Gość: tt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:40 czy ktoś słyszał o kursie salsy podczas długiego majowego weekendu w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: kurs salsy IP: 84.38.160.* 22.04.08, 11:34 a czy w Rzeszowie jest jakikolwiek kurs salsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik21 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortes [...] IP: *.wsiz.rzeszow.pl 08.05.08, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: kurs salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:36 Na co? Chyba żrtujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: kurs salsy IP: 78.133.189.* 11.05.08, 22:53 a kto prowadzi ten kurs? bardzo istotne bo różni ludzie już w Rzeszowie prowadzili i nie do końca byli to profesjonalni instruktorzy, którzy nawet nie potrafili dobrze rozliczyć rytmu wiec proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
4_gosiaa Re: kurs salsy 18.06.08, 21:54 witam :) mam pytanko: czy wie ktoś może o jakimś dobrym kursie salsy w rzeszowie? wakacyjnym albo powakacyjnym....i czy jakieś fajne salsowe imprezki so może a jeśli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortes Re: kurs salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:34 Prowadzą "nie do końca profesjonalne instruktorze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_Lena ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:59 czy macie jakies wiadomosci na temat kursow w rzeszowie??probuje czegos sie dowiedziec i znalesc juz ponad 2 tyg i pomalutku trace nadzieje :( zostawie swojego e-maila bardzo prosze o jakies wiadomosci adresy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_Lena Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 20:01 rudy94@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.11.08, 19:28 Warto zacząć od klubu Chilli we wtorki o 21:00. cjg.gazeta.pl/cjg_rzeszow/2,0L,,,,-10055146,V_CJG_LOCATIONS.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13malgosia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 62.93.62.* 08.02.09, 11:24 Witam jesli chodzi o salse, to w Instytucie Muzyki przy ul,Dadrowskiego w kazda srode i piatek o 19 odbywaja sie zajecia, ktore prowadzi Arais -Kubanka, profesjonalna instruktorka salsy.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13malgosia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 62.93.62.* 08.02.09, 11:34 Witam, moze juz do NAS trafilas, jesli nie-w Instytucie Muzyki, w barze u Muzykow w kazda srode i piatek odbywaja sie zajecia z salsy. Arais, instruktorka jest prawdziwa Kubanka, uczy tanczyc nie tylko salsy ;).Warto sprobowac-zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:39 Oczywiście ja też polecam, gdyż sama tam uczęszczam i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 16.02.09, 20:00 Co taka kobitka może was nauczyć? Ritmo Caliente-tam uczy rasowy kubanczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 07:58 "Żartowniś" ty chyba żarujesz po pierwsze on nie jest rasowym kubańczykiem, po drugie każdy kubańczyk tańczy salsę, ale czy on umie tańczyć i czy on jest instruktorem ???, może dla niektórych w Rzeszowie tak, ponieważ nie widzieli prawdziwych instruktorów salsy na prawdziwych zajęciach prowadzonych również przez Polaków ,kto tu zna się na prawdziwej salsie kubańskiej. Ja myślę, że Arais ma większe doświadczenie w tańcu, aniżeli ten twój karierowicz Kubańczyk, a dla twojej niewiedzy informuję, że ona też jest Kubanką Może na stronie Ritmo Caliente zamieści swoje osiągnięcia zawodowe jako tancerz lub instruktor jeżeli jest jak się podaje.Łatwo jest bazować na kłamstwach i zarabiać na naiwnych Reasumując ; Nie każdy Polak jest astronomem jak Kopernik, nie każdy Kubańczyk jest Instruktorem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:32 Chodzilam krótko na kurs tej Kubanki, i musze stwierdzic ze to porazka. Ta kobieta nie potrafi nic nauczyc, nie zalezy jej chyba na tym bo z postawy jak prezentowala na zajecia obojetne jej było czy ktos sie polapał czy nie, czy ma kłopoty czy nie. Takich ludzi jak ja niezadowolonych i zdezorientowanych bylo wiecej. Nie polece tego nikomu bo to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimiera SI Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 20:07 A ja jestem odmiennego zdania, zresztą świadczy o tym frekwencja uczestników na zajęciach salsy u Kubanki. Jest powiedzenie; "Złej baletnicy to i rombek od spódnicy przeszkadza..", Tańczyła ona w zespole na Kubie , prowadziła kursy tańców latyno we Włoszech i zna się doskonale. Chodziłam na zajęcia wcześniej do tego biednego kubanosa i cóż mogę powiedzieć: "ras, dwa,tszi.. " tak wyglądały zajęcia bo tyle umie po polsku, natomiast ta jego partnerka, a obecnie żekoma żona to salsy zaczęła uczyś sie u niego na początku , kiedy on pzzypłynął do Polski na kole od starego tira bo miał płynąć do Majami , ale wiatry go zniosły, aż tutaj i jak to bywa ze starymi pannami łapią się ostatków tak i ona przyssała się do niego jak rzep do psiego ogona. Hahahahahaha !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 17.02.09, 21:44 Wygląda na to że salsy nie uczyła tylko w kosmosie i ma papiery nawet na buty. A jakie ma kwalifikacje do nauczania. Liczy sie opinia ludzi a nie organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 21:14 Chyba za krótko chodziłas i jak sama napisałas to porazka, ale tylko dla ciebie. zapisz się na kurs gotowania może bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
13malgosia salsa rzeszow 27.02.09, 16:23 nie zgadzam sie z Twoja opinia na temat salsy w Instytucie Ile razy bylas?latwo sie jest zniechecic po pierwszym razie, szczegolnie jak marnie idzie.. zeby nauczyc sie dobrze podstawowego kroku i zgrac to z muzyka trzeba troche czasu, trzeba cwiczyc Najlatwiej jest skrytykowac prowadzacego, moze trzeba sie zastanowic, czy nasze ucho nie jest byc moze z guzika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.krak.tke.pl 17.02.09, 22:05 Wygląda na to ze mamy eksperta od salsy kubanskej. A kto cie jej nauczyl skoro tak dobrze sie na niej znasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: 84.38.160.* 27.02.09, 12:48 A my jestesmy zadowoleni z kursu salsy w Ritmo Caliente, instruktorzy sa bardzo sympatyczni, atmosfera super. Polecamy goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salserka Re: ja naprawde chce tanczyc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 15:28 Madzia, pogadamy za pół roku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś