Dodaj do ulubionych

Zaginął pies Pomóżcie

10.12.08, 08:41
Zaginął pies dnia 5.12.2008 w Rzeszowie ( okolice Reala ) 4 letni pies
owczarek niemiecki- ciemny podpalany. Wabi sie Dżip
Rodowodowy z tatuażem w uchu X 379.Jeżeli ktoś widział proszę niech pomoże
Wyznaczyliśmy nagrodę za odnalezienie Zamieściliśmy zdjęcie w nowinach w
ogłoszeniach drobnych Za wszystkie informacje dziękujemy
Podam może jeszcze numer wujka 693-446-494 ( właściciela psa ) Dziękuję i
proszę o pomoc Karolina
Obserwuj wątek
    • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 10.12.08, 08:50
      Z tego wszystkiego pomyliłam się z numerem telefonu Podaje prawidłowy
      693-446-491 !!! za pomyłkę przepraszam Karolina
    • Gość: Zośka Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 11:43
      jak widzisz masa ludzi Ci chce pomóc...haha i bardzo dobrze....za to
      że nie potrafisz psa przypilnowac to widocznie właściwa kara Cie
      spotkała, mam nadzieje tylko , że ten pies nie pogryzł żadnego
      dziecka, lecz lezy gdzies w rowie rozjechany przez jakiegos tira.
      • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 10.12.08, 11:58
        Oj, powtarzasz się już Zośka vel abba, w kółko to samo, nie masz co robić ? To
        już pisz pod tym samym nickiem, po co wymyślasz nowy.
      • Gość: lolq Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:29
        widać bydła w ludzkiej skórze nie brakuje :)
        • Gość: hycel Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:33
          Mój kot go pogonił wczoraj.
      • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 10.12.08, 14:12
        Ten pies został skradziony z domu - a nie sam uciekł to jest różnica
      • Gość: gosc Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.rzeszow.mm.pl 10.12.08, 21:58
        ty prostaku!!! zeby ciebie tir potrącił, TEGO CI ŻYCZE, a maze ty go
        ukradles/las??!!!
        • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 22:24
          to chyba ten co leży rozjechany na skrzyżowaniy lwowskiej i
          olbrachta, mam nadzieje, że zginął pod kołami dużego auta, bo szkoda
          by było osobowego.
          • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 10.12.08, 23:12
            Chciałeś chyba powiedzieć "tira", zgodnie ze swoją wcześniejszą wersją. A czy
            ty masz psa ? Przydał by ci się taki przyjaciel, bo widzę że masz duże braki w
            tej dziedzinie. Proponuję przygarnąć psa ze schroniska w ramach terapii.
            • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 23:15
              a po co mi drugi pies? mam juz jednego na łancuchu, bo tam jest
              jego miejsce.
              • Gość: eda Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 23:28
                Widzialam ostatnio takiego wilczura na ul. Staroniwskiej blakal sie samotnie widac bylo ze jest bez wlasciciela...
                • Gość: lek.med Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 23:46
                  Poziom wypowiedzi na tym forum oraz przychylność niektórych osoników
                  podobno ludzkich jest zastraszająca- proponuję udać się do lekarza
                  psychiatry z prośbą o pomoc - ewidentnie widoczne są objawy
                  zachwiania osobowości, problemy emocjonalne, przesadna bezsensowna
                  agresja.
                  • Gość: Prześmiewca Re: Ugryzł mnie pies! IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 00:33
                    Jak w tytule,koło Reala wygląd podobny do zamieszczonego wyżej.
                    Poszukuję właściciela.
                • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 11.12.08, 08:59
                  Dziękuję za informację proszę podaj mi dokładnie w którym to miejscu Jeszce raz
                  dziękuję Teraz mam jakąś nadzieję że żyję
                  • Gość: KaHa Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 09:02
                    Staroniwska znajduje sie blisko Krajobrazowej, wiec pewnie widziany
                    byl ten sam piesek.
                    Powodzenia
                    Daj znac czy sie odnalazl koniecznie
                    • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 11.12.08, 09:37
                      Do KaHa - dziękuję bardzo za ciepłe słowa Mam nadzieje że sie znajdzie i
                      oczywiście napiszę Pozdrawiam
                • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 11.12.08, 09:41
                  Do eda - proszę napisz gdzie dokładniej Dziękuje za pomoc
          • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 11.12.08, 09:11
            Do NM w którym miejscu lezą zwłoki tego psa w 100% jakoś Ci nie ufam ale każdy
            trop jest ważny pojade i sprawdzę Nie życzę Ci żebyś stracił kiedyś ukochanego
            przyjaciela Więc i Ty nie życz nikomu źle !!! Nie warto zło zawsze wraca z
            podwojoną siłą !!!!!
            • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 11.12.08, 09:28
              Napisał że na skrzyżowaniu Lwowskiej i Olbrachta, ale niech to sprecyzuje, o ile
              to prawda, ale może coś tam takiego było. Mam nadzieję, że to nie ten pies.
          • Gość: Poważny Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.chello.pl 12.12.08, 16:32
            Hej zośka po o zmieniasz nick cioto jedna. Jestes na tyle baran że
            nie wiesz jak łatwo cię po IP znaleźć baranie jeden. Wpisz w google
            IP szukacz i przestań się błaźnić prostaku niedowartościowany
      • Gość: poważny Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.chello.pl 12.12.08, 16:29
        zośka to ja bym ciebie chętnie w rowie zobaczył rozjechaną przez
        jakiegoś malucha tak żebyś jeszcze z dwie godziny wykańczała się....
        żenujące jak ludzie schodzą na....psy chciałem napisać ale na zośki
        napisze.
    • Gość: KaHa Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 08:42
      Widzialam w dniu wczorajszym przed godz. 7 rano walesajacego sie
      owczarka niemieckiego na ulicy Krajobrazowej. Nawet wsciekla bylam,
      ze 'wilczura' puszcza sie samopas....
      Moze to ten psiak? Moze warto poszukac w tej okolicy?
      Bardzo chcialabym zebyby sie odnalazl i zeby moje dzieci sie z nim
      nie spotkaly...
      PS numer tel. zapisalam, bede informowac jesli jeszcze raz uda mi
      sie psa zobaczyc.
      zycze powodzenia
      • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 11.12.08, 09:04
        Dziękuje za informację Widzę że są na tym świecie dobrzy ludzie Bardzo Panią
        proszę jeżeli Pani go zobaczy o telefon Dziekuje i Pozdrawiam
        P.S Dzip jest niegroźny nikomu nic nie zrobi
        • Gość: eda Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 10:41
          Pieska widzialam na ul. Staroniwskiej zaraz za szkola podstawowa nr. 14
          • Gość: NM Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 11:05
            Ale macie pie...a na punkcie jakiegos byle psa. Co to dziecko
            zaginęło czy co? Jakby tak było faktycznie to byście się mniej
            przejmowali zapewne niż teraz jakimś pchlarzem. Co za czasy! budowa
            schronisk, budowa przytulisk dla zwierząt, a po co to? usypiac od
            razu i po problemie. Juz teraz jest więcej psów po miastach niz
            ludzi, do czego to wszystko zmierza? Nie można przejśc chodnikiem
            bez upaprania sobie butów przez psie odchody....ludzieeeeee!!!!
            opamiętajcie się.
            • Gość: taa Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 12:38
              NM dla takich jak ty powinno się od nowa budować obozy koncentracyjne bo ch.jów
              i sk.rwysynów trzeba tępić wszelkimi możliwymi sposobami :)
              • Gość: w Re: nie ten to inny IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 11.12.08, 12:55
                przegiąłeś i to równo,tobie nie pies jest potrzebny ale medyk.
                • Gość: taa Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 13:00
                  jestem zdania, że na chamstwo (nawet internetowe) trzeba reagować ostro i
                  zdecydowanie, co też uczyniłem :)
              • Gość: w Re: nie ten to inny IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 11.12.08, 12:58
                przegiąłeś i to równo,tobie nie pies jest potrzebny tylko medyk.
                • Gość: NM Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 14:43
                  Psa nie potrzebuje bo juz jednego mam, strzeże mi gospodarstwa
                  rolnego tak jak na psa przystało, jest na łancuchu, ma bude daje mu
                  jesc,pić, szczepie go i to wszystko. Nie jest członkiem
                  rodziny ,bo to tylko zwierze. Jak zdechnie to poprostu kupuje
                  drugiego. Naprawde nie wiem czym wy sie tak podniecacie?
                  • Gość: wędzidło Re: nie ten to inny IP: *.u.pppool.de 11.12.08, 15:40
                    Swojego bachora uwiaż na łańcuchu, prostaku ciemny
                    • Gość: NM Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:59
                      a po co zaraz te wyzwiska? ja Ci grzecznie odpowiem, że nie ma
                      żadnego porównania pomiedzy człowiekiem , a zwierzeciem.
                      Inteligentna osoba to zrozumie, a że ty taki nie jesteś, mówi się
                      trudno.
                      • Gość: kinia Re: nie ten to inny IP: *.wist.com.pl 11.12.08, 16:39
                        Inteligentny człowiek rozumie, że zwierzętom należy się dobre traktowanie. Mój
                        pies uwielbia długie spacery, zabawę (mimo że nie jest już szczeniakiem) i na
                        pewno nie chciałby spędzić całego życia na łańcuchu. Śpi w domu. Mam nadzieję że
                        czasem bierzesz swojego psa na spacer.
                      • Gość: normalny Re: nie ten to inny IP: *.rzeszow.mm.pl 11.12.08, 16:58
                        Cham i prostak próbuje oceniać kto jest inteligenty, a kto nie :))) Trzymajcie
                        mnie, bo pęknę ze śmiechu :))) Choć nie do śmiechu jest żyć ze świadomością, że
                        takie tłuki żyją obok nas.
                        • Gość: NM Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 17:02
                          a niby dlaczego tak o mnie? po co te inwektywy? miejsce
                          zamieszkania , czy wykonywany zawód swiadczy o człówieku? delikatnie
                          mówiąc jestes w dużym błędzie.
                          • Gość: kinia Re: nie ten to inny IP: *.wist.com.pl 11.12.08, 17:13
                            Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Miarą człowieczeństwa jest, między innymi, nasz
                            stosunek do zwierząt.
                            A co ma do tego miejsce zamieszkania i zawód ? Nie wiem o co ci chodzi.
                          • Gość: normalny Re: nie ten to inny IP: *.rzeszow.mm.pl 11.12.08, 17:42
                            Prawdopodobnie inteligent zrozumiał "cham i prostak" w sensie, że mam obiekcje
                            nt. pracy na roli itd. Otóż wyjaśniam, że owe sformułowania dotyczą twoich
                            wypowiedzi w tematach o psach (można przypuszczać, że to jedna i ta sama osoba,
                            a świadczy o tym obrażony ton wypowiedzi po tym, gdy ktoś stanowczo zareaguje).
                            Poza tym, gdzie ty widzisz te odchody, że nie można przejść chodnikiem? Może
                            jesteś w jakimś maniakalnym stanie, że wszędzie widzisz odchody?
                            W innym wątku pisałeś, że dziecka nie możesz puścić, bo ci go pies pogryzie, po
                            czym napisałeś, że nie masz dziecka! Masz nierówno pod kopułą i tyle ci powiem,
                            nie będę niczego tłumaczyć, bo taki prosty, niereformowalny człowiek niczego nie
                            zrozumie.
                            • Gość: kinia Re: nie ten to inny IP: *.wist.com.pl 11.12.08, 17:48
                              Normalny, ja zgadzam się z tobą w 100 %.
                            • Gość: NM Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 18:13
                              Ja niby jestem obrażony?, jak dobrze czytasz moje wypowiedzi, to
                              zauważasz zapewne, że akurat nie ja tu rzucam inwektywami, a co do
                              meritum...idz sobie , prosze pod sklep na hetmanskiej i zobacz co
                              jest na chodniku obok sklepu, a potem sie wypowiadaj. Ile razy
                              podniosłes z ziemi to co twój pupil tam zostawił? . Wez człowieku
                              opanuj się i zrozum, że nie człówiek jest dla zwierząt , ale akurat
                              odwrotnie, czy to Ci sie podoba czy nie.Jeśli ja tu jestem w
                              mniejsziośći, mówi sie trudno, jak widac społeczenstwo powoli staje
                              sie coraz bardziej chore.
                              • Gość: normalny Re: nie ten to inny IP: *.rzeszow.mm.pl 11.12.08, 18:48
                                Obrażony? Jasne, że obrażony, co więcej żałosny. Wygląda to tak:
                                Wypisujesz te swoje popłuczyny, w odwecie ktoś cię obraża (poniekąd słusznie), a
                                potem dziwisz się dlaczego to robi, bo przecież ty nie atakujesz ludzi tylko
                                zwierzęta i do łba ci nie przyjdzie odpowiedź dlaczego tak jest.
                                Co do hetmańskiej to czasem, przejazdem robię tam zakupy i jakoś nie zauważyłem
                                tych strasznych warunków, więc nie demonizuj. Aha, akurat moim zdaniem
                                społeczeństwo idące w kierunku lepszego traktowania zwierząt zmierza dobrą drogą
                                (notabene czego ta biedna psina ma upilnować przywiązana do budy?)
                                Niestety prostactwo, buractwo o takim i innym światopoglądzie ma się jak widać
                                dobrze i te pokolenia muszą, że się tak wyrażę "umrzeć śmiercią naturalną", bo
                                nie da rady takich nawrócić. Można liczyć jedynie na to, że zostaną kiedyś,
                                gdzieś tam z tego rozliczeni.

Nie czytam wnikliwie akurat twoich wypowiedzi, po prostu czasem obserwuję forum
                                i widzę co kto pisze.
                          • Gość: taa Re: nie ten to inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:53
                            miejsce zamieszkania , czy wykonywany zawód swiadczy o człówieku?

i o to pyta leszcz, który przy byle okazji najeżdża na mieszkańców pod
                            rzeszowskich wsi ... hehe, zapomniał wół jak cielęciem był :)
    • Gość: . Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: 84.38.160.* 11.12.08, 17:38
      nie wiem czy Ci jakos pomoge- ale wczoraj okolo godziny 8 rano- przy ul. Witosa
      widziałam błąkającego się wilczura w kolorze ciemnobrazowym- podpalanym-
      zwróciłam uwagę bo nie było w poblizu żadnego człowieka, przechodził sam- na
      czerwonym świetle ;) może to ten, ale nie wiem co się dalej z nim podziało.
      Powodzenia!
      • Gość: shop Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: 79.139.60.* 11.12.08, 19:16
        witosa to zaraz obok akacjowej, a ja wlasnie dzisiaj na akacjowej widzialem
        samotnego owczarka.
        • Gość: konrad Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:37
          O ile pies został skradziony to myśle że w celu uzyskania korzyści
          finansowch,a przezorny złodziej może wywieść psa poza Podkarpacie.
    • Gość: mimi do tych którzy nienawidzą psów IP: *.tktelekom.pl 12.12.08, 19:09
      karola daj znać czy pies się odnalazł. Trzymam kciuki aby się odnalazł.
      A do wszystkich, którzy nienawidzą psów:
      Czy oglądaliście wieczorne wydanie wiadomości w niedzielę??
      Otóż pokazywali ujęcie z kamer przemysłowych z autostrady. Na autostradę wbiegły
      dwa psy. Jednego z nich potrącił samochód. Drugi pies pomimo przejeżdżających
      obok samochodów ściągał z jedni rannego pieska za sierść. Gdy udało mu się
      ściągnąć rannego kolegę na pas zieleni podeszli ludzie lecz on
      uciekł.........bał się. Niestety jego kolega nie przeżył. Zobaczcie sami....pies
      nie bał się pędzących samochodów lecz bał się ludzi. Takich jak wy. Miał może
      swojego kolegę z którym się bawił i zdobywał jedzenie. Wolał jego towarzystwo
      niż towarzystwo ludzi, którzy potrafią skrzywdzić.
    • Gość: link Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.tktelekom.pl 12.12.08, 19:20
      www.funweb.pl/movie/14878/Bohaterski-pies-ratowal-swojego-kumpla-potraconego-na-autostradzie/
      • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 12.12.08, 19:50
        Mądry ten pies, niektóre kundelki są mądrzejsze od tych rasowych. Pies psu
        nierówny. Nie pomyślałabym, że takie coś jest możliwe.
        • Gość: Student PRz Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: 88.156.162.* 12.12.08, 22:38
          Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka... to chyba powiedzenie stare jak
          świat wiele mówi. Mówi m.in. to, że pies "kocha" swego Pana za nic i bez
          względu. Jak widziałem zdjęcia odnalezionyc w lasach psów przywiązanych do
          drzewa to od razu przychodziło mi na myśl co bym zrobił człowiekowi, który to robi.

A do NM MN czy jak ci tam jest. Pies kocha za nic. Może jesteś na tyle
          zdegenerowanym odmieńcem, że niestety ciebie nie pokochał w życiu nikt, nawet
          pies... Nie spodziewaj się więc nic innego od swojego psa niż ujebanie ciebie, a
          nie kogoś kto wchodzi na twoją posesję.
          • Gość: Student PRz Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: 88.156.162.* 12.12.08, 22:39
            Aha i nie musisz odpisywać nic dla mnie... i tak już ignoruję twoje wypowiedzi,
            a dziś miałem na tyle dobry humor, żeby poczytać twoje nic nie wnoszące, puste i
            czysto prowokacyjne posty.
            • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 08:55
              rozpetałem burze -fajnie. wymiana poglądów, wojna na słowa
              wszystko rozumiem , ale czy nie wolno miec własnego zadania? Co to
              ja mam byc tacy jak wy, czyli jak jakaś chorągiewka na wietrze?. ja
              mam swoje określone zdanie i jego nie zmienie, wolno mi ? oczywiśćie
              że wolno. czy sie to komus podoba czy nie.ja nikogo z was nie
              obrazam, nie rzucam w nikogo obelgami, czego niestety nie da sie
              tego powiedziec o moich adwersażach. No cóz wydaje mi sie że moja
              psina na łancuchu przewyższa intelektem niejednego z was.
              • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 13.12.08, 10:10
                To po co w każdym wątku o szukanym psie piszesz, że masz nadzieję że zginął pod
                kołami tira. Jeśli nie możesz pomóc to przynajmniej oszczędź komuś takich
                przykrych komentarzy. Psie kupy, itd. to na pewno jest jakiś problem (akurat ja
                nie mieszkam w mieście), ale trochę nie o tym jest ten wątek.
                Są kampanie dotyczące uwolnienia psów z łańcuchów, które organizują ludzie
                zajmujący się psychologią zwierząt (bo właśnie to sprawia że stają się apatyczne
                lub zbyt agresywne), ale nie każdy musi iść z duchem czasu.
                Oj, chyba tak łatwo się nie znajdzie ten skradziony pies, ale życzę
                właścicielowi powodzenia w poszukiwaniach.
              • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 22:15
                to juz koniec? szkoda..fajna wymiana zdań....moja prowokacja juz sie
                znudziła?
                • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 15.12.08, 08:44
                  Witam
                  Dziękuję wszystkim za pomoc
                  Niestety Dzip się nie znalazł :(((
                  Pozdrawiam
                  • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 14:48
                    szkida ,że pies nie umiem mówić, nie powie ilu ludziom napedził
                    stracha? a może kogos nawet pogdryzł?
                    • Gość: uj Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:42
                      jak podgryzł to znaczy, że z winy człowieka, bo żadne zwierze nie sprowokowane
                      nie zaatakuje
                      • Gość: kinia Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 15.12.08, 19:25
                        NM, skoro to prowokacja była, to rozumiem że jesteś miłośnikiem zwierząt, więc
                        doskonale wiesz, że wałęsający się pies nie gryzie wszystkich po kolei, chyba że
                        jest wściekły albo chce się go złapać.
                      • Gość: BC Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: 94.254.232.* 17.12.08, 19:55
                        około godziny 16:30 widziałam wilczura bez właściciela w okolicy
                        kościoła Bernardynów (bazyliki mniejszej) obok kiosku "Ruchu",
                        następnie udał się na parking pod Urząd Wojewódzki.
                        Nie miałam nr telefonu, więc nie miałam jak Państwa powiadomić.Nie
                        jestem pewna czy to był Wasz pies, ale na wszelki wypadek
                        poszukajcie w centrum miasta.
                        Trzymam mocno kciuki żeby się odnalazł.Pozdrawiam
    • Gość: Aura Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 20:13
      Witam!
      Kiedyś tez skradziono mi owczarka jedyne co mogę Pani doradzić jeszcze to proszę
      spróbować zobaczyć na Targowisko na Dołowej oraz na giełdę samochodową Załęże
      może będą chcieli sprzedać psinę.Polecam również by przeglądnęła pani allegro
      tam tez są ogłoszenia o pieskach.
      Mam jeszcze pytanko czy Dżip jest na tyle łagodnym psiakiem ze da się złapać np
      gdybym go gdzieś widziała?
      Mój piesek się odnalazł po 3 miesiącach mam nadzieje ze i Dżip się znajdzie.
      Trzymam kciuki
      • karola1980-0 Re: Zaginął pies Pomóżcie 23.12.08, 10:44
        Do Aura
        Witam dziękuje podniosła mnie ta wiadomość na duchu :)
        Tak Dzip jest łagodny - można go złapać
        Dziękuje i pozdrawiam
    • Gość: Aura Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 20:19
      Mam jeszcze jeden pomysł który ja wykorzystałam szukając mojej psiny nadałam
      ogłoszenie w rzeszowskim radiu. parę telefonów było.
      Proszę się nie martwic są na świecie dobrzy ludzie którzy jak tylko zobaczą
      błąkającego się wilczura to albo do Pani zadzwonią albo zgłoszą to do Kundelka.
      Jestem myślami przy Pani i Pani psince
      Będzie dobrze :))
      • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 00:06
        ale macie problem, jak by dziecko zaginęło to pewnei byśćie mnie
        rozpaczali...chorzy ludzie
        • Gość: AAA Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 09:34
          Dokladnie, bo dziecko mozna zrobic nowe a nie daj boze wyrosnie na takiego
          prostaka jak ty...wiec lepiej miec PSA
          • Gość: NM Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.08, 10:18
            a pasa jak się znudzi można oddac do scroniska niech sie kto inny o
            niego martwi , albo co gorsze przywiązac do drzewa w lesie prawda?
        • Gość: Aura Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 17:13
          Nie wiem dlaczego tak się nakręcasz.
          Ktoś szuka swojego psa a ty wyjeżdżasz z takimi tekstami ze aż żal. Bawi Cię
          dowalanie innym?
          Jestem osobą niepełnosprawną i pies który mi zginął był mi potrzebny do
          funkcjonowania w społeczeństwie, szukałam go wszelkimi możliwymi sposobami i
          dobrzy ludzie mi pomogli pies jest ze mna.
          Zastanawiasz się czasem nad tym czy twoje bzdurne teksty mogą kogoś zranić. Dla
          jednych to tylko pies a dla innych to aż pies.
          Rozumiem,ze możesz mieć inny stosunek do psów niż osoby które naprawdę kochają
          swoje zwierzaki, i nie masz ochoty pomóc w znalezieniu tej psiny, ale po co
          podejmujesz na forum ten temat?
          Znajdź sobie inny nie wiem o autach, panienkach itd. tam gdzie wykażesz się
          znajomością tematu i napiszesz coś mądrego bo w tym temacie raczej nie masz nic
          ciekawego do dodania

• Gość: tomek Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.08, 21:37
            ten NM to debil do potęgi, w innych wątkach też pokazuje na co go
            stac.
            • Gość: m Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 23.12.08, 11:11

na pewno nie debil
              • Gość: m Re: Zaginął pies Pomóżcie IP: *.wist.com.pl 23.12.08, 13:49
                Pare tygodni temu ktoś przywiazał psa do słupa oświetleniowego na parkingu
                między jyskiem a tesco i poszedł na zakupy.Nic dziwnego że psy ginął w okolicy
                hipermarketów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka