Dodaj do ulubionych

Ratownik w garniturze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:17
ciekawe co jest wazniejsze dla pana kierownika porządek w papierach
czy życie ludzkie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ratex Ratownik w garniturze IP: 84.38.160.* 19.05.08, 20:25
      Znam ta sytuacje bardzo dobrze, miałem okazje poznać kierownika i już na dobra
      sprawe w 2002 roku były ogromne problemy i kontrole gdy kierownik wydawał
      basenowe pieniądze na własne pożyczki. Wtedy jakos władza się nie przejęła.
      Ale jak to mowia "przyszła kryska na matyska" 6 lat nikt nie mógł go zmienić
      chociaz wszyscy wiedza ze ten KIERO był tragiczny a basen przynosił największe
      straty w porównaniu do pozostałych, pomimo tego ze znajduje się na największym
      osiedlu w mieście. No wstyd i brak profesjonalizmu w każdej postaci. Może w
      koncu bedzie ktoś odpowiedni na to stanowisko. POPIERAM AKCJE GW w 100%, na
      szczeście nikomu nic sie nie stało. a Kierownik niech juz idzie na Zieloną
      trawke :)
      • Gość: ja Re: Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:37
        a kto nadzorował kierownika chyba dyrektor gimnazjum i jakoś nie
        słychać żeby oddała się do dyspozycji swoich przełożonych
        • Gość: zbulwersowana Re: Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:44
          No właśnie!!! Przecież ta kobieta to jakaś okropna pomyłka! Ponoć teraz
          wszystkich się czepia i udowadnia,że ona jest cacy a pozostali be! Gdzie była
          przez ostatnie lata? Jak mogła dopuścić do takiej sytuacji? Przecież za to
          powinna być jakaś kara! ta pani kompromituje nie tylko siebie,a le też całą
          szkołę. Ludzie, pilnujcie swoich dzieci i nie dajcie ich pod opiekę tej
          dyrektorki!!!
      • Gość: Zadymiacz Re: Ratownik w garniturze IP: *.nm.e-zet.pl 20.05.08, 23:54
        Takie opinie to się mówi przy otwartej przyłbicy !!!
        A może prosto w oczy ???? Co ???
        Brak odwagi ???? Świadczysz sam o sobie, że jesteś malutki !
    • Gość: rzeszowiak Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:51
      Faktycznie jak to jest ze dyrektor szkoly nic nie wie o "pomysłach"
      pana kierownika - przecież za to co Pan robił robił należy się nie
      tylko dyscyplinarka z roboty ale i prokurator na głowie
    • Gość: plywak Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:54
      Myślę, że z panami ratownikami, rozmówcami p. Redaktora, to coś jest
      nie tak. Jeśli wiedzieli o takim procederze, to dlaczego tak długo
      podpisywali listy za osoby bez uprawnień nie zgłaszając tego
      dyrekcji gimnazjum? I co, nagle obudzili się i stwierdzili, że to
      nie jest w porządku? Ciekawe czy podpisaliby się pod listą, gdyby
      zdarzył się jakiś nieszczęśliwy wypadek.
    • Gość: rodzic Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:59
      brak wyobraźni - ciekawe co by pan szanowny zrobił jakby sie dziecko
      topiło w wodzie, no chyba że teraz obowiazkowym ubiorem na pływalni
      jest garnitur wiec co sie panowie z GW czepiacie
    • Gość: kuzyn123 Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:06
      Pytanie następne brzmi - jak jest możliwe aby zajęcia z wychowania
      fizycznego mogly sie odbywać (lub odbyć tylko raz) jeżeli na basenie
      nie było ratownika Bo jezeli zajecia te byly to przeciez nauczyciele
      WF z tego gimnazjum byli lekko niepoważni? Zero wyobraźni!!!! Czyżby
      solidarność nauczyciel - kierownik
      • Gość: obserwatorek Re: Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:33
        Jak tak sobie czytam niektóre arty o tym gimnazjum, to mam wrażenie, że coś tam
        od pewnego czasu szwankuje. Ale czego sie dziwić, skoro wielkim guru dla
        dyrektorki i innych nauczycieli jest niejaki JF - wuefista?!
    • Gość: kuzyn123 Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:09
      Papiery papierami - ale chyba przydałyby sie częstsze kontrole z UM
      Rzeszowa wszystkich pływalni w rzeszowie!!!
    • Gość: hip hop Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:12
      Jak dla mnie najlepszą pływalnią w Rzeszowie jest "Muszelka" - a ten
      artykuł w GW tylko potwierdził moje zdanie.
      • Gość: płetwa Re: Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:17
        Ja też uważam "Muszelkę" za najlepszy basen. Powinno się wszystkie baseny w
        Rzeszowie połączyć w jeden "organizm" i zrobić szefem kierownika z tej
        "Muszelki". Pomyśleć warto!!!
    • Gość: kuzyn123 Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:05
      jedno pytanie do obserwatorka - kim jest tajemniczy JF?????
    • Gość: gość Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:21
      kontrole powinny być też w żłobkach, przedszkolach i na placach zabaw!
    • Gość: gosć Ratownik w garniturze IP: 84.38.160.* 20.05.08, 17:58
      Dlamnie najlepszą pływanią jest Muszelka miła obsługa czysto wszysko
      okej tak trzymać
    • Gość: Zadymiacz Ratownik w garniturze IP: *.nm.e-zet.pl 20.05.08, 23:50
      Zachowanie ratowników zrzucających winę na kierownika brzmi dość dziwnie i
      świadczy o zwykłym eliminującym ataku na niego, by dalej mogli bezkarnie
      prowadzić "prywatę" na basenie. Bo cóż takiego może usprawiedliwiać ich
      nieobecność w pracy ? Ale wydaje się, że promotorami tego zdarzenia są inni, o
      których nie padło ani słowo. Pewne, że ratowników, na pewno nie wszystkich, ktoś
      ku temu podprowadził. Miłość jest ślepa, bije na oślep. Mam taką nadzieję, że z
      czasem prawda wyjdzie na wierzch, a wtedy promotorzy powinni dostać również
      wilcze bilety. Panowie ratownicy, bądźcie mężczyznami i powiedzcie prawdę !!!!!
      Z ciekawością czekam na prawdę w tym temacie. Panowie ratownicy, zacznijcie
      mówić prawdę !!!! Daliście się nabrać jakiejś kreaturze !!!
    • Gość: Zadymiacz Ratownik w garniturze IP: *.nm.e-zet.pl 21.05.08, 00:04
      Nic mi nie wiadomo, a Wyborcza z pewnością nie pisała, by był jakiś wypadek
      również na tym basenie. Uważam to za zwykłą miłosną prowokację !!!
      Ciekaw jestem bardzo jak czują się teraz promotorzy tej zabawy. Napiszcie sami,
      czy was sumienie już gryzie !!!!!
    • Gość: Ratex Ratownik w garniturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:07
      "Zadymiacz" Widać ze znasz tylko pobieżnie całą ta sytuacje. Chcesz wykrywać
      prowodyrów całej tej afery. Ok ja Ci pomogę. I nawet powiem Ci kto nim jest; to
      "Kierownik" sam to prowokował od kilku lat. Odsyłam do publikacji z 2002 roku
      też o nim. Tyle ze wtedy była inna władza i sprawa ucichła bez konsekwencji. A
      jak pracują Ratownicy i czy są odpowiedzialni to sie nie wypowiadaj lepiej bo
      nie znasz środowiska i tematu. Skoro nie było Ratownika nieważne z jakiej
      przyczyny to basen nie może być otwarty. Proste i logiczne. To nie jest
      żwirownia ze pływasz na własną odpowiedzialność tylko obiekt użyteczności
      publicznej który ma swój regulamin, Który Ten kierownik sam zatwierdził, są tez
      ustawy które o tym mówią. To nie jest samowolka. I mówisz jeszcze ze ratownicy
      prywaty uprawiają. Zrób uprawnienia instruktora pływania to tez będziesz mógł
      uczyć ludzi pływać. Oni mają więc mogą robią prywaty i nic Ci do tego. Nie mogą
      tego robić tylko wtedy kiedy sami pracują. ale po godzinach Mogą. pewnie sam sie
      tak uczyłeś pływać tylko już nie pamiętasz. a jak jeszcze nie umiesz top idź sie
      zapisz na lekce w szkole pływania gdzie nauczyciel ma Ciebie i jeszcze 14 osób (
      może CI wtedy poświęcić indywidualnie 3 MINUTY ) a prywatnie masz całe 45.
      Rachunek jest prosty i logiczny, że szybciej sie nauczysz pływać jak masz
      prywatnego instruktora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka