Gość: Szef IP: 213.77.101.* 26.06.08, 18:43 Oto i "wolność", szkoda że Gazeta nie ściga pedofilskich stron Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: Zadruga pod lupą prokuratury IP: *.rev.masterkom.pl 26.06.08, 18:51 Pedalskie strony promujące zboczenia też nie są ścigane "bo to homofobia i nietolerancja" jacy niektórzy ludzie są żałośni i mają niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Zadruga pod lupą prokuratury 26.06.08, 19:39 video.google.com/videoplay?docid=-1265547667062872180&hl=en Bardzo dobrze, że ściga prokuratura, bo jak się widzi i słyszy, co ten czarny wygaduje - średniowiecze i stosy to wspaniałe czasy i ma nadzieje, że powrócą, to komentarza brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zadruga pod lupą prokuratury IP: *.nm.e-zet.pl 26.06.08, 19:47 ksiezy nie lubie ale ten dobrze mowi Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Zadruga pod lupą prokuratury 26.06.08, 19:50 Widać masz taki sam mózg jak i on. Do gazu albo na stos. Za takie wypowiedzi w stosunku do kogokolwiek publiczne winni skazywać bez zawieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zadruga pod lupą prokuratury IP: *.nm.e-zet.pl 26.06.08, 19:58 jest tam tez mowa o leczeniu i od tego trzeba zaczac - homoseksualizm mozna leczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Zadruga pod lupą prokuratury 26.06.08, 20:03 Celibat także się powinno leczyć, bo jest sprzeczny z naturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimovit Re: Zadruga pod lupą prokuratury IP: 213.5.45.* 24.01.10, 23:31 ale przecież Zadruga nie ma nic wspólnego z chrześcijaństwem:) ludzie no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRIOTA Zadruga pod lupą prokuratury IP: 78.152.247.* 26.06.08, 19:42 gAZETA...-WIADOMO kOGO I cO REPREZENTUJE TEN BRUKOWIEC WIEC CZEMU TU SIE DZIWIC...NAJLEPIEJ NIECH CI REDAKTORZY (OSOBY WIADOMEGO POCHODZENIA SZUKAJACE TANIEJ SENSACJI-I TO NIE TAM GDZIE TRZEBA) WYJADA W KONCU DO JAKIEGOS KIBUCU I JUZ TAM ZOSTANA,WRESZCIE BEDA U SIEBIE A NIE W TEJ JAKZE NIETOLERANCYJNEJ POLSCE.MY ICH TU NIE POTRZEBUJEMY-IM SIE NIE PODOBA A WIEC DROGA WOLNA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zadruga pod lupą prokuratury IP: *.nm.e-zet.pl 26.06.08, 19:48 gazeta zawsze tak pieknie i wiernie broni wolnosci slowa, wyznania i przekonan a tutaj prosze, calkowita zmiana przekonan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdasd assadas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 09:33 zydowska gazeta won! won! won! won! won! honor i ojczyzna i to na pewno nie izraelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga42 zadruga IP: *.wlms-broadband.com 24.01.10, 22:28 Niech ta cala zafajdana gazeta zajmie sie pedofilstwem i innymi sprawami co naprawde bulwersuje ludzi a nie szuka sensacji gdzie indziej. Ja znam ten ruch przygladnelam sie im z bliska i oni tak naprawde nic zlego nie robia jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyznawac i mowic co chce po drugie ci panowie z gazety sa ograniczeni umyslowo gdyz tak naprawde nie znaja historii panstwa polskiego i myla pojecia niech sie wezna zapisanie artykulow o lalkach barbie albo niech zaloza koncik kulinarny moze to im lepiej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 24.01.10, 23:27 "zamanifestowanie sprzeciwu wobec dyskryminacji Słowian" Pierwszy raz słyszę o jakiejś tam Zadrudze, ale czyż prawdą nie jest, że my Słowianie jesteśmy jednak trochę dyskryminowani w świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: dyskryminacja Słowian 25.01.10, 20:30 A kim my jesteśmy wyjątkowym na świecie, żeby nas cała reszta musiała dyskryminować.Typowa mentalność nieudaczników.Nic mi się nie udaje,mam za małego... albo diabli wiedzą co , bo ONI mnie dyskryminują i nie dają mi pokazać jaki to ja jestem hoho. Gdybyś wystawił nos gdzieś w świat to zobaczyłbyś co potrafi zrobić Polak Polakowi w USA lub Anglii.Inna nacje się trzymają solidarnie a my sami się dyskryminujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 25.01.10, 21:32 Słowianie są dyskryminowani. Np. Polacy na Litwie, Rosjanie na Łotwie i w Estonii, sytuacja Łużyczan w Niemczech też nie jest wesoła. To oczywiście tylko jedne z przejawów dyskryminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmutam Re: dyskryminacja Słowian IP: *.ostnet.pl 26.01.10, 14:25 A może spojrzysz z innej strony.Rosjanie w Łotwie i Estonii to zwyczajni najeźdźcy i agresorzy.Te ziemie odkąd istnieją kroniki, były zasiedlane przez Bałtów.Rosjanie przyleźli za cara a na dobre za Stalina.Co ma zrobić 2 milionowy naród żeby obronić swoją tożsamość przed 160 milionowym.Odnośnie łużyczan, jedź do Budziszyna albo Cottbus (Chocieborza).Wszędzie łużyckie napisy, stowarzyszenia, tylko sami Łużyczanie nie mówią po serbsko-łużycku i wyjeżdżają na Zachód Niemiec.Trochę racji masz odnośnie sytuacji Polaków na Litwie ale trzeba mieć trochę zrozumienia.Mały liczebnie naród boi się zdominowania przez większy.Poza tym Polacy są w Sejmie litewskim a nie słyszałem o Litwinach z suwalszczyzny w Polskim Sejmie. Na koniec zapytam się jak do koncepcji rzekomo nadzwyczajnej dyskryminacji Słowian pasuje sytuacja Niemców i Węgrów w Rumunii, Węgrów na Słowacji, narodów Kaukazu w Rosji, że nie wspomnę o Baskach lub Kurdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 26.01.10, 22:26 Najeźdźcami i agresorami na Łotwie i w Estonii to co najwyżej jest władza radziecka (a i to kwestia dość dyskusyjna), ale na pewno nie zwykli Rosjanie, którzy Sowdepii nienawidzili tak samo jak Łotysze czy Estończycy. Co do Łużyc: widzę, że mało się orientujesz w tych kwestiach, skoro kosmetykę w rodzaju dwujęzycznych napisów uważasz za tak istotną. Węgrzy na płd. Słowacji mają się dobrze, może nawet lepiej niż sami Słowacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmutam Re: dyskryminacja Słowian IP: *.ostnet.pl 26.01.10, 22:53 Dopisz jeszcze że u źródeł wszelkiej dyskryminacji Słowian leżą Żydzi i będzie wszystko jasne.Jeszcze raz podkreślę- masz mentalność nieudacznika zwalającego swoje niepowodzenia na karb spisków, dyskryminacji , masonów itp.Zakasz rękawy,weź się do roboty i zobaczysz, że dyskryminacja zniknie jak ręką odjął.Za głębokiej komuny jako student pracowałem w RFN i USA i nigdzie nie czułem się dyskryminowany.Teraz sam zatrudniam ludzi i owszem dyskryminuję leni i złodziei wywalając ich na zbity pysk , najlepsi pracują u mnie 18 lat i chyba nie czują dyskryminacji. To że ktoś może postrzegać , iż jesteśmy jako Polacy , Słowianie dyskryminowani wynika z ogromnego procentu skażonych komunizmem obiboków, leni i pospolitych chamów nie potrafiących dostosować się do społeczeństwa i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 27.01.10, 14:44 Żydzi? A co tu mają do tego Żydzi? Uważasz, że np. Litwa, gdzie faktycznie dyskryminuje się Słowian (Polaków, Białorusinów, Rosjan), jest jakąś częścią Izraela? OK. Jestem "nieudacznikiem" (dzisiaj np. nie udało mi się zalogować na portalu GW). Nie wolno mi takim być? Czy ty - jako "udacznik" - jesteś czymś lepszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmutam Re: dyskryminacja Słowian IP: *.ostnet.pl 27.01.10, 18:03 Żyjemy w wolnym kraju każdy może być udacznikiem lub nieudacznikiem.Podobnie jak wysokim i niskim, grubym i chudym czy chorym i zdrowym.Chodzi o to by nie zarażać patologią. Każdego może dotknąć grypa i należą mu się wyrazy współczucia ale gdy świadomie kaszle na innych to już wymaga sprzeciwu.Podobnie Ty masz prawo do swoich poglądów ale nie zarażaj nimi innych.Ksenofobia, mania spiskowa niestety się udzielają.Współczuję Ci bo to musi być nieprzyjemne mieć poczucie że jest się członkiem niepełnowartościowego i dyskryminowanego narodu. Ja uważam , że jestem członkiem całkiem dużego i niegłupiego narodu i jeżeli wyeliminujemy u siebie poczucie niższości, zaczniemy się sami szanować to będzie lepiej niż sobie to wyobrażasz.Ale ,jak pisałem, żyjemy w wolnym kraju i miejsce na Twój sposób myślenie musi, niestety się znaleźć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 27.01.10, 19:36 > Ja uważam, że jestem członkiem całkiem dużego i niegłupiego narodu Czy Słowianie stanowią jeden naród? Hm, dobrze byłoby, ale na to już o wiele wiele za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dyskryminacja Słowian IP: *.centertel.pl 27.01.10, 16:35 "Za głębokiej komuny jako student pracowałem w RFN i USA (...) Teraz sam zatrudniam ludzi i owszem dyskryminuję leni i złodziei wywalając ich na zbity pysk" Tutaj, tzn. na forum, to ty możesz być nawet Obamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Zadruga pod lupą prokuratury IP: 83.1.120.* 26.01.10, 18:40 przyszła kryska na młodych boneheadów. nie wierzę w sukcesy policji. wychwalanie hitlera, heilowanie to w końcu niska społeczna szkodliwość. postraszą tylko trochę młodych półgłówków i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś