Gość: Naatasha IP: 88.156.164.* 03.02.09, 11:07 mam pytanie do tych, którzy są uzytkownikami internetu z vectry, czy ostatnio Wam też strony wolno się otwierają? i to tak koszmarnie wolno? ja mam z tym problem;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asz Re: Vectra internet IP: 88.156.161.* 03.02.09, 21:37 www.vectra.pl/test/meter.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkof Re: Vectra internet IP: 80.249.4.* 05.02.09, 08:28 Mam tak samo, od dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Re: Vectra internet 10.02.09, 05:54 niesstety Gość portalu: Naatasha napisał(a): > mam pytanie do tych, którzy są uzytkownikami internetu z vectry, czy ostatnio > Wam też strony wolno się otwierają? i to tak koszmarnie wolno? ja mam z tym > problem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa Re: Vectra internet IP: *.wsiz.rzeszow.pl 10.02.09, 16:32 nigdy dobrze nie działała i pięc lat temu i teraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.09, 10:35 jak u Was sieć vectra z internetem ? u mnie od piątku padaczka łącze 2M a predkość ledwo 300 kb , dodzwonić się tam to graniczy z cudem , nie idzie ktoś do nich może osobiście zapytać co i jak , głupiego youtube nie idzie oglądnąc bo sam bufor tylko ładuje :(( moze ktos napisac czy u niego to samo sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.09, 13:46 Od 3 dni normalnie tragedia strony raz sie wczytuja a raz nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Vectra internet 03.04.09, 13:50 Wolno to pojęcie względne. Sprawdz na niezaleznej stronie np.: www.dsl.cz/mereni-rychlosti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz dziś bardzo wolno i o ile w ogóle... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.04.09, 12:12 dobicie się do tej zakładki zajęło mi 20 minut, a jeszcze pytanie, czy uda mi się te słowa opublikować z takim providerem :/ - pierwsza próba nieudana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okey A chciałem zrezygnować z TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:20 i sklecić pakiet z TV. Ale jak czytam co jakiś czas wpisy to mi się odechciewa. W TPSA mimo, że ich nie trawie i pędzi mnie do kibla na samą myśl o nich to nie mogę powiedzieć - neta mam nieprzerwanie od 4 lat za wyjątkiem jednej wpadki, kiedy przerwał się gdzieś kabel na ścianie bloku i nie było ani telefonu ani neta. W 4 dni się uporali z tematem i jest ok do dziś. Jest praktycznie cały czas wydajność taką jak mam mieć i zero problemów. Czy w tej vectrze aż tak tragicznie ? Mam u nich kablówkę i chodzi dobrze i też nie było przerwy ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: A chciałem zrezygnować z TPSA 07.04.09, 08:47 niestety - tak tragicznie. W ub roku podpisałam umowę na 2 razy szybszy net, a on jest o połowę wolniejszy. Szlag mnie chce trafić. Kablówka jest ok, telefon stacjonarny - różnie. Bywa, że w sobotę np lubi byc cisza w tel i "nie można wyświetlić strony" w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A chciałem zrezygnować z TPSA IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 19:59 Dzien wolny a tu internetu nie było od rana !!!awaria za awaria podwyzki co chwila szkoda ze nie uwzglednia to na fakturze ....trzeba sie rozgladnac za czyms innym chyba:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 20:12 To wyłudzanie i draństwo.Nie dość że odchudzają program TV i ilość kanalów do oglądania/no może poza TRWAM,tu przesyt/to na dokładkę kombinują z dostępem do internetu.Prawidłowość jest taka że co święta lub długi weekend to brak sygnału i łączy z serwerem.Teraz osobiście już nic nie robię.To znaczy nie szukam winnego na swoich łączach.To ich "promocja"świąteczna.Blokada.Chyba po to aby nie korzystać z telefonu,jakieś oszczędności z tego mają.Czy to działanie celowe z ich strony nie podpada pod zerwanie zawartych umów?.Następne wyłączenie będzie na B.Ciało.To pewne.A reszta,to wystarczy przestudiować kalendarz.Wtedy właśnie wyłączają całe dzielnice i mają systemową awarię.To robienie ludzi na frajerów z opcją regularnych i pełnych opłat za nie wykonaną celowo usługę.To cykliczne zjawisko i zawsze pewne że z okazji świąt wyłączą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 20:32 Jak dzwoniłam tłumaczyli sie ze maja awarie i musza czekac bo kable sa pod jakimis torami i czekaja na wstrzymanie ruchu no parodia dosłownie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: możę warto zmienić Re: Vectra internet IP: *.wsiz.rzeszow.pl 04.05.09, 10:00 nie wiem jak teraz ale do jesieni 2008 sie nic nie zmieniło w vectrze dałam sobie spokój internet 512 + kilka marnych kanałow za ok 80zł,internetu popołudniami nie było. Nic nie ruszyli od 2003 roku ze swoimi ofertami no może ceny podnoszą i odcinają lepsze kanały. nie wybiorę vectry napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 10:10 Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 10:10 moze ktos poleci cos innego?u nas konkurencja marna z stad robia co chca z klientami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 18:33 No właśnie.Brak tej alternatywy.Szerokopasmowka?.Mam zamiar zerwać umowę.Ale co w zamian?Może ktoś podpowie.Takie traktowanie klientów to dno.Czas na zmiany.Kto lepszy w temacie niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Vectra internet IP: *.res.pl 04.05.09, 18:50 na Waszym miejscu założyłbym talerz (Polsat, cyfra, n-ka) a net wziął od małego , lokalnego (osiedlowego) dostawcy. Kasa taka sama a stabilność, lepsza prędkość internetu itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 21:08 Chyba masz rację.Coraz więcej widzę tych "talerzy".Tylko co z umową?Mają niby kary umowne za odstąpienie lub zerwanie.Jak kto woli.W każdym razie,tak czy tak trzeba coś z tym oszustwem zrobić.Nie można tolerować bez końca bzdurnych usprawiedliwień i krańcowego nabijania w butelkę.Chyba idzie wygrać w sądzie w wypadku przedwczesnego zerwania.Tylko pochodzić sobie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś