Gość: taki nijaki IP: 84.38.160.* 28.01.09, 22:37 "A może pan prezes je pamięta? - zwrócił się do szefa Podkarpackiej Regionalnej Organizacji Turystycznej Jana Sołka." prezio do wymiany. niech płaszczy tyłek na innym stołku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: res Samorządy jak w dym do PR IP: *.autocom.pl 28.01.09, 22:47 nie wiem czy śmiać się czy płakać, autorka chyba straciła panowanie nad klawiaturą i stąd ten gniot zresztą redaktorka bujarowa od dłuższego czasu reklamuje wsiz i karapytę, jedno jak i drugie takie świetne, że bez reklamy się powinno obejsć genialne odkrycia i prokekty i genialna uczelnia która będzie chyba za niedługo zamykana bo studenci jakoś juz nie garną się do niej, pewnie wielki miłosnik koni juz nie ma takiego miru wojewoda karapyta wybitny znawca pr i socjologii, szkoda, że nie napisze redaktorka o jego doktoracie i promotorze profesorze jaroszu mysle ze byłyby to arcyciekawe informacje, bujarowa skończ z tym wazelniarstwem bo to badziebie nikt juz nie czyta a ciebie zwolnią za niedługo jeśli będziesz pisać ytakie dyrdymały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Samorządy jak w dym do PR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 07:00 ciekaw jestem czy byłbyś tak odważny - betonie jeden - powiedzieć to "bujarowej" w oczy, takiś mądry bo do klawiatury bzdury stukasz betonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Samorządy jak w dym do PR IP: 88.220.68.* 29.01.09, 10:03 widać że masz komopleksy z dziecieństwa zapewne - rodzice pozostawiali cię samego w domu albo coś w tym rodzaju i twoje rozgoryczenie i prostota wychodzi w takich sytuacjach...no i z wykształceniem kiepsko...współczuję i mogę ci pomóc...podaj numer telefonu porozmawiam z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś