xgor 10.09.03, 11:39 Zastanawiam sie czy ktos w Rzeszowie lub okolicach słucha RAdia Centrum. Co sądzicie o tym Radiu? I kogo w nim najbardziej lubicie albo jakie programy słuchacie? Bo ja go słucham od niedawna i very mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafik Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 07:37 Od czasu do czasu słucham tego Radia, ale nie powiem zebym sie szczegolnie zachwycał. Ale czego spodziewac sie po radiu studenckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: 213.76.135.* 11.09.03, 14:32 Mają niezłe audycje z muzyką z lat 80-tych. Strasznie zaniżają tymi, w czasie których prezentują ogłoszenia w stylu "sprzedam pralkę Frania"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.man.rsk.pl 11.09.03, 17:44 NIKT!!!!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon T. Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: 81.190.14.* 11.09.03, 20:01 Radio Centrum - KATASTROFA ! Prowadzący powinni mieć dożywotni zakaz wypowiadania się publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka fanka Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 14:48 Gość portalu: Zenon T. napisał(a): > Radio Centrum - KATASTROFA ! > Prowadzący powinni mieć dożywotni zakaz wypowiadania się publicznego. Rece precz od mojego ulubionego Radia. A jak jestes taki mądry to 1. Nie słuchaj tego radia 2.Spróbuj kiedyś sam coś w radiu powiedziec pewnie bys im do piet nie dorastal Bałwan!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre dolinsky Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 12.09.03, 15:52 Gość portalu: Anka fanka napisał(a): > Gość portalu: Zenon T. napisał(a): > > > Radio Centrum - KATASTROFA ! > > Prowadzący powinni mieć dożywotni zakaz wypowiadania się publicznego. > > > Rece precz od mojego ulubionego Radia. A jak jestes taki mądry to > 1. Nie słuchaj tego radia > 2.Spróbuj kiedyś sam coś w radiu powiedziec pewnie bys im do piet nie dorastal > Bałwan!!!! > Kiedys sluchalem i mieli goscie fajna audycje z muzyka heavy metal/aluminium, ale prezenterzy mieli fatalne zagrywki konferansjerskie, ktore jasno wykazywaly letki niedorozwoj odbiorcow rzeczonej muzyki; no bo co powiedzielibyscie kiedy dj zapowiada utwor czasami bardzo groznie grajacego lub brzmiacego z nazwy zespolu slowami typu plytka, singielek, koncercik, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.man.rsk.pl 12.09.03, 16:43 Gość portalu: kai napisał(a): > Mają niezłe audycje z muzyką z lat 80-tych. Strasznie zaniżają tymi, w czasie > których prezentują ogłoszenia w stylu "sprzedam pralkę Frania"... wszelkie tego typu ogłoszenia mozna umieszczać w rzeszowskim serwisie ogłoszeniowym >>>> www.rzeszowiak.pl <<<< Odpowiedz Link Zgłoś
xgor Re: Kto słucha Radia Centrum? 12.09.03, 16:18 Widze że to RAdio to jakis obiekt drwin. A ja nie rozumiem dlaczego! Przeciez wiekszosc tych programow prowadza ludzie ktorzy z dziennikarstwem maja niewiele wspolnego, ale i tak mi sie podoba i bede słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolt22 Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.wist.com.pl 12.09.03, 21:48 ja sluchalem w czwartek bo miala byc audycja z muzyka metalowa i owszem byla tyle ze zero zapowiedzi wiec zrezygnowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN DO DĘBICY NIE DOCIERA ! IP: 80.51.255.* 13.09.03, 19:09 xgor napisał: > Zastanawiam sie czy ktos w Rzeszowie lub okolicach słucha RAdia Centrum. > Co sądzicie o tym Radiu? > I kogo w nim najbardziej lubicie albo jakie programy słuchacie? > Bo ja go słucham od niedawna i very mi sie podoba niestety Radio Centrum do Dębicy nie dociera, zresztą tak samo jak wiekszość Rzeszowskich stacji radiowych jak i TV Rzeszów - A SZKODA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.krak.tke.pl 14.09.03, 22:01 Radia Centrum da sie sluchac tylko i wylacznie w czwartki od godz. 21-22 do polnocy... audycja Epicentrum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Kto słucha Radia Centrum? IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 08:21 A mnie sie podoba program sportowy, bo gość ma zarąbiste wstawki. A poza tym mają liste przebojów o 16.00, dzieki czemu moge potem posłuchac innych list przebojów na RMf-ce i Zet-ce. A ogólnie radyjko na mocną tróje. P.S. Koszmarne niektóre reklamy Odpowiedz Link Zgłoś