Dodaj do ulubionych

Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie

IP: 88.156.166.* 11.02.09, 20:47
Proszę bardzo o wpisanie opinii na temat DANEX-u.
Byc moze ktos juz tam kiedys pracowal lub robi to aktualnie. Niedawno wysłałem tam podanie i niewiem czego sie spodziewac?
Obserwuj wątek
    • Gość: ii Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 83.19.250.* 11.02.09, 21:41
      jako klient powiem że fatalna obsługa, może jak ciebie przyj ma to
      będzie lepiej
      • Gość: gal Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 88.156.166.* 13.02.09, 17:03
        Tak własnie słyszałem że obsługa ostatnimi czasy się popsuła - znajomi szukali płytek do nowego mieszkania, z tego co wiem to bardzo dużo ludzi się już z tamtąd zwolniło i przeszło albo do konkurencji albo inneych całkowicie firm.
        • Gość: Dzidzi Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.res.pl 14.02.09, 07:53
          Ja tam sie lubie bawić w bawialni podobnej do Fantazji i zapraszam
          wszystkie dzieci.Jest fajowo.Obsługa nie krzyczy moze być.
          • yupek1 Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie 16.08.09, 09:19
            Już niestety nie ma "kulek " dla dzieci
          • Gość: gosc Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:26
            zeby to jeszcze bylo haha h..nia i tyle dziacistwo i chamstwo
            oszukuja nie reklamuja itp nie kupujcie tam nic chyba ze chcecie sie
            stresowas;/
        • Gość: gó...jak Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.108.217.* 18.10.09, 20:58
          ten sklep jest jaki jest ale dowodzi nim facet po zawodówce więc
          czego się spodziewac ha ha
      • Gość: niezadowolony klie danex to porażka IP: *.171.46.216.static.crowley.pl 24.12.09, 09:04

Obsługa jest Fatalna. Zamówiłem tam płytki miały być w ciągu 14 dni po upływie
        tego terminu zadzwoniłem tam okazało się że nie ma tego pracownika który
        przyjmował moje zamówienie i nikt nie może udzielić mi informacji. (tragedia)
        następnego dnia zadzwoniłem tam pani już była z tym ze zamiast połączyć mnie z
        działem zamówień cały czas łączono mnie z księgowością poprosiłem wiec żeby
        oddzwoniono do mnie:/ i telefonu się nie doczekałem. W końcu poinformowano mnie
        że płytki będą pod koniec stycznia. Następnego dnia pofatygowałem się i
        pojechałem tam osobiście. wycofałem zaliczkę płytki zamówiłem przez internet w
        ciągu 5 dni dostarczono mi je w takiej ilości jaka była mi potrzebna a nie jak w
        danexie musiałem kupić całą paczkę z której była mi potrzebna jedna płytka z
        dostawą do domu w cenie dużo atrakcyjniejszej niż w danexie. ten sklep to porażka
        • Gość: PR Re: danex to porażka IP: 217.153.102.* 10.04.10, 20:11
          Zgadzam się, Danex to porazka!!! złożyłem zamówienie na płytki 4
          lutego 2010, miały być za 2 tygodnie. Po miesiącu zacząłem się
          denerwować ale ciągle zwodzono mnie że za tydzień będzie towar.
          Dzień przed świętami zadzwoniłem do właściciela z prosbą o
          interwencję, obiecał że w wtorek po świętach sprawa będzie
          załatwiona:-)Zlał mnie tak samo jak obsługa. Dzisiaj 10.kwietnia po
          raz kolejny dowiedziałem się że moich płytek nie ma. To jest
          kompletnie niebiznesowe, niepoważne traktowanie klientów. Stanowczo
          odradzam ten sklep - chyba że towar (w co wątpię) jest dostępny na
          miejscu.
      • Gość: roa Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:28
        hujowy sklep wole castorame i praktikera
    • Gość: były pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.nat.rsk.pl 14.02.09, 19:21
      jeśli jesteś facet i do tego z jajami to próbuj
      w każdym innym przypadku nie idź nawet na rozmowę wstępną
      była tam kiedyś fajna ekipa
      ...........................
      ale ........ była
      • Gość: OLO Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.09, 20:28
        Czy może ktoś zna odp. jakie pieniądze zarabiają przedstawiciele Danexu????
        • Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:30
          około 1600 zł , ale handlują głównie Chińszczyzną i to tej gorszej
          kategorii !
          • Gość: hwds Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:24
            1600zl chyba oszalales haha 600-800zl ten post pisal chyba mlody lub
            stary szwarc haha
        • Gość: byly pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:11
          oj chlopie slabiutko jeszcze stary ci upie... za byle co i
          dostaniesz 600 zl bida z nedza haha
    • Gość: simalo Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.ostnet.pl 07.08.09, 17:49
      to popełniłeś jeden wielki błąd po tej firmie nie ma się co dobrego spodziewać
      dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo,a wypłaty gorsze jak w hipermarkecie
      naprawdę porażka tak więc niema sobie co głowy ta firmą zawracać..
      • Gość: byłem tam Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.43.82-79.rev.gaoland.net 15.08.09, 23:48
        ja też tam pracowałem ,, jeden wielki burdel,, brak jakiej kolwiek
        organizacji ,, powini zmienić nazwe z danexu na dziadostwo ,,
        sprzedawcy nie mają zielonego pojęcia co sprzedają ,, odbiór towaru
        porażka ,, jedyni ludzie których trzeba docenić to ci którzy tam
        sprzątają : sprzątaczki: ,, oni zapie...ją ,, a nie te matoły w
        żółtych koszulkasz ... tyle bo znowu sie wkurze!!!
        • Gość: xxx Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.ostnet.pl 16.08.09, 12:09
          Wy klienci myslicie ze jak wydacie 200zł to cała obsługa sklepu
          powinna Wam wchodzic do d..y bez wazeliny
          • Gość: ss Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 10.10.09, 16:52
            Własnie wróciłem z kolejnej reklamacji z tego "sklepu" obsługa chamstwo, nie potrafią nic załatwić, w poniedziałek kieruję sprawę do FK i IH. Cwaniacy i chamy, bezczelni.
          • Gość: jajo Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 19:07
            Do xxx - koleś ! Ty chyba oszalałeś !Za 200 zł w firmie usługowej wchodzi się
            klientowi do d..y ! Jesteś zdemoralizowany forsą jakiej już się dorobiłeś i tak
            pier.....z ! Ja już DANEX będę omijać szerokim łukiem !
            • Gość: sd Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 12.10.09, 18:55
              Do xxx
              AJkbym tak powiedział klientowi jak usłyszałm od "obsługi" w danexie to straciłbym firmę i klientów.
              Ps. to nie było 200 zł,
              • Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 11.04.10, 17:01
                prezesek śmiga leksusem ,i mianował 2 synków wiceprezeskami i tak do dupy
                żądzą że większość załogi odeszła , a towar którym handlują to jak już ktoś
                napisał 3 liga chiński szmelc !
    • Gość: Życzliwy Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.196.9.* 14.04.10, 21:43
      Chcesz tam pracować?! Wybij sobie to z głowy ... chyba że interesuje cie 800 zł
      do ręki o ile szef nie stwierdzi że trzeba ratować firmę i połowę wypłaci ci ...
      niewiadomo kiedy ...

Szef Danexu to idiota, który nie ma pojęcia o prowadzeniu biznesu - zero
      konsekwencji ... zaczęli ściągać chińszczyznę, meble w pełnym drewnie - nawet
      nawet - kupiłem kilka elementów, po paru miesiącach chciałem coś dokupić - ale
      już szefowi co innego w głowie - wynajmuje piętro pod boxy dla firm ... i z
      reszty mebli kupa ...

Skończony debil ... obsłudze się nie dziwię, że są totalnie olewający bo jak sie
      wyplate dostaje w ratach i na kazdym kroku kupa pretensji to jak się mają
      zachowywać ... choć z drugiej strony patrząc - odstraszają klientów
    • Gość: klijent Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 15.04.10, 11:12
      Słyszałem że w tych nowych boksach mają być kupcy z giełdy z pod PTHW ,
      więc się nie zdziwię jak będą marchewką i ziemniakami handlować , no ale
      jaki pan taki kram !
      • Gość: Dziadostwo Były pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:12
        tak sie powinno to nazywac a nie danex , prezes po zawodówce ,
        dyrektor tez , wypłaty gorsze od zarobków w hipermarkecie , a
        zapizdziel od rana do wieczora i jeszcze ciągle źle , zamiast
        siedziec na dupie i palic pety prezes i dyrektor by ruszyli dupy i
        wyjechali w teren i zobaczyli jak to ciężko badziewie ich sprzedac -
        albo moze lepiej nie bo jeden kiedys pojechał to sie ludzie z niego
        śmiali ze wskoczył do klienta i cwaniakował , jaki to z niego figo
        fago , rzucał upustami na prawo i lewo a co do czego to i tak nic
        nie sprzedał....

OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM
      • Gość: gosc Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:18
        staremu sie w glowie pierdzieli jest chamem i tyle do kilograma
        marchwi bedzie dozucac worek fugi haha
    • Gość: gal Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.04.10, 08:22
      Ta firma była porządna i jeszcze za czasów jak nie było obiektu w rzeszowie - wszyscy którzy pracowali jeszcze w budziwoju to była ardzo zgrana ekipa a co za tym idzie i ludzie nie mieli wtedy zadnych problemow. Traktowano wtedy pracowników jeszcze w miare normalnie - pozniej przyszly nowe wizje - 1000 pomysłów jeden Danex!!!
      I tak oto powoli odchodziła zgrana stara ekipa pracowników, z której teraz zostało raptem pare osób (pewnie na palcach jednej reki by policzyl).
      Pozdrawienia dla byłeych i obecnych pracowników Danex-u.
      P
      • Gość: gość Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 30.04.10, 12:03
        najlepsze co wychodzi panu dyrektorowi to palenie papierosów , i sprytne
        zostawanie w pracy na trzy minuty dłużej od prezesa, jak prezesik do
        domciu to lisek dyrektorek tylko luknie i dawaj zaraz za nim , ale
        pewnie się chwali ile to on godzin robi za frajer !
        • Gość: gaga Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 94.254.188.* 06.05.10, 09:23
          trafna uwaga ha ha
        • Gość: gaga Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: 94.254.188.* 06.05.10, 09:52
          A ja wam powiem jak to jest po krótce w ''firmie Danex''.Traktuje
          sie tam ludzi jak chińczyków, za miskę ryżu chce aby zapipszali jak
          małe samochodziki,szczerzyli zęby do klientów,i sciemniali że
          chiński towar to nie chiński...ale to nie wszystko wyglad tez się
          liczy za gruby to be...,ponizanie to na porzadku dziennym.I nie
          wiadomo za ile sie pracuje i ile godzin,30,20 godzin w miesiacu
          dodatkowo a kasy za nadgodziny zero.Oczywiscie na pasku od wyplaty
          nadgodziny widniały ale kasa za utarg obcieta wiec na jego zawsze
          wyszło.ludzie pracujacy w tej firmie kabluja na
          siebie...patologia.to tyle bo już mi sie nie chce denerwowac.
    • Gość: byly pracownik Re: Opinie i DANEX-ie w Rzeszowie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.10, 23:30
      haha smiech na sali pie...ta firme nie zawracaj sobie glowy tym
      scierwem haha stary to frajer a mlodzi to samo nie ma pieniedzy na
      wyplaty a gowniarze rozbijaja sie motorkammi i dupcza sprzataczki
      zreszta stary tez haha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka