Gość: Marian IP: 82.160.162.* 10.06.08, 22:21 Szukam drzwi harmonijkowe tylko z klepek drewnianych z szybkami i nie mogę nigdzie spotkać Może ktos wie gdzie mozna kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: Gdzie kupić drzwi harmonijkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:02 Albo widziałam w BOZie na górze, albo w Mercurym, także na górze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem!!! Re: Gdzie kupić drzwi harmonijkowe IP: *.krak.tke.pl 11.06.08, 22:52 Drzwi harmonijkowe najlepiej kupić w sklepie muzycznym... Na stoisku z harmonijkami... LITOŚCI! Kto to jeszcze kupuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffi Re: Gdzie kupić drzwi harmonijkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:33 oj Gościu! znasz stare jak świat powiedzenie: O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE!? skoro drzwi harmonijkowe są w sklepach (praktiker, castorama, itp.) to znaczy, że jest na nie zbyt i już! niektóre modele ładnie zrobionych drzwi harmonijkowych są ładniejsze niż niektóre modele drzwi tradycyjnych, które straszą w niejednym polskim mieszkaniu blokowym! nie krytykujmy więc! a drewniane - rzeczywiście gdzieś widziałem niezłe, ale muszę sobie przypomnieć, wtedy napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Gdzie kupić drzwi harmonijkowe IP: *.katowice.agora.pl 16.07.08, 15:55 Najlepsze na www.klaczak.com.pl . Drzwi harmonijkowe drewniane, lakierowane. Wykonane z bezsęcznego drewna sosnowego. Szybka dostawa. Bardzo solidny i warty zakupu produkt. Odpowiedz Link Zgłoś