Gość: aaa IP: 88.156.166.* 11.02.09, 20:47 Proszę bardzo o wpisanie opinii na temat DANEX-u. Byc moze ktos juz tam kiedys pracowal lub robi to aktualnie. Niedawno wysłałem tam podanie i niewiem czego sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ii Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 83.19.250.* 11.02.09, 21:41 jako klient powiem że fatalna obsługa, może jak ciebie przyj ma to będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 88.156.166.* 13.02.09, 17:03 Tak własnie słyszałem że obsługa ostatnimi czasy się popsuła - znajomi szukali płytek do nowego mieszkania, z tego co wiem to bardzo dużo ludzi się już z tamtąd zwolniło i przeszło albo do konkurencji albo inneych całkowicie firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidzi Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.res.pl 14.02.09, 07:53 Ja tam sie lubie bawić w bawialni podobnej do Fantazji i zapraszam wszystkie dzieci.Jest fajowo.Obsługa nie krzyczy moze być. Odpowiedz Link Zgłoś
yupek1 Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie 16.08.09, 09:19 Już niestety nie ma "kulek " dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:26 zeby to jeszcze bylo haha h..nia i tyle dziacistwo i chamstwo oszukuja nie reklamuja itp nie kupujcie tam nic chyba ze chcecie sie stresowas;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gó...jak Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.108.217.* 18.10.09, 20:58 ten sklep jest jaki jest ale dowodzi nim facet po zawodówce więc czego się spodziewac ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie danex to porażka IP: *.171.46.216.static.crowley.pl 24.12.09, 09:04 Obsługa jest Fatalna. Zamówiłem tam płytki miały być w ciągu 14 dni po upływie tego terminu zadzwoniłem tam okazało się że nie ma tego pracownika który przyjmował moje zamówienie i nikt nie może udzielić mi informacji. (tragedia) następnego dnia zadzwoniłem tam pani już była z tym ze zamiast połączyć mnie z działem zamówień cały czas łączono mnie z księgowością poprosiłem wiec żeby oddzwoniono do mnie:/ i telefonu się nie doczekałem. W końcu poinformowano mnie że płytki będą pod koniec stycznia. Następnego dnia pofatygowałem się i pojechałem tam osobiście. wycofałem zaliczkę płytki zamówiłem przez internet w ciągu 5 dni dostarczono mi je w takiej ilości jaka była mi potrzebna a nie jak w danexie musiałem kupić całą paczkę z której była mi potrzebna jedna płytka z dostawą do domu w cenie dużo atrakcyjniejszej niż w danexie. ten sklep to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Re: danex to porażka IP: 217.153.102.* 10.04.10, 20:11 Zgadzam się, Danex to porazka!!! złożyłem zamówienie na płytki 4 lutego 2010, miały być za 2 tygodnie. Po miesiącu zacząłem się denerwować ale ciągle zwodzono mnie że za tydzień będzie towar. Dzień przed świętami zadzwoniłem do właściciela z prosbą o interwencję, obiecał że w wtorek po świętach sprawa będzie załatwiona:-)Zlał mnie tak samo jak obsługa. Dzisiaj 10.kwietnia po raz kolejny dowiedziałem się że moich płytek nie ma. To jest kompletnie niebiznesowe, niepoważne traktowanie klientów. Stanowczo odradzam ten sklep - chyba że towar (w co wątpię) jest dostępny na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roa Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:28 hujowy sklep wole castorame i praktikera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.nat.rsk.pl 14.02.09, 19:21 jeśli jesteś facet i do tego z jajami to próbuj w każdym innym przypadku nie idź nawet na rozmowę wstępną była tam kiedyś fajna ekipa ........................... ale ........ była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.09, 20:28 Czy może ktoś zna odp. jakie pieniądze zarabiają przedstawiciele Danexu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:30 około 1600 zł , ale handlują głównie Chińszczyzną i to tej gorszej kategorii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwds Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:24 1600zl chyba oszalales haha 600-800zl ten post pisal chyba mlody lub stary szwarc haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:11 oj chlopie slabiutko jeszcze stary ci upie... za byle co i dostaniesz 600 zl bida z nedza haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simalo Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.ostnet.pl 07.08.09, 17:49 to popełniłeś jeden wielki błąd po tej firmie nie ma się co dobrego spodziewać dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo,a wypłaty gorsze jak w hipermarkecie naprawdę porażka tak więc niema sobie co głowy ta firmą zawracać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.43.82-79.rev.gaoland.net 15.08.09, 23:48 ja też tam pracowałem ,, jeden wielki burdel,, brak jakiej kolwiek organizacji ,, powini zmienić nazwe z danexu na dziadostwo ,, sprzedawcy nie mają zielonego pojęcia co sprzedają ,, odbiór towaru porażka ,, jedyni ludzie których trzeba docenić to ci którzy tam sprzątają : sprzątaczki: ,, oni zapie...ją ,, a nie te matoły w żółtych koszulkasz ... tyle bo znowu sie wkurze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.ostnet.pl 16.08.09, 12:09 Wy klienci myslicie ze jak wydacie 200zł to cała obsługa sklepu powinna Wam wchodzic do d..y bez wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 10.10.09, 16:52 Własnie wróciłem z kolejnej reklamacji z tego "sklepu" obsługa chamstwo, nie potrafią nic załatwić, w poniedziałek kieruję sprawę do FK i IH. Cwaniacy i chamy, bezczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 19:07 Do xxx - koleś ! Ty chyba oszalałeś !Za 200 zł w firmie usługowej wchodzi się klientowi do d..y ! Jesteś zdemoralizowany forsą jakiej już się dorobiłeś i tak pier.....z ! Ja już DANEX będę omijać szerokim łukiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 12.10.09, 18:55 Do xxx AJkbym tak powiedział klientowi jak usłyszałm od "obsługi" w danexie to straciłbym firmę i klientów. Ps. to nie było 200 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 11.04.10, 17:01 prezesek śmiga leksusem ,i mianował 2 synków wiceprezeskami i tak do dupy żądzą że większość załogi odeszła , a towar którym handlują to jak już ktoś napisał 3 liga chiński szmelc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.196.9.* 14.04.10, 21:43 Chcesz tam pracować?! Wybij sobie to z głowy ... chyba że interesuje cie 800 zł do ręki o ile szef nie stwierdzi że trzeba ratować firmę i połowę wypłaci ci ... niewiadomo kiedy ... Szef Danexu to idiota, który nie ma pojęcia o prowadzeniu biznesu - zero konsekwencji ... zaczęli ściągać chińszczyznę, meble w pełnym drewnie - nawet nawet - kupiłem kilka elementów, po paru miesiącach chciałem coś dokupić - ale już szefowi co innego w głowie - wynajmuje piętro pod boxy dla firm ... i z reszty mebli kupa ... Skończony debil ... obsłudze się nie dziwię, że są totalnie olewający bo jak sie wyplate dostaje w ratach i na kazdym kroku kupa pretensji to jak się mają zachowywać ... choć z drugiej strony patrząc - odstraszają klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 15.04.10, 11:12 Słyszałem że w tych nowych boksach mają być kupcy z giełdy z pod PTHW , więc się nie zdziwię jak będą marchewką i ziemniakami handlować , no ale jaki pan taki kram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadostwo Były pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:12 tak sie powinno to nazywac a nie danex , prezes po zawodówce , dyrektor tez , wypłaty gorsze od zarobków w hipermarkecie , a zapizdziel od rana do wieczora i jeszcze ciągle źle , zamiast siedziec na dupie i palic pety prezes i dyrektor by ruszyli dupy i wyjechali w teren i zobaczyli jak to ciężko badziewie ich sprzedac - albo moze lepiej nie bo jeden kiedys pojechał to sie ludzie z niego śmiali ze wskoczył do klienta i cwaniakował , jaki to z niego figo fago , rzucał upustami na prawo i lewo a co do czego to i tak nic nie sprzedał.... OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:18 staremu sie w glowie pierdzieli jest chamem i tyle do kilograma marchwi bedzie dozucac worek fugi haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.04.10, 08:22 Ta firma była porządna i jeszcze za czasów jak nie było obiektu w rzeszowie - wszyscy którzy pracowali jeszcze w budziwoju to była ardzo zgrana ekipa a co za tym idzie i ludzie nie mieli wtedy zadnych problemow. Traktowano wtedy pracowników jeszcze w miare normalnie - pozniej przyszly nowe wizje - 1000 pomysłów jeden Danex!!! I tak oto powoli odchodziła zgrana stara ekipa pracowników, z której teraz zostało raptem pare osób (pewnie na palcach jednej reki by policzyl). Pozdrawienia dla byłeych i obecnych pracowników Danex-u. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 30.04.10, 12:03 najlepsze co wychodzi panu dyrektorowi to palenie papierosów , i sprytne zostawanie w pracy na trzy minuty dłużej od prezesa, jak prezesik do domciu to lisek dyrektorek tylko luknie i dawaj zaraz za nim , ale pewnie się chwali ile to on godzin robi za frajer ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 94.254.188.* 06.05.10, 09:23 trafna uwaga ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 94.254.188.* 06.05.10, 09:52 A ja wam powiem jak to jest po krótce w ''firmie Danex''.Traktuje sie tam ludzi jak chińczyków, za miskę ryżu chce aby zapipszali jak małe samochodziki,szczerzyli zęby do klientów,i sciemniali że chiński towar to nie chiński...ale to nie wszystko wyglad tez się liczy za gruby to be...,ponizanie to na porzadku dziennym.I nie wiadomo za ile sie pracuje i ile godzin,30,20 godzin w miesiacu dodatkowo a kasy za nadgodziny zero.Oczywiscie na pasku od wyplaty nadgodziny widniały ale kasa za utarg obcieta wiec na jego zawsze wyszło.ludzie pracujacy w tej firmie kabluja na siebie...patologia.to tyle bo już mi sie nie chce denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:30 haha smiech na sali pie...ta firme nie zawracaj sobie glowy tym scierwem haha stary to frajer a mlodzi to samo nie ma pieniedzy na wyplaty a gowniarze rozbijaja sie motorkammi i dupcza sprzataczki zreszta stary tez haha Odpowiedz Link Zgłoś