Gość: Ali IP: *.244.152.71.debica152.tnp.pl 22.08.08, 13:07 Jaka firmę bhp z Rzeszowa polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Firma bhp IP: *.centertel.pl 22.08.08, 15:21 zależy do czego ją potrzebujesz? jak tylko do kwitów jest ich kilka, ale jeżeli do zrobienia porzadków to tylko bhp-ec na etat. Wszystkie obiecują że sa cacy ale juz potem jest gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Firma bhp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:14 przesadzasz, behapowiec na etat tez ci obieca góry złote a jak dostanie umowę to tylko kombinuje jakby tu nic nie zrobić, narzeka na pracodawcę i szuka fuch na boku. a firm z prawdziwego zdarzenia w tej branży to jest w Rzeszowie może jedna albo dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Firma bhp IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:38 ja polecam bhp-sulkowski.pl - prowadzą szkolenia internetowe, poza tym koszty nie są wygórowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma bhp IP: *.rz.izeto.pl 17.10.13, 14:08 Panie Sułkowski... www.youtube.com/watch?v=6jMiXcJ-rvE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Firma bhp IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.10.13, 14:50 Panie Sułkowski... Byłem tam na takim szkoleniu. Ludzie uciekali z krzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
adampablo Re: Firma bhp 01.09.14, 10:01 Ja polecam w 100% firmę www.semex-bhp.pl/.Prowadza szkolenia w zakładach pracy jak i w swoich oddziałach...szeroki pakiet szkoleń również e-lerningowe, opracowują dokumentacje powypadkową...Stały kontakt...doradztwo 24h ....wykwalifikowani pracownicy...ceny konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Firma bhp IP: *.toya.net.pl 01.03.19, 11:51 Ja zawsze polecam: safety-service.pl/ Zawsze jestem zadowolona z ich szkoleń. Można je robić na miejscu ale też online lub skype. Odpowiedz Link Zgłoś
pgwpisynap Re: Firma bhp 06.10.23, 12:55 Jeżeli chodzi stricte o Rzeszów to podrzucam Tekst linku . Oczywiście też mają możliwość szkoleń online, a także posiadają sklep BHP. Odpowiedz Link Zgłoś