Dodaj do ulubionych

Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kolegą?

IP: *.ostnet.pl 30.03.09, 19:03
po raz kolejny burmistrz pokazał się jak bardzo w dalekim poważaniu ma
społeczność tyczyńską, bo jak inaczej można powiedzieć o tym że nie zgodził
się na tańsze połączenie lini autobusowej

w takiej atmosferze to ja chcę do Rzeszowa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: sonia Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.ostnet.pl 30.03.09, 21:39
      przecież on zarabia tyle, że różnica w bilecie 1 złoty to tak jak
      nic
      bogaty biednego nie zrozumie
      on ma mieszkańców gdzieś On Kazimierz Wielki wszystko wie najlepiej
      • Gość: mieszk. Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:27
        Ten człowiek nigdy się nie liczył z mieszkańcami.Prezydent Rzeszowa chce by
        mieszkańcy Tyczyna mogli jezdzić taniej i chce przedłuzyć linię 8 do rynku
        tyczyńskiego za cenę biletu miejskiego, a burmistrz Tyczyna się na to nie
        zgadza. Myślę, że wreszcie pora na taczki.
        • Gość: gosc Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: 91.199.30.* 31.03.09, 06:58
          Tyczynianom gratulujemy burmistrza , pięknego rynku w centrum i
          skansenu przy wieżdzie do miasta
          • Gość: rysio Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 07:31
            To co wyczytałem w gazecie , że p.burmistrz nie zgodzi się na 8 bo część
            mieszkańców Hermanowej mogłaby korzystać z MPK wprawiło mnie w osłupienie .To po
            jaką hol.. tworzą jakąś Podkarpacką Komunikację Samochodową opłacają
            p.Jareckiego /przecież nie pracuje za friko /mówi konkurencji o przetargach na
            liniach podmiejskich - o co tu chodzi ? .
      • Gość: aga Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.rzeszow.mm.pl 31.03.09, 15:22
        Po prostu ciapuśboi się o swoją ciepłą posadkę.. Mam nadzieje że mu
        tego wyborcy nie zapomną.
    • Gość: ja Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.150.165.7.csa-net.pl 31.03.09, 18:00
      to nie tak, bo w głosie tyczyna burmistrz wyjasniał, ze własnie mieszkancy np
      hermanowej i kielnarowej, borku nie maja mozliwosci korzystrania z 8, a urzad
      musiałby dopłacac z podatkow takze i hermanowskich i kielnarowej, a np do 126 w
      ogole nie doplaca. a mpk chce tylko dyktowac warunku a nie negocjowac
      • Gość: gość Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:37
        To dlaczego tego nie powiedział w super nowościach? Głos Tyczyna wszystko
        przyjmie, bo to jest burmistrza gazeta i nie jedną herezję tam już
        wyczytałam.Tak w głosie tyczyna jak i na stronie internetowej jest manipulowanie
        informacją.
      • Gość: miszmasz Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.rz.izeto.pl 01.04.09, 17:30
        Nie mieszaj wątków. Przecież mieszkańcy Borku i Kielnarowej mają dostęp
        wyłącznie do PKSów więc temat Szostek kontra tańsza ósemka ich nie dotyczy. A co
        do Hermanowej to sam pan burmistrz stwierdził, że jej mieszkańcy mogliby do
        ósemki chodzić na nogach bo nie mają daleko do przystanku. Burmistrz nie bierze
        pod uwagę nie tylko ceny biletu ale również zwyczajnej wygody swoich wyborców
        mogliby na bilecie miesięcznym poruszać się po całym Rzeszowie a nie tylko na
        jednej trasie jak to ma za pośrednictwem Szostka. Widocznie smród jaki się koło
        niego zrobił w związku z aferą plagiatorską to dla niego za mało.....
        • Gość: Jarek Re: To proste jak drut ! IP: *.ostnet.pl 01.04.09, 20:15
          Prezydent rzeszowa dba o swoje dochody, a burmistrz Tyczyna musi dbać o swoją
          gminę. Ferenc zapomniał, że mamy kapitalizm i jego mpk musi być konkurencyjne.
          To co chcemy w Rzeszowie, wielu w Polsce zrobiło już dawno, zatem czas na
          reformy w Rzeszowie.
          • Gość: Prześmiewca Re: To proste jak drut ! IP: 87.205.145.* 01.04.09, 22:06
            Dajcie panowie burmistrzo-prezydenci fifti-fifti.
            • Gość: bca Re: To proste jak drut ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:52
              Widać wyraźną dbałość, ale burmistrza Tyczyna o interes prywatnego przewoźnika.
              • Gość: pasażer 126 P Re: To proste jak drut ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 12:05
                Ludzie ,126 P z Tyczyna do Rzeszowa 3zł + przesiadki po Rzeszowie -MPK 2.10
                wszystkie zniżki respektowane jak mieście - co tu dyskutować albo prywaciarz
                poniżej 2.10 albo 8-ka prawda panie burmistrzu ?.
                • Gość: danka Re: To proste jak drut ! IP: *.ostnet.pl 03.04.09, 17:57
                • Gość: danka Re: To proste jak drut ! IP: *.ostnet.pl 03.04.09, 17:59
                  A może podkulski kupiłby autobusy i obsługiwałby podmiejski gminy. Prędzej
                  dogadałby sie z Tadeuszem.
        • Gość: szkoda Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.ostnet.pl 03.05.09, 19:53
          powiem krótko jestem z Hermanowej i do Tyczyna na 8 raczej nie ma sensu 6 km na nogach chodzić. Następnie bilet miesięczny jest jednak tańszy jeżeli by wziąć pod uwagę że MPK ma 30 letnie perki to i tabor straszydle ma młodszy. a więc bliżej taniej lepiej. Same zalety a MPK tylko po to pojeździ taniej zęby prywatni zbankrutowali. W innych miastach dąży się do tego żeby było taniej i nie było monopolu jednego przewoźnika ale nie w rzeszowie. załóżmy ze gdyby władze "miasta" Rzeszowa sprzyjały to na terenie miasta kursowało by jeszcze kila innych firm to by było na pewno taniej i na pewno lepiej.
    • Gość: Leś Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 05.04.09, 21:06
      i musi dac zarobic kolegom SBekom...ot cała prawda o tym fallusie!
      • Gość: wstyd Re: Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 06.04.09, 15:04
        wstyd mi że jestem mieszkancem Tyczyna, chodz dłogo tym się chwaliłem
      • Gość: Marysia Re: Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 06.04.09, 15:06
        wyborcy zapamietajcie -że jak wpuscicie do Tyczyna obcego to zawsze tak bedzie
        za dwa lata wybory - wybierzcie kogoś z Tyczyna
        • Gość: tycz Re: Szczepański to były SBek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:06
          Macie uczciwośc burmistrza:
          www.pressmedia.com.pl/sn/index2.php?option=com_content&task=view&id=6947&Itemid=40&sp=0&spp=0&pop=1&page=0
          • Gość: Motto Re: Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 07.04.09, 14:37
            i znowu oszołom Kotula w akcji, podcina gałąz na ktorej sam tez
            siedzi, za grosz dyplomacji i wyczucia sytuacji, marzenia o władzy
            (tylko kto przy zdrowych zmyslach moglby mu ja powierzyc)
            przyslaniaja zdrowy rozsadek
            • Gość: mieszk Re: Szczepański to były SBek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 16:17
              Panie burmistrzu, może czas odpocząć?Siegać po pieniądze sportowców?
              • Gość: alka Re: Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 10.04.09, 22:28
                ale w głosie Tyczyna gloryfikacja remontu budynku gminy i Kazio jak zwykle na
                tle portretu Kazimierza Wielkiego
                wielki to tu Kaziu Sz, nigdy nie będziesz
                najwyżej karany sądownie
                • Gość: maniek Re: Szczepański to były SBek IP: *.ostnet.pl 14.04.09, 11:41
                  jak się da ukarać bo na razie sądu to go magą...........
    • Gość: lol Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: 193.93.91.* 14.04.09, 12:10
      travian.pl/?uc=pl3_35988
      • Gość: kabel Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:16
        kiedyś dupnie razem z innym rudzielcem,ktory go systematycznie ciągnie na dno.
        • Gość: Woj Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 20:46
          Ten tandem już długo nie pociągnie
          • Gość: motto Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.ostnet.pl 15.04.09, 11:12
            juz tak kraczecie od kilku lat, szkoda ze to forum nie jest jawne,
            ciekaw jestem ilu odwaznych by sie znalazlo, teraz nadal lazicie do
            gminy i dla osiagniecia swojego celu gotowi jestescie udawac
            poparcie dla Kazka
            • Gość: tyczn Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.ostnet.pl 16.04.09, 18:24
              nie wszyscy zrobią wszystko by sięprzypodobac

widocznie ty do nich należysz
              • Gość: Rysio Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:13
                To kiedy wreszcie zacznie kursować 8-ka do Tyczyna p.burmistrzu ?.
                • Gość: lol Re: Tyczyn - burmistrz za mieszkancami czy za kol IP: *.city.net.pl 17.04.09, 17:03
                  Nigdy bo ktoś ja splagiatuje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka