Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 17:39 Czy aby dostać się na politechnike (kierunek lotnictwo oraz inżynieria środowiska) trzeba było zdawać matematyke na maturze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Rekrutacja na politechnike IP: *.rzeszow.mm.pl 04.07.08, 17:46 Nie wiem, ale jeśli nie matematykę lub/i fizykę to co wybiera na maturę przyszły inżynier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Rekrutacja na politechnike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:15 jeśli nie zdawałeś matmy na rozszerzonym to daruj sobie polibude, zmarnujesz tylko swój czas i wykładowców i wylecisz po I semestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewlak Re: Rekrutacja na politechnike IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 06.07.08, 00:36 nie, nie trzeba, najbardziej liczy sie rozszerzony WOS oraz wiedza o kulturze co za matol, na polibude sie wybiera a nawet nie wie czego tam ucza. to ma byc przysly inzynier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Rekrutacja na politechnike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:45 wiem cioto co tam uczą. i matołem nie jestem bo średnią miałem 5,1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Rekrutacja na politechnike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:55 studia na prz (jeśli się dostaniesz) zweryfikują tą twoją "cudowną" średnią :) Odpowiedz Link Zgłoś