editka1986 22.04.08, 08:41 czy ktoś wie czy w Rzeszowie można zrobić test na ojcostwo,jak tak to gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abba Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:25 nie wiesz kogo obarczyc płaceniem alimentów?..jak sie lazło do łóżka z kilkuma facetami w ciągu kilku dni to tak bywa......powiedz , że jeszcze za to brałas pieniadze?....wtedy to sie jakos juz nazywa...czy to przypadkiem nie jakis zawód......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: pytanie... IP: *.era.pl 22.04.08, 15:48 Odpowiedź bardzo merytoryczna i na temat. Czapki.... eeee mohery z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: pytanie... 22.04.08, 16:09 To jest typowe zaściankowe kołtuństwo. A nawet jeśli się na lewo i prawo puszczała, to co ci do tego? Nie znasz odpowiedzi na pytanie, nie odpowiadaj. Najlepiej niech każdy pilnuje siebie i swoich spraw, a wtedy będzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
editka1986 Re: pytanie... 22.04.08, 18:55 wiem kto jest ojcem mojego dziecka i on też wie,ale nie chce się przyznać. Jego rodzice uważają że to nie ich "świętego" synka a ja chce poprostu im udowodnić z esynuś kłamał mówiąc że go próbuje wrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komes Re: pytanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 19:20 klasycznie zabawna sytuacja, tak bywa jak sie nie wie z kim sie zadaje, ale to standardzik;) baby zawsze lgnęły do pi..watych debili, wpierw wtopa, a potem polowanie na jelenia zwanego "odpowiedzialnym dzentelmenem", który wezmie wszystko na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: pytanie... IP: *.gemini.net.pl 22.04.08, 20:29 25. Rzeszów Punkt pobrań testDNA w Rzeszowie Pl. Wolności 17 35-073 Rzeszów Tel. ( 017) 717 46 99 www.testdna.pl/testdna_placowki#24 Druga: genmed.pl/placowki_partnerskie.php pogugluj trochę to znajdziesz na pewno więcej Odpowiedz Link Zgłoś