Gość: maniek IP: *.wist.com.pl 01.12.03, 20:31 Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co zapłacił wcześniej. Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o wsparcie w formie łapówek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podkarp... IP: *.wist.com.pl 01.12.03, 20:32 Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co zapłacił wcześniej. Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o wsparcie w formie łapówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A mnie Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka IP: 80.51.255.* 01.12.03, 21:45 A mnie k..wa razi panie Martens. Bo te podatki mogły być przeznaczone na pomoc np. dla dzieci z Bieszczad. Można to przeliczyć na obiady w stołówkach szkolnych dla tych dzieci, które jeden pełny posiłek jedzą w szkole, bo rodzice są na bezrobociu. Pierolę taką lewicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka IP: 195.205.230.* 02.12.03, 09:25 Gość portalu: maniek napisał(a): > Powinni mu nie tylko umorzyć, ale i jeszcze oddać to, co zapłacił wcześniej. > Przecież członkowie SLD są tak biedni, że muszą prosić o wsparcie w formie > łapówek... Chcieliśmy oddać to co zapłacił, ale okazało się, że nic nie zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo10 Re: Rozmowa z Krzysztofem Martensem, szefem podka 02.12.03, 16:33 A co to jest katoństwo według pana Martensa. Czy to pochodzi od Katona? katowania się? A może przy seplenieniu chodziło o kretynizm? Kabotynizm? Bo tak o sprawie i grubej forsie z niezapłaconych podatków może mówić tylko kabotyn lub kretyn. "ja bym na jego miescu zrobił to samo". Krytyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaczka Re: Biedny członek SLD... IP: 62.93.37.* 05.12.03, 13:57 To ciekawe. Z każdym innym szarym człowiekiem, nikt nie chce rozmawiać o umorzeniu. Można pracownikowi zabrać pensję na zajęcie komornicze zostawiając mu 150 zł, i jest w porządku. Łzy cisną się same do oczu jak czytał się o jego trudnej sutuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusaj Re: Biedny członek SLD... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 21:25 "Nie wymagałbym od Kozaka katoństwa. Publikacje krytykujące Kozaka po ludzku mnie denerwują i bolą. Na jego miejscu postąpiłbym tak samo" - ocenia tzw. aferę Kozaka" Krzysztof Martens, pierwszy sekretarz podkarpackiego LSD. Brawo panie pierwszy sekretarzu! Oto maksyma TOWARZYSTWA /Chwała nam i naszym kolegom! Precz z siepactwem! Chuje precz!/ Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś