piglet 15.09.03, 09:30 www.region.tel.debica.pl/article.php3?sid=2191 ...zawsze byliśmy za Albanią albo przed Albanią a teraz będziemy razem z Albanią :D wyszedłem na podbój Albanii, Ed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARTIN Re: Viva Albania! IP: 80.51.255.* 15.09.03, 11:28 piglet napisał: > www.region.tel.debica.pl/article.php3?sid=2191 > ...zawsze byliśmy za Albanią albo przed Albanią a teraz będziemy razem z > Albanią :D > > wyszedłem na podbój Albanii, Ed A CO W TYM ZŁEGO, ŻE DĘBICA CHCE NAWIĄZAĆ PARTNERSKIE STOSUNKI Z ALBAŃSKIM MIASTEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piglet Re: Viva Albania! 16.09.03, 18:31 Prawie nic... poza tym, że to jak szukanie pomocy u biedniejszego krewnego, który niewiele ma do zaoferowania. Zapewne skończy się na wyjazdach wymiennych vide samorządowcy (bez burmistrza, mającego zatrzymany paszport...), Igloopolanie, ekipa straży pożarnej etc. Bez przełożenia na wymierne efekty gospodarcze :( Nie wiem jak ty, ale uważam, że Dębicę stać na lepszego partnera, z mniej egzotycznego zakątka... Partnera, który ma chociażby więcej mieszkańców i tym samym potencjał. Nie rozumiem skąd UMiejski lansuje teorię o 30tysięciecznej populacji Kuczawy... Od paru lat miejscowość posiada za The World Gazetteer (* current population figures for cities, towns and places of all countries) delikatnie ponad 18.1 tys. mieszkańców. Pozdrawiam, Piglet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: Viva Albania! IP: 80.51.255.* 16.09.03, 19:44 piglet napisał: > Prawie nic... poza tym, że to jak szukanie pomocy u biedniejszego krewnego, > który niewiele ma do zaoferowania. Zapewne skończy się na wyjazdach wymiennych > vide samorządowcy (bez burmistrza, mającego zatrzymany paszport...), > Igloopolanie, ekipa straży pożarnej etc. Bez przełożenia na wymierne efekty > gospodarcze :( Nie wiem jak ty, ale uważam, że Dębicę stać na lepszego > partnera, z mniej egzotycznego zakątka... Dębica ma stosunkowo mało bo tylko jedno miasto partnerskie - pewnie, że stać nasze miasto na lepszych partnerów ! > > Partnera, który ma chociażby więcej mieszkańców i tym samym potencjał. Nie > rozumiem skąd UMiejski lansuje teorię o 30tysięciecznej populacji Kuczawy... > Od paru lat miejscowość posiada za The World Gazetteer (* current population > figures for cities, towns and places of all countries) delikatnie ponad 18.1 > tys. mieszkańców. > > Pozdrawiam, Piglet No cóż też nie wiem dlaczego z tym a nie innym miastem ale jak jest okazja to trzeba z niej skorzystać ! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekrz Re: Viva Albania! 18.09.03, 23:04 piglet napisał: > www.region.tel.debica.pl/article.php3?sid=2191 > ...zawsze byliśmy za Albanią albo przed Albanią a teraz będziemy razem z > Albanią :D > > wyszedłem na podbój Albanii, Ed co z tą Albanią wreszcie ? Odpowiedz Link Zgłoś