Dodaj do ulubionych

Parking Gdańsk

10.08.25, 23:29
Hej Mamusie z Gdańska 🙂
Mam okazję jutro spędzić kilka dni w Gdańsku. Lokum jest na Targu Rybnym blisko Gdańskiej Karuzeli. Podpowiedzcie mi, gdzie mogę zaparkować auto w miarę blisko miejsca docelowego ? Oczywiście nie liczę na żaden bezpłatny parking 😉
Obserwuj wątek
    • panna.wiosna2008 Re: Parking Gdańsk 10.08.25, 23:37
      Aha, zapomniałam napisać- auto stałoby zaparkowane na parkingu kilka dni, ja mam zamiar jeździć komunikacją miejską
    • chicarica Re: Parking Gdańsk 11.08.25, 00:20
      Poszukaj w okolicy Tartaczna-Zamkowa-Olejarna. Na samym Targu Rybnym też jest trochę miejsc do parkowania ale teraz jest jarmark i tam jest pozastawiane. Wjazd i wyjazd ze Starego Miasta w czasie jarmarku to jest w ogóle kosmos.
      • panna.wiosna2008 Re: Parking Gdańsk 11.08.25, 06:39
        No właśnie tak myślałam, że samo wjeżdżanie tam to kiepski pomysł. Najlepiej to pasowałoby mi postawić auto blisko Targu, np. na jakimś strzeżonym parkingu
    • dreg13 Re: Parking Gdańsk 11.08.25, 07:01
      Okolice Muzeum Solidarnosci, zawsze tam parkuję, nawet jak jest jarmark. Mają tez chyba spory parking podziemny.
    • runny.babbit Re: Parking Gdańsk 11.08.25, 11:14
      Zastanów się poważnie czy na pewno chcesz w tym czasie się tam pakować z samochodem. Może lepiej zostawić go gdzieś dalej i dalej udać się piechotą/ komunikacją publiczną etc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka