Dodaj do ulubionych

Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy

18.11.08, 13:14
Słyszałam, że podobno budowa jest wstrzymana z powodu problemów z kredytami. Budowa nie jest prowadzona dalej a jedynie zabezpieczana przed zimą- to by się zgadzało, bo robotników w zaszdzie nie ma na budowie- co najwyżej kręci się kilku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafi Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy IP: 195.205.39.* 18.11.08, 13:53
      A co mnie to obchodzi ze budowa stanela,to bylo do przewidzenia ze tak bedzie.Przeciez mamy krach finansowy.Takze nie ma sie co podpalac,budowa moze w przyszlym roku ruszy.Pozdrawiam
    • Gość: Tom Re: Millenium- żelbetowe ruiny IP: *.171.192.28.static.crowley.pl 18.11.08, 15:00
      Można będzie w ruinach Millenium Hall kręcić filmy wojenne albo SF,
      część budynku mogłaby być wynajmowana jako poligon dla wojska albo
      paintballa.
      • eluska-k Re: Millenium- żelbetowe ruiny 18.11.08, 15:35
        oo o ooo I tu jest myśl...

jedna plansza do CS gotowa :D

przeróbmy jakiś lasek na druga i pare innych miejsc na pozostałe

i zamiast grac on-line będziemy grać w realu :D
        • sevredol Re: Millenium- żelbetowe ruiny 18.11.08, 15:42
          pewnie czekaja na akceptacje kredytu i ruszą z kopyta!!!!!!!!
          bez zmartwień. przecież nie wyburzą tego co wybudowali!
          • meg83 Re: Millenium- żelbetowe ruiny 19.11.08, 08:14
            ja nie jestem fanką galerii i nie chodzę na spacery do sklepów- piszę tylko co słyszałam bo wiele osób an forum czeka z utęsknienim na millenium
    • Gość: pr Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 19.11.08, 18:09
      i bardzo dobrze, po cholere nam jeszcze jedno centrum handlowe. szkoda tylko
      tego terenu, który się zmarnował :)
      • meg83 Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy 20.11.08, 08:22
        lepiej już żeby wybudowali niż żeby miała być taka ruina w środku osiedla
        • Gość: edek Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy IP: 84.38.160.* 20.11.08, 08:42
          Lepiej było by porządny tam kościół postawić !
          • sevredol Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy 21.11.08, 16:48
            WYBUDUJĄ DO KOŃCA - ZA DUŻO KASY JUŻ WTOPILI!
            POZA TYM UMOWY Z PRZYSZŁYMI WYNAJMUJĄCYMI POWIERZCHNIE HANDLOWE
            • Gość: Prześmiewca Re: Millenium- informacje o wstrzymaniu budowy IP: *.gprs.plus.pl 22.11.08, 00:45
              A ja jestem za zmianą przeznaczenia i wzorem Barcelony rozpoczniemy
              budowę megakatedry z planowanym poświęceniem w 3000r.Tak mi dopomóż
              Ryszardzie herbu Pałka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka