Gość: żółtozębna IP: 84.38.160.* 20.10.08, 11:29 czy ktoś wybielał zęby u dentysty. gdzie w Rzeszowie można to zrobić, jaką metodą, za ile i czy były jakieś skutki uboczne. proszę o rzetelną odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:20 Ja wybielałam u dentystki. Mam białe zęby, ale mam obsesję na ich punkcie. Normalnie myję pastami wybielającymi, ale było mi mało. Więc tak: zęby muszą być zdrowe, dentystka nałożyła mi żel wybielający i miałam go trzymać 20 min.(można i dłużej, ale okropnie piecze). Ewentualnie po 14 dniach można dobielać. Zel nakłada się w gabinecie dent. i po jego wypłukaniu widać efekty natychmiast, chociaż ten żel tak naprawdę wybiela jeszcze przez ok.10 dni i dopiero po tym czasie widać końcowy efekt. Ja po jednej kuracji mam zęby wybielone o 4 tony. A naprawdę miałam bardzo białe przed. Teraz mam dosłownie śnieżną biel i nie wygląda to naturalnie. Tak że trochę przesadziłam. Ale jak ktoś ma duże przebarwienia to polecam. Całość kosztowała 500zł. Każde kolejne ewentualne dobielanie trzeba opłacać. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 21:23 Ja wybielałam u dentystki. Mam białe zęby, ale mam obsesję na ich punkcie. Normalnie myję pastami wybielającymi, ale było mi mało. Więc tak: zęby muszą być zdrowe, dentystka nałożyła mi żel wybielający i miałam go trzymać 20 min.(można i dłużej, ale okropnie piecze). Ewentualnie po 14 dniach można dobielać. Zel nakłada się w gabinecie dent. i po jego wypłukaniu widać efekty natychmiast, chociaż ten żel tak naprawdę wybiela jeszcze przez ok.10 dni i dopiero po tym czasie widać końcowy efekt. Ja po jednej kuracji mam zęby wybielone o 4 tony. A naprawdę miałam bardzo białe przed. Teraz mam dosłownie śnieżną biel i nie wygląda to naturalnie. Tak że trochę przesadziłam. Ale jak ktoś ma duże przebarwienia to polecam. Całość kosztowała 500zł. Każde kolejne ewentualne dobielanie trzeba opłacać. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qitq Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:06 a czy mając podsłonięte szyjki można zdecydować sie na wybielanie zębów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce biale zeby Re: wybielanie zębów IP: *.133-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.12.08, 12:42 I czy jest to efekt trwaly???? Odpowiedz Link Zgłoś