Gość: Marma - marna IP: *.krak.tke.pl 12.10.08, 22:12 Za tydzień pożegnanie żużla w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: power Re: Żużel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 23:50 wygraja większą róznica o dwa punkty niz tam przegrali i zostana w tej lidze. Zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Żużel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 06:37 koniec żużla i w końcu będziemy się podniecać tylko tym jak banda matołów ,ku uciesze bandy idiotów na trybunach, będzie kopać kawałek skóry od jednego prostokąta do drugiego. Jupi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerowy Re: Żużel IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 13.10.08, 08:36 A sędziować im będzie banda sprzedajna, a Działaczami banda pierdzistołków!:) Ech. Już nie długo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Żużel IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.08, 08:56 W sporcie wszystko jest możliwe, więc z tragicznym wieszczeniem o końca żużla w Rzeszowie poczekajmy do rewanżowego meczu z Lotosem. Nawet, gdyby tak się stało to dam przykład Polonii Bydgoszcz. Po roku wraca do ekstra ligi i chyba nic się takiego nie stało?! Natomiast chciałbym być obiektywny w ocenie działań Pani Prezes Marty Półtorak i boję się, że albo świadomie działała, aby powoli pozbywać się żużla, albo jest tak denna jako działaczka, iz szkoda gadać!...Najpierw jednak chciałem Jej podziękować, co w wcale nie jest sprzecznośćią w tym, co teraz piszę. Dzięki Niej udało się uratować żużel w Rzeszowie. Ale niestety, niezrozumiałe działania wobec Rune Holty, czy innych żużlowców, nie sprzyjają dobrej atmosferze wokół Marmy Polskie Folie. Nie mogę też zrozumieć na czym polega fenomen postępowania Pani Prezes wobec Maćka Kuciapy, który niewątpliwy talent żużlowy został przytłamszony??? Ale sądzę, że to jest bardzo delikatny temat, bo Maciek jako mężczyzna powinien wziąść się w garść, wrócić do Rzeszowa i jeździć na takim poziomie, na jakim go stać! Sztuczne pozbywanie się Kuciapy, to nie najlepszy sposób na budowanie image wobec speedwey,a w Rzeszowie. Ten zawodnik powinien odgrywać wiodącą rolę. Nie chcę też rozpisywać się na inne tematy, bo chyba żaden zawodnik po doświadczeniach Holty i innych, nie będzie na poważnie traktował propozycji Pani Prezes, co do przyjścia do Rzeszowa... Boję się, że Pani Prezes była wybawcą, a teraz moze okazać się grabarzem żużla w Rzeszowie. Ale na ten temat chcę poznać nie zajadłe i złośliwe, lecz obiektywne głosy prawdziwych fanów "czarnego sportu" w naszym mieście. Pozdrawiam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś