Gość: beata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:22 Lekarz dermatolog poradził mi usunąć znamię, gdzie i jak mogę to dobrze zrobić w Rzeszowie razem z badaniem histopatologicznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: usuwanie znamion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:01 medyk, chopina, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: usuwanie znamion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 19:06 A czy jest to na NFZ czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: usuwanie znamion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 20:14 i tak i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: usuwanie znamion IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 05.07.08, 20:23 W poradni chirurgicznej przy szpitalu na ul. Krakowskiej usuwa znamiona doktor Bolesław Białogłowski. Znakomity lekarz o wieloletniej praktyce, uznany profesjonalista i bardzo solidny w tym co robi. Poza tym jest ogromnie miłym i wielce taktownym człowiekiem , który z przyjaznym zrozumieniem i ciepłą życzliwością przyjmuje pacjentów. Polecam tego wspaniałego lekarza - byłem jego pacjenetem. Odpowiedz Link Zgłoś