Dodaj do ulubionych

kurs salsy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:40
czy ktoś słyszał o kursie salsy podczas długiego majowego weekendu w
Rzeszowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: kurs salsy IP: 84.38.160.* 22.04.08, 11:34
      a czy w Rzeszowie jest jakikolwiek kurs salsy ?
      • Gość: dominik21 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Cortes [...] IP: *.wsiz.rzeszow.pl 08.05.08, 10:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Agusia Re: kurs salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:36
            Na co? Chyba żrtujesz.
        • Gość: hej Re: kurs salsy IP: 78.133.189.* 11.05.08, 22:53
          a kto prowadzi ten kurs? bardzo istotne bo różni ludzie już w Rzeszowie
          prowadzili i nie do końca byli to profesjonalni instruktorzy, którzy nawet nie
          potrafili dobrze rozliczyć rytmu wiec proszę o odpowiedź!
          • 4_gosiaa Re: kurs salsy 18.06.08, 21:54
            witam :) mam pytanko: czy wie ktoś może o jakimś dobrym kursie salsy
            w rzeszowie? wakacyjnym albo powakacyjnym....i czy jakieś fajne
            salsowe imprezki so może a jeśli tak to gdzie?
          • Gość: Cortes Re: kurs salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:34
            Prowadzą "nie do końca profesjonalne instruktorze"
            • Gość: Magda_Lena ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:59
              czy macie jakies wiadomosci na temat kursow w rzeszowie??probuje czegos sie
              dowiedziec i znalesc juz ponad 2 tyg i pomalutku trace nadzieje :( zostawie
              swojego e-maila bardzo prosze o jakies wiadomosci adresy itp.
              • Gość: Magda_Lena Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 20:01
                rudy94@poczta.fm
                • Gość: halo Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.11.08, 19:28
                  Warto zacząć od klubu Chilli we wtorki o 21:00.
                  cjg.gazeta.pl/cjg_rzeszow/2,0L,,,,-10055146,V_CJG_LOCATIONS.html
                • Gość: 13malgosia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 62.93.62.* 08.02.09, 11:24

Witam
                  jesli chodzi o salse, to w Instytucie Muzyki przy ul,Dadrowskiego w
                  kazda srode i piatek o 19 odbywaja sie zajecia, ktore prowadzi
                  Arais -Kubanka, profesjonalna instruktorka salsy.Zapraszam
              • Gość: 13malgosia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 62.93.62.* 08.02.09, 11:34
                Witam, moze juz do NAS trafilas, jesli nie-w Instytucie Muzyki, w
                barze u Muzykow w kazda srode i piatek odbywaja sie zajecia z salsy.
                Arais, instruktorka jest prawdziwa Kubanka, uczy tanczyc nie tylko
                salsy ;).Warto sprobowac-zapraszam
                • Gość: Ania Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:39
                  Oczywiście ja też polecam, gdyż sama tam uczęszczam i jest super.
                • Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 16.02.09, 20:00
                  Co taka kobitka może was nauczyć? Ritmo Caliente-tam uczy rasowy
                  kubanczyk.
                  • Gość: Ania Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 07:58
                    "Żartowniś" ty chyba żarujesz po pierwsze on nie jest rasowym
                    kubańczykiem, po drugie każdy kubańczyk tańczy salsę, ale czy on
                    umie tańczyć i czy on jest instruktorem ???, może dla niektórych w
                    Rzeszowie tak, ponieważ nie widzieli prawdziwych instruktorów salsy
                    na prawdziwych zajęciach prowadzonych również przez Polaków ,kto tu
                    zna się na prawdziwej salsie kubańskiej. Ja myślę, że Arais ma
                    większe doświadczenie w tańcu, aniżeli ten twój karierowicz
                    Kubańczyk, a dla twojej niewiedzy informuję, że ona też jest Kubanką
                    Może na stronie Ritmo Caliente zamieści swoje osiągnięcia zawodowe
                    jako tancerz lub instruktor jeżeli jest jak się podaje.Łatwo jest
                    bazować na kłamstwach i zarabiać na naiwnych
                    Reasumując ; Nie każdy Polak jest astronomem jak Kopernik, nie każdy
                    Kubańczyk jest Instruktorem !!!
                    • Gość: Angelika Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:32
                      Chodzilam krótko na kurs tej Kubanki, i musze stwierdzic ze to porazka. Ta
                      kobieta nie potrafi nic nauczyc, nie zalezy jej chyba na tym bo z postawy jak
                      prezentowala na zajecia obojetne jej było czy ktos sie polapał czy nie, czy ma
                      kłopoty czy nie. Takich ludzi jak ja niezadowolonych i zdezorientowanych bylo
                      wiecej. Nie polece tego nikomu bo to strata czasu.
                      • Gość: Kazimiera SI Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 20:07
                        A ja jestem odmiennego zdania, zresztą świadczy o tym frekwencja
                        uczestników na zajęciach salsy u Kubanki. Jest powiedzenie; "Złej
                        baletnicy to i rombek od spódnicy przeszkadza..", Tańczyła ona w
                        zespole na Kubie , prowadziła kursy tańców latyno we Włoszech i zna
                        się doskonale.
                        Chodziłam na zajęcia wcześniej do tego biednego kubanosa i cóż mogę
                        powiedzieć: "ras, dwa,tszi.. " tak wyglądały zajęcia bo tyle umie po
                        polsku, natomiast ta jego partnerka, a obecnie żekoma żona to salsy
                        zaczęła uczyś sie u niego na początku , kiedy on pzzypłynął do
                        Polski na kole od starego tira bo miał płynąć do Majami , ale wiatry
                        go zniosły, aż tutaj i jak to bywa ze starymi pannami łapią się
                        ostatków tak i ona przyssała się do niego jak rzep do psiego ogona.
                        Hahahahahaha !!!!!!!!!
                        • Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 17.02.09, 21:44
                          Wygląda na to że salsy nie uczyła tylko w kosmosie i ma papiery
                          nawet na buty. A jakie ma kwalifikacje do nauczania. Liczy sie
                          opinia ludzi a nie organizatorów.
                      • Gość: Halinka Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 21:14
                        Chyba za krótko chodziłas i jak sama napisałas to porazka, ale tylko
                        dla ciebie. zapisz się na kurs gotowania może bedzie OK.
                      • 13malgosia salsa rzeszow 27.02.09, 16:23
                        nie zgadzam sie z Twoja opinia na temat salsy w Instytucie
                        Ile razy bylas?latwo sie jest zniechecic po pierwszym razie,
                        szczegolnie jak marnie idzie..
                        zeby nauczyc sie dobrze podstawowego kroku i zgrac to z muzyka
                        trzeba troche czasu, trzeba cwiczyc
                        Najlatwiej jest skrytykowac prowadzacego, moze trzeba
                        sie zastanowic, czy nasze ucho nie jest byc moze z
                        guzika ;)
                    • Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 17.02.09, 22:05
                      Wygląda na to ze mamy eksperta od salsy kubanskej.
                      A kto cie jej nauczyl skoro tak dobrze sie na niej znasz ?
                      • Gość: Madzia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 84.38.160.* 27.02.09, 12:48
                        A my jestesmy zadowoleni z kursu salsy w Ritmo Caliente,
                        instruktorzy sa bardzo sympatyczni, atmosfera super. Polecamy goraco.
                        • Gość: Salserka Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 15:28

Madzia, pogadamy za pół roku :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka