Dodaj do ulubionych

Powiat rzeszowski

IP: *.city.net.pl / 192.168.1.* 30.10.03, 21:50
Czyli wszędzie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marm2 Re: Powiat rzeszowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 08:18
      Nie ma to jak jazda wieczorem czy w nocy - na Krakowskiej /odcinek od Al.
      Wyzwolenia do hotelu Rzeszów/ i Rejtana /odc. od Lwowskiej do WSP i z powrotem/
      zdażało mi się jechać 110-120 km/h. I powiem wam że była to spokojna jazda bez
      żadnych wygłupów, inni kierowcy jechali odrobinę wolniej tak ok. setki .
    • Gość: Wacek Re: Powiat rzeszowski IP: 81.15.191.* 16.03.04, 10:58
      To bzdura - goście nigdy nie stoją tam gdzie jest niebezpiecznie np. Biała-
      wieś jak pisze powyżej i gdzie jest ograniczenie do 70(i bardzo dobrze że tam
      takie jest tyle wystarczy) ale za to bardzo często można ich spotkać na wylocie
      Sikorskiego - dwa pasy w każdym kierunku i ograniczenie do 50! - kretyństwo.
      Jeżeli ograniczenia nie będą ustawiane z głową, tam gdzie rzeczywiście są
      potrzebne to NIKT ich nie będzie przestrzegał!!! Ciekawe z jaką prędkością
      pojedzie TWÓRCA ograniczenia do 30 postawionego na odcinku drogi tylko dlatego
      iż jest lekki zakręt!
    • Gość: Andrzej Stobierna - fotoradar IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 19.04.04, 18:06
      dokładniej na zakręcie - czyli wiadomo co tam robić...
    • Gość: Cichy Re: Powiat rzeszowski IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 00:30
      BARDZO często stoja na Lwowskiej koło skrzyżowania z ul.Leszka Czarnego
      szczególnie przy wjeździe do Rzeszowa bo jest ograniczenie do 40 !!! stoją
      zaraz przed samym skrzyrzowaniem lub zaraz za nim koło sklepu przed przejściem
      dla pieszych Tam należy jechac naprawde 40 bo łapią zaraz jak sie tylko pojawi
      za górką Przeważnie jest to oznakowany samochód ale bywa też Ford Mondeo koloru
      CIEMNEGO (mniejsza z tym jaki dokładniej bo z daleka i tak nie widać) lub też
      Baiłe MONDEO lub VW Vento kolor GRAFITOWY lub VW GOLF III BIAŁY Samochody te
      posiadają VIDEO RADARY wiec jak zobaczycie coś takiego to odrazu noga z gazu I
      jeszcze jedno nie radze mrugać światłami ostrzegając innych bo pomimo ze to
      dobry sposób :) to można zarobić 10 punktów i 100zł !!! Wiem bo tyle dostałem
      jadąc do Lublina (nie wiedziałem ze jest akcja) byli rozstawieni co 0,5 km no i
      dałem sie niestety złapac :( Na ul.Rejtana widziałem pare razy ( w dzień ) ze
      ustawili przenośny foto radar w pobliżu "Ruskiego rynku" koło ulicy Dołowej.
      Często stoją też na wylotowej na TYCZYN w 2 miejscach na przystanku i na samym
      końcu 2 pasmówki oraz za przejściem dla pieszych przed skrzyżowaniem koło
      LEKLERKA. FOTO RADARY widziałem przy wjeździe do Rzeszowa z Tyczyna na 2
      pasmówce przed skrętem na Ziemowita, na podkarpadzkiej ca stacją CPN "ORLEN" w
      Krasnym przed przejściem dla pieszych oraz między Głogowem Młp. a Rzeszowem na
      skrzyżowaniu przed mostem który niedawno remontowali Często stoją też na
      OBWODNICY jadąc OD SZPITALA w strone LEKLERKA (na przystanku) przy skręcie na
      SŁOCINE TO by było na tyle z mojej strony i nie dajcie sie złapać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka