meg83 03.11.08, 10:02 czy sprzedający chończycy na dołowej są tylko w niedzielę? może ktoś tam chodiz i wie w jakich godiznach, o jakiej najlepiej przyjść itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: dołowa-targ IP: *.bosbank.pl 06.11.08, 12:23 na dołowa najlepiej w sobotę lub w niedzilę sie wybrać /w niedziele jest więcej sprzedających/, co do godziny z rana najlepiej bo ok 13- 14 to już swijają swoj majdanek i dołowa pustoszeje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mifi2 Re: dołowa-targ 07.07.15, 10:50 Cześć, Chciałabym zorganizować wyprzedaż z mojej szafy.... Przeprowadzam się i muszę się pozbyć znacznej części butów i ciuchów. Chciałabym wynająć stoisko na Dołowej i tam posprzedawać wszystko. Czy orientujecie się jakie są zasady takiego wynajmu stoiska. Czy trzeba się gdzieś zgłaszać i ile kosztuje takie stoisko np. na 1 dzień, o jakiej porze trzeba tam się zjawić . Czy ktoś może już tam sprzedawał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KisIel xDeee... dołowa-targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:15 targ-dołowa jest czynny 7 dni w tygodni,w kazdy dzien jest cos innego np.: w niedziele ciuchy i rzeczy do domu, w soboty jest ze zwierzętami a dalej to ja nie wiem xDeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dołowa-targ IP: 195.150.64.* 29.05.09, 15:20 a orientujecie sie moze czy w ta niedziele, tj 31 maja bedzie rynek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syk Re: W Niedziele są Zielone Świątki IP: *.res.pl 29.05.09, 15:32 a to święto należy raczej do tych głównych więc raczej nie. Skoro markety zamknięte (chyba)to i Dołowa ma wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dołowa-targ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 07:11 czasami zdarza mi sie tam być, najlepiej wybrać się w niedzielę z rana ok 8, wtedy jest ich najwięcej i jest duży wybór, ok 11 się już zwijają więc najlepiej odwiedzic dołową city rano;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: dołowa-targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:15 Kto normalny wstaje w niedzielę już o 8 rano????? Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: dołowa-targ 06.07.09, 07:47 jak ja byłam zbierali się w okolicach 13 /część z nich/ Odpowiedz Link Zgłoś