Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 12:24 Ile kosztuje abonament TV kablowej Stream a ile Vectra na osiedlu NM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: Abonament TV kablowej Stream vs Vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:12 Uważaj na Vectrę, bo z tego co wiem, to na NM co trochę są jakieś awarie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi_81 Re: Abonament TV kablowej Stream vs Vectra IP: 195.116.54.* 04.05.09, 17:10 Awarii na NM raczej nie ma, ale Vektra ciągle podnosi rachunki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Abonament TV kablowej Stream vs Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 00:20 Może dla odmiany ktoś wreszcie odpowie na temat? Chyba pytanie było proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amapik Re: Abonament TV kablowej Stream vs Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 17:09 Nie wiem jak na Nowym Mieście, ale w śródmieściu Stream pełny pakiet 47.99. Z Vectry zrezygnowałem ponad dwa lata temu, bo nikt nie potrafił poprawić jakości obrazu (z pokojowej obraz był lepszy niż z kabla). Wtedy cena pełnego pakietu wynosiła 43 zł. Ale tak jak pisałem było to jakieś dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś