Gość: Activ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 05:18 Witam:) co sadzicie o tym osiedlu wpisujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EXTRA Re: Baranowka..co i jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:21 super osiedle ... ostatnio sobie szedłem trzeźwy nie wadząc nikomu a tu z nienacka sruuu mnie ktoś w ryj i sobie poszedł a ja sie obudziłem na ziemi chwilę potem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Baranowka..co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 19:27 aha no ale widac jestes zadowolony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old Re: Baranowka..co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:42 Nie narzekaj,przynajmniej uskuteczniłes komara.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konie Re: Baranowka..co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 14:32 śmigaj z bojówką w rekawie albo paralizatorem, jak nie to wal cegłami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Baranowka..co i jak IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.11.09, 17:28 ale pierdoly opowiadacie ja mieszkam tu z dwójka dzieci i nigdy nic zlego sie nie stało a jak ktoś guza szuka to na kazdym osiedlu go znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dom-za Re: Baranowka..co i jak 25.02.10, 00:08 Ledwo zamieszkałam, nie mam porównania jeśli chodzi o inne rzeszowskie osiedla... strasznie ma złą opinię, ale osiedle, jak osiedle, pełne bloków, zaniedbanych ludzi objuczonych siatami, żuli, dresów, jakiś takich wychudzonych dzieci. Mam małe dziecko, ale się nie boję. Chodzę z bardzo groźną miną. Chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś