Oprócz tego bardzo czesto gubia rytm. Znam sie na muzyce, skonczyłem szkołe muzyczna i takie rzeczy mnie bardzo rażą. ALe jak wiadomo kazdy ma swój gust i sój słuch.
    • Gość: grzesiek Re: zespół weselny IP: 217.153.162.* 28.11.08, 18:41
      wesele.... masakra. juz sie raz hajtnalem i nigdy bym tego bledu nie
      popelnil!!!!!!!! rob jak uwazasz bo to moja przeciez opinia. nie
      lepiej byc z laska i sobie z nia mieszkac i po co to formalizowac.
      ja np. bede musial sie rozwodzic co kosztuje chyba z 2 tysiaki -
      podobno. laski to takie baby ze beda ci cukrowac a po slubie to
      nawet na piwko z kumplem nie pojdziesz bo cie zbeszta - chyba ze z
      nia do restauracji na lampke wina bialego z jakas rybka
      srodziemnomorska. zycze powodzenia w zyciu malzenskim. zaraz na mnie
      baby sie rzuca z forum. pewnie tak bedzie. prawda jest trudna
      czasami do zniesienia!!!
    • Gość: Zespol BASTA Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:36
      Witam. Zapraszam na stronę zespołu muzycznego Basta. Graliśmy kilka razy w Rzeszowie. Pozdrawiam basta.cba.pl

• Gość: julka Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.09, 17:19
        Polecam zespół POWER, ostatnio miałam okazję bawic sie przy ich muzyce na weselu
        kolegi. Sa swietni, graja zróżnicowane kawałki dostosowane do wieku gości,
        począwszy do starszych numerów do najnowszych. Z pewnoscia wezme ich na swoje
        wesele :) ale z tego co wiem na te wakacje niewiele zostało już wolnych
        terminow, takze trzeba sie spieszyc.
        Ps. Ogromny plus dla wokalistki, ma naprawde świetny głos.
    • Gość: julka Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.09, 17:21
      Polecam zespół POWER, ostatnio miałam okazję bawic sie przy ich muzyce na weselu
      kolegi. Sa swietni, graja zróżnicowane kawałki dostosowane do wieku gości,
      począwszy do starszych numerów do najnowszych. Z pewnoscia wezme ich na swoje
      wesele :) ale z tego co wiem na te wakacje niewiele zostało już wolnych
      terminow, takze trzeba sie spieszyc.
      Ps. Ogromny plus dla wokalistki, ma naprawde świetny głos.
    • Gość: Bingo Re: zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:17
      Skoro reklamują się tu różne zespoły :)) to i my zapraszamy na naszą stronę
      zespol-bingo.pl
      • Gość: karamba Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:54
        ma ktos jakies linki zeby posłuchać bendników bo ich strona nie działa co
        podaliście na początku
        • Gość: iwka Re: zespół weselny IP: *.rzeszow.mm.pl 10.03.09, 14:21
          Witam, czy ma ktoś jakiś namiar do zespołu WZIĄTKI? Proszę o pomoc! moje gg 6267349
    • fasolos Re: zespół weselny 10.03.09, 19:15
      Witam
      Mam pytanie czy ktoś słyszał o zespołach weselnych taki jak : BYc Może i ZESPÓŁ
      MUZYCZNY EXE-QUO teraz zmienili nazwę na Wiva. Bo nic nie wiem na ich temat. a
      bardzo mnie interesuje bo szukam kapeli na wesele:)
      • Gość: misiu Re: zespół weselny IP: 79.139.56.* 11.03.09, 12:13
        skoro nic o nich nie wiesz to skąd wiesz ze zmienili nazwe...???

KOLEJNA KRYPTOREKLAMA mozna inaczej sie zareklamowac. jeszcze te
        duże litery zeby sie wyróżniało... hehe
        • fasolos Re: zespół weselny 11.03.09, 19:54
          a wiem bo znalałam w necie wzmianke z mianie nazwy zespołu. po drugie nie czy sa
          warci polecenia. a jesli ci chodzi ci o krypto reklamy to jak mozna sie
          dowiedziec cos o czysm jak nie bedziesz wiedziła o kogo i co chodzi. a po
          drugie sa fora aby sie cos dowiedziec a nie tylko krytykowac kogo i sie
          czepiac!!!!!!!!!!
      • keycy Re: zespół weselny 23.03.09, 16:09
        Witam mogę się wypowiedzieć,że byłam na 2 weselach gdzie gral zespół Exe-quo, i powiem tak jeżeli szukasz kogos kto ma Ci grac do końca to napewno nie ten zespół..panowie poprostu lubią sobie popić..i często są nie zorganizowani:(((( jeżeli szukasz fajnego zespołu..polecam New Porter..byłam na paru weselach i ostatnio na sylwestrze..z tym zespołem(rewelacja zwłaszcza śpiew solistki),polecam też zespól Wziątki..pierwsza klasa..cenowo biorą ok.2800 za noc grania:))ale warto
        • Gość: l.o Re: zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 16:13
          ZESPÓŁ NEW PORTER BIERZE NA 2010 OD 4000 DO 4500 ,wiem bo sama
          ichchce ale ta cena troche mnie przestraszyła :( to jest lekka
          przesada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka