Gość: fino IP: 88.156.163.* 20.07.08, 09:35 Są grzyby ktoś był w lesie?gdzie jezdzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: grzyby IP: *.chello.pl 20.07.08, 15:54 znając grzybiarzy i innych turystów na pewno na papierzaki natkniesz się :P Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: grzyby 20.07.08, 16:17 Pytanie niemalże personalnie traktując; poszedłem na króciutki spacer i kilka borowiczków znalazłem. Jeśli wziąć pod uwagę dotychczasowe długotrwałe kompletne bezgrzybie to można rzec, że: Zaczyna się. Sądzę, że lada chwila „wybuchnie” godny wysyp. Tu zaznaczam, że donos ten jest oparty o moje jeno subiektywne odczucia i pochodzi z jednego li tylko bliżej (i dalej też) nieokreślonego miejsca. Najniższe ukłony! Z donosem spiesząc M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fino Re: grzyby IP: 88.156.163.* 20.07.08, 17:12 hehe dzieki za odzew byłam w lesie ale same trujaki i plaga komarów.Musze troszke poczekac na sosik z moich grzybków:(Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uradowany Re: grzyby IP: *.rze.vectranet.pl 11.08.08, 18:29 U mnie pod balkonem,na jednym z placów zieleni, na jednym z osiedli Rzeszowskich, rosną grzybki halucynogenne. Chmary młodych ludzi się tu kręcą żeby się nakręcić, nie ma gdzie pieska wypuścić, bo jest obawa że chłopak na chaju pomyli go z muchomorkiem i zje. Bo ten piesek to miniaturka taka. Kolekcjonerzy mocnych wrażeń można spotkać tu o każdej porze. Grzybów jest tyle że gdy im się skończy faza to wracają nawet w środku nocy po następne. Ale się porobiło. Może wykupie teren, ogrodzę i będę wpuszczał za opłatą? Żeby było legalnie, będę niby zatrudniał do plewienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: grzyby IP: 88.156.162.* 11.08.08, 20:39 Byłam na grzybach w dużym lesie i nie mogłam nacieszyć oczu widokiem pięknych borowiczków,kozaczków. A jakże, nazbierałam,przywiozłam do domu,ususzyłam, zamroziłam, nawet zrobiłam borowikowy sosik. Radość trwała niedługo,bo okazało się,że pod wpływem tego szczęścia zupełnie zapomniałam o czymś takim jak kleszcze. Teraz mam kilkutygodniową kurację antybiotykami i nie wiem czy na tym się skończy. Następnym razem kupię grzybki na rynku a o wędrówkach po lesie zapomnę, chociaż uwielbiam naturę. Życzę miłego grzybobrania i żadnych kleszczy po drodze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: grzyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 18:40 www.galeria.lasypolskie.pl/v/konkursy/grzybobranie2007/Marcin_Bruli__ski.JPG.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: grzyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 17:32 Świeże grzyby należy podzielić na cząstki,następnie wziąć igłe z nitką,nawlec ją,i powiesić w suchym ciepołym miejscu!PROSTE JAK SRANIE! Odpowiedz Link Zgłoś