Dodaj do ulubionych

Vectra internet

IP: 88.156.164.* 03.02.09, 11:07
mam pytanie do tych, którzy są uzytkownikami internetu z vectry, czy ostatnio
Wam też strony wolno się otwierają? i to tak koszmarnie wolno? ja mam z tym
problem;/
Obserwuj wątek
    • Gość: asz Re: Vectra internet IP: 88.156.161.* 03.02.09, 21:37
      www.vectra.pl/test/meter.php
    • Gość: Olo Re: Vectra internet IP: *.saite.com.pl 04.02.09, 21:53
      vectra :(
    • Gość: Arkof Re: Vectra internet IP: 80.249.4.* 05.02.09, 08:28
      Mam tak samo, od dwóch dni.
    • tarnowiak Re: Vectra internet 10.02.09, 05:54
      niesstety

Gość portalu: Naatasha napisał(a):

> mam pytanie do tych, którzy są uzytkownikami internetu z vectry,
      czy ostatnio
      > Wam też strony wolno się otwierają? i to tak koszmarnie wolno? ja
      mam z tym
      > problem;/
    • Gość: sasa Re: Vectra internet IP: *.wsiz.rzeszow.pl 10.02.09, 16:32
      nigdy dobrze nie działała i pięc lat temu i teraz ;)
      • Gość: asz Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.09, 10:35
        jak u Was sieć vectra z internetem ? u mnie od piątku padaczka łącze 2M a
        predkość ledwo 300 kb , dodzwonić się tam to graniczy z cudem , nie idzie ktoś
        do nich może osobiście zapytać co i jak , głupiego youtube nie idzie oglądnąc bo
        sam bufor tylko ładuje :((

moze ktos napisac czy u niego to samo sie dzieje ?
        • Gość: . Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.09, 13:46
          Od 3 dni normalnie tragedia strony raz sie wczytuja a raz nie !!
    • rraaddeekk Re: Vectra internet 03.04.09, 13:50
      Wolno to pojęcie względne.

Sprawdz na niezaleznej stronie np.:

www.dsl.cz/mereni-rychlosti
    • Gość: Mariusz dziś bardzo wolno i o ile w ogóle... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.04.09, 12:12
      dobicie się do tej zakładki zajęło mi 20 minut, a jeszcze pytanie, czy uda mi
      się te słowa opublikować z takim providerem :/

-
      pierwsza próba nieudana...
    • Gość: okey A chciałem zrezygnować z TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:20
      i sklecić pakiet z TV. Ale jak czytam co jakiś czas wpisy to mi się odechciewa.
      W TPSA mimo, że ich nie trawie i pędzi mnie do kibla na samą myśl o nich to nie
      mogę powiedzieć - neta mam nieprzerwanie od 4 lat za wyjątkiem jednej wpadki,
      kiedy przerwał się gdzieś kabel na ścianie bloku i nie było ani telefonu ani
      neta. W 4 dni się uporali z tematem i jest ok do dziś. Jest praktycznie cały
      czas wydajność taką jak mam mieć i zero problemów.

Czy w tej vectrze aż tak tragicznie ? Mam u nich kablówkę i chodzi dobrze i też
      nie było przerwy ani razu.
      • alexandra74 Re: A chciałem zrezygnować z TPSA 07.04.09, 08:47
        niestety - tak tragicznie. W ub roku podpisałam umowę na 2 razy
        szybszy net, a on jest o połowę wolniejszy. Szlag mnie chce trafić.
        Kablówka jest ok, telefon stacjonarny - różnie. Bywa, że w sobotę
        np lubi byc cisza w tel i "nie można wyświetlić strony" w necie.
        • Gość: . Re: A chciałem zrezygnować z TPSA IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 19:59
          Dzien wolny a tu internetu nie było od rana !!!awaria za awaria podwyzki co
          chwila szkoda ze nie uwzglednia to na fakturze ....trzeba sie rozgladnac za
          czyms innym chyba:(
    • Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 20:12
      To wyłudzanie i draństwo.Nie dość że odchudzają program TV i ilość kanalów do
      oglądania/no może poza TRWAM,tu przesyt/to na dokładkę kombinują z dostępem do
      internetu.Prawidłowość jest taka że co święta lub długi weekend to brak sygnału
      i łączy z serwerem.Teraz osobiście już nic nie robię.To znaczy nie szukam
      winnego na swoich łączach.To ich "promocja"świąteczna.Blokada.Chyba po to aby
      nie korzystać z telefonu,jakieś oszczędności z tego mają.Czy to działanie celowe
      z ich strony nie podpada pod zerwanie zawartych umów?.Następne wyłączenie będzie
      na B.Ciało.To pewne.A reszta,to wystarczy przestudiować kalendarz.Wtedy właśnie
      wyłączają całe dzielnice i mają systemową awarię.To robienie ludzi na frajerów z
      opcją regularnych i pełnych opłat za nie wykonaną celowo usługę.To cykliczne
      zjawisko i zawsze pewne że z okazji świąt wyłączą.
      • Gość: . Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.09, 20:32
        Jak dzwoniłam tłumaczyli sie ze maja awarie i musza czekac bo kable sa pod
        jakimis torami i czekaja na wstrzymanie ruchu no parodia dosłownie!!!!
    • Gość: możę warto zmienić Re: Vectra internet IP: *.wsiz.rzeszow.pl 04.05.09, 10:00
      nie wiem jak teraz ale do jesieni 2008 sie nic nie zmieniło w vectrze dałam sobie spokój internet 512 + kilka marnych kanałow za ok 80zł,internetu popołudniami nie było. Nic nie ruszyli od 2003 roku ze swoimi ofertami no może ceny podnoszą i odcinają lepsze kanały. nie wybiorę vectry napewno
      • Gość: jam Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 10:10
        Skandal.
      • Gość: es Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 10:10
        moze ktos poleci cos innego?u nas konkurencja marna z stad robia co chca z klientami
        • Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 18:33
          No właśnie.Brak tej alternatywy.Szerokopasmowka?.Mam zamiar zerwać umowę.Ale co
          w zamian?Może ktoś podpowie.Takie traktowanie klientów to dno.Czas na zmiany.Kto
          lepszy w temacie niech napisze.
          • Gość: benek Re: Vectra internet IP: *.res.pl 04.05.09, 18:50
            na Waszym miejscu założyłbym talerz (Polsat, cyfra, n-ka) a net wziął od małego
            , lokalnego (osiedlowego) dostawcy. Kasa taka sama a stabilność, lepsza prędkość
            internetu itd
            • Gość: Yupi Re: Vectra internet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.05.09, 21:08
              Chyba masz rację.Coraz więcej widzę tych "talerzy".Tylko co z umową?Mają niby
              kary umowne za odstąpienie lub zerwanie.Jak kto woli.W każdym razie,tak czy tak
              trzeba coś z tym oszustwem zrobić.Nie można tolerować bez końca bzdurnych
              usprawiedliwień i krańcowego nabijania w butelkę.Chyba idzie wygrać w sądzie w
              wypadku przedwczesnego zerwania.Tylko pochodzić sobie trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka