Dodaj do ulubionych

Biedny członek SLD...

IP: *.wist.com.pl 01.12.03, 20:31
Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co zapłacił wcześniej.
Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o wsparcie w formie
łapówek...
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podkarp... IP: *.wist.com.pl 01.12.03, 20:32
      Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co zapłacił wcześniej.
      Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o wsparcie w formie
      łapówek...
      • Gość: A mnie Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka IP: 80.51.255.* 01.12.03, 21:45
        A mnie k..wa razi panie Martens. Bo te podatki mogły być przeznaczone na pomoc
        np. dla dzieci z Bieszczad. Można to przeliczyć na obiady w stołówkach
        szkolnych dla tych dzieci, które jeden pełny posiłek jedzą w szkole, bo rodzice
        są na bezrobociu.
        Pierolę taką lewicę!!!
      • Gość: SLD-UPek Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka IP: 195.205.230.* 02.12.03, 09:25
        Gość portalu: maniek napisał(a):

> Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co
        zapłacił wcześniej.
        > Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o
        wsparcie w formie
        > łapówek...

Chcieliśmy oddać to co zapłacił, ale okazało się, że nic nie
        zapłacił.
        • piccolo10 Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka 02.12.03, 16:33
          A co to jest katoństwo według pana Martensa. Czy to pochodzi od Katona?
          katowania się? A może przy seplenieniu chodziło o kretynizm? Kabotynizm?
          Bo tak o sprawie i grubej forsie z niezapłaconych podatków może mówić tylko
          kabotyn lub kretyn. "ja bym na jego miescu zrobił to samo". Krytyn.
    • Gość: bogaczka Re: Biedny członek SLD... IP: 62.93.37.* 05.12.03, 13:57
      To ciekawe. Z każdym innym szarym człowiekiem, nikt nie chce rozmawiać o
      umorzeniu. Można pracownikowi zabrać pensję na zajęcie komornicze zostawiając mu
      150 zł, i jest w porządku.
      Łzy cisną się same do oczu jak czytał się o jego trudnej sutuacji
    • Gość: Kusaj Re: Biedny członek SLD... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 21:25
      "Nie wymagałbym od Kozaka katoństwa. Publikacje krytykujące Kozaka po ludzku
      mnie denerwują i bolą. Na jego miejscu postąpiłbym tak samo" - ocenia tzw.
      aferę Kozaka" Krzysztof Martens, pierwszy sekretarz podkarpackiego LSD.
      Brawo panie pierwszy sekretarzu! Oto maksyma TOWARZYSTWA /Chwała nam i naszym
      kolegom! Precz z siepactwem! Chuje precz!/ Nieprawdaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka