Gość: marcysia IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 15:28 mam dylemat,kupic cyfre plus, czy polsat cyfrowy?, a może N-kę? macie jakies doświadczenia złe lub dobre z w/wym platformami?..będę wdzięczna za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: cyfra plus... IP: *.wist.com.pl 03.12.08, 15:37 Kup najtańszy polsat.Wszystkiego z tych drogich pakietów i tak nie oglądniesz no chyba, ze jesteś miłośniczką kanałow tematycznych.Do transmisji sport. i filmów wystarczy net ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: cyfra plus... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 17:52 najtanszy?, czyli taki za 9zł z groszami?, tam przeciez jest tylko to co w tv naziemnej..może lepiej juz pakiet za 19 z groszami, ale wtedy umowa na trzy lata, czyli stanowczo za długo...może lepiej cyfre plus ?, wymagaja umowe tylko na rok.... 20zł/mies a pod koniec umowy 40zł/mies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cyfra plus... IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 03.12.08, 18:54 a w 2012 roku nie będzie już sygnału naziemnego. Pozostaną tylko platformy cyfrowe. Ja mam cyfrowy polsat pakiet za 10 zł i jest wystarczający. Zresztą można dokupywać pakiety (tematyczne; sportowe, muzyczne, bajki (...)) ale po co? Chyba nie bedziesz siedział non stop przed tv i oglądał discavery czy animal planet. Dawniej ludzie mieli 1 2 czy polsat i wystarczyło a teraz 20 - 30 kanałów też ci wystarczy. Masz 1, 2, polsat, polsat 2, tv4, tvn, tvn 7, play tv, cafe tv, biznes tv, kulura, polonia i inne takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: cyfra plus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 22:35 Ale bzdury piszesz - sygnał naziemny będzie po 2012 tylko, że.... CYFROWY czyli DVB-T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyf Re: cyfra plus... IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 04.12.08, 11:50 cyfre odradzam , potrafia wylaczys sygnal na 3 miesiace i jeszce zadaja zeby im placic abonamnet za ten okres, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysia Re: cyfra plus... IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 12:31 o polsacie tez słyszałam wiele niedobrego, postanowiłam jednak wziąść cefre, w koncu to tylko na rok umowa , jakos wytrzymam, i 20 pln/ mies a daja jeszcze C+ na cały okres i HBO 5 mies..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyf Re: cyfra plus... IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 04.12.08, 15:30 Marcysia, a dekoder masz ? czy bedziesz im placic za wynajm? a sprobuj sie spoznic z platnoscia 2 dni , to wezwanie do zaplaty za 5 zl :) wydoją cie te pijawki, choc ponoc wszyscy operatorzy to robia wiec w sumie co za roznica kto cie okradnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: cyfra plus... IP: 84.38.160.* 07.12.08, 12:23 Nka ma teraz taką telewizje na kartę bez umowy , bez abonamentu za 10 zl na miesiąc (Firma Cyfrowy Dom Sp z oo ) Odpowiedz Link Zgłoś