tomfix1 17.09.08, 20:30 chciałbym pójść na romantyczną kolację z dziewczyną z wystrojem może nawet jakimś skrzypkiem ale nie znam rzeszowa więc czy możecie mi doradzić gdzie jest jakieś fajne miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anickk Re: Kolacja we dwoje 17.09.08, 20:39 Dworek na Dabrowskiego. Bywalam tam kiedys czesto ale o skrzypka wtedy bylo trudno, moze od tamtej pory cos sie zmienilo;), jednak nawet bez muzykanta miejsce jest godne polecenia, dobre jedzonko, mila obsluga i przyjemna atmosfera;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: Kolacja we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:44 anickk a jakie są tam ceny ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: Kolacja we dwoje 17.09.08, 20:50 Nie jestem na biezaco bo dawno tam nie bylam, wiec podam Ci linka: www.entro.pl/dworek2/dw.php?akcja=5 Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Kolacja we dwoje 17.09.08, 20:44 Ja polecam Ci Bohemę, Dworek, ewentualnie Hubertusa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Kolacja we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:58 w tańszej wersji Ad rem na jagiellońskiej. Miło i przytulnie. Proponuje zarezerwowac pomieszczenie z kominkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Kolacja we dwoje 17.09.08, 21:07 nie spodziewałem się tak szybkich odpowiedzi. Dziękuję na pewno z któreś skorzystam. Jakbyście mieli jakieś inne jeszcze propozycje to piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kolacja we dwoje IP: *.nm.e-zet.pl 18.09.08, 11:39 gorąco polecam McDonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pallo Pauleta Re: Kolacja we dwoje IP: *.ostnet.pl 18.09.08, 13:56 Polecam Bar Malta na Wyspianskiego Zapraszam w najblizsza Niedziele bedzie milo i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś