wojtech451 28.12.08, 21:54 Znacie tego dewelopera? Budują "Tęczowe Osiedle". Jak na razie słyszałem o nim same pozytywy. Kupił ktoś mieszkanie u nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit Re: WIKANA - deweloper IP: *.gprs.plus.pl 02.01.09, 11:02 A co myślisz o nasza-informacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKANA S.A. Re: WIKANA - deweloper IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 19:55 „Nieważne jak mówią, ważne że mówią” to znana i często stosowana prawda nie do końca odpowiada polityce jaką od ponad 2 lat z sukcesem realizuje Spółka w której mam zaszczyt pracować. Upał, Wiatr, Deszcz, Lejący się z nieba żar, przenikające do kości zimna to warunki w jakich w ogromnym tempie realizujemy dla naszych klientów mieszkania. Z pewnością, jak każdy człowiek wykonujący jakąś pracę tak i nam zdarza się popełniać nieliczne drobne błędy, które w sposób komiksowy, przerysowany i przepuszczony przez mega mikroskop złości oraz zdeformowane poprzez odbicia w szalenie krzywych zwierciadłach zemsty doprawione szczyptą, a nawet całą garścią kłamstw lub niewiedzy opisywane są w negatywnych wypowiedziach na nasz temat. Ale dziękujemy za wszystkie wypowiedzi i te wyrażające zadowolenie z oferowanych przez nas produktów i te krytyczne. Jak widzicie stałem się uczestników forum po to, aby wykorzystując wymieniane tutaj anonimowo- a więc super szczerze informacje wykorzystać do stałego doskonalenia oferowanych przez nas produktów, procesu sprzedaży i obsługi klienta. Skoro już tutaj jestem to pozwolę sobie zauważyć, że najlepszym miejscem do zdobycia informacji na temat naszej oferty i załatwiania wszystkich spraw związanych z nabyciem mieszkania jest siedziba Spółki WIKANA S.A. przy ul. Cisowej 11. Tam sami ocenicie sposób i jakość obsługi, stopień kompetencji naszego zespołu realizacyjnego, zapoznacie się z treściami proponowanych przez nas umów, będziecie mogli negocjować cenę oraz warunki sprzedaży, uzyskacie informację o ofercie kredytowej. Jeżeli nie osiągniecie zakładanego przez was celu zawsze możecie niepochlebnie wypowiedzieć się na forum. Możecie odnieść wrażenie, że to ostatnie zdanie brzmi trochę ironicznie, ale jestem przekonany, że im więcej wizyt i kontaktów z naszymi przedstawicielami, tym mniej waszego niezadowolenia i negatywnych wypowiedzi. Dyrektor Działu Realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczak Re: WIKANA - deweloper IP: *.tktelekom.pl 22.01.09, 22:24 Powiem szczerze ze mnie się tam ta wypowiedź podobała. Przynajmniej wychodzą do klientów, tych zadowolonych i tych mniej, bo pewnie obie grupy istnieją !! Lepsza taka forma wypowiedzi niż milczenie. Przynajmniej mnie się tak zdaje Odpowiedz Link Zgłoś