Gość: Prezes IP: *.tktelekom.pl 05.06.09, 21:43 Witam :) Chciałbym poznać Wasze opinie na temat restauracji "Jack Restaurant" (gdyby ktoś nie kojarzył znajdują się one obok EUROPY oraz nowo otwarty na 3 maja ). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 22:22 Jadłem panie Prezesie i właściwie nie mam reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarancz Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 18.12.09, 11:12 W pomaranczowej budce sa 100 razy lepsze kebaby widac po klienteli Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 06.06.09, 01:29 syfskie żarcie jak we wszytkich fast foodach, nic specjalnego, choć hot dog za 1 zł jak za taką cene to wypada ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot dog Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 07:27 zgodzę się z tym że cena hot-doga jest niska ale zastanawiam się nad datą ważności tego mięsa :/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 09.06.09, 15:40 Mogę zapewnić, że mięso w hot-dogu, jest całkowicie w porządku. Nie mamy innych kiełbasek do hot-doga za 1 zł i do tego za 3,50. Cenę utrzymujemy, żeby przyciągnąć klientów, co jest oczywiste. Swoją drogą dziwne jest czasami podejście klientów. Gdybyśmy serwowali hot-doga za 10 zł, wielu by pomyślało, ze to musi być jakiś niesamowicie dobrej jakości produkt. Jest to nasza flagowa promocja, tak żeby klienci nas dobrze zapamiętali. Manager Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: więcWczymRóżnica? Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.tktelekom.pl 13.06.09, 12:16 Gość portalu: Manager napisał(a): > Mogę zapewnić, że mięso w hot-dogu, jest całkowicie w porządku. Nie mamy innych > kiełbasek do hot-doga za 1 zł i do tego za 3,50. więc w czym różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 17.06.09, 01:42 W dodatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie 1,50 ? Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 14.06.09, 22:01 a z tego co mi wiadomo hot dog kosztuje 1,50 a nie 1,00 zł, czyżbym wiedział lepiej niż menager ;d;d;d;d pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 17.06.09, 01:51 Zgadza się. Ostatnio podnieśliśmy cenę na promocyjnego hot-doga. Niestety zmusiła nas do tego wyższa cena kiełbasek. Mam nadzieję, że uda nam się wrócić do ceny 1 zł w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 195.248.246.* 25.08.09, 19:43 Dobre tylko szkoda ze tak konkretnie przeterminowane, w sumie trzeba gdzieś tworzyć rynek zbytu dla takich produktów. Żenada !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Re: Jack Restaurant = brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 06:48 Raz miałem okazję skorzystać z lokalu przy Europie i... nigdy więcej! Brudno i paskudnie, po prostu... sy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT56 Re: Jack Restaurant = brud IP: *.mtm-info.pl 01.02.10, 17:40 J,ACKS JEST W PORŻĄDKU TYLKO MENAGER KTÓRY MOLESTUJE I BIJE PRACOWNIKÓW JEST NIEWPORŻĄDKU DAWNO POWINNA TAM ŚIĘ ZJAWIĆ PIP I SĄD PRACY MARĆIN WILCZKIEWICZ MENAGER TO KUPA DZIADA I DEBILA JAKIEGO W J,ACKSIE MAŁO PO CO PANI PREZES BOŻENA I PAN PIOTR CZYMAJĄ TAKIEGO DEBILA PRZEĆIEZ ON PSUJE RENOME FIRMY NA HUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arts Re: Jack Restaurant = brud IP: *.centertel.pl 22.01.11, 00:43 a może tylko wykonuje polecenia szefostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesorek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 07:29 ..a co myślicie o napojach rozdawanych w Jack'sie za darmo ? dla mnie porażkaaa totalna :/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldtimer20 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.krak.tke.pl 06.06.09, 12:18 Pustawo, smutno i nie ma piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 09.06.09, 16:03 Jak dobrze "Profesorek" zauważył, napoje były rozdawane za darmo. Mimo, że jesteśmy restauracją „fast foodową”, chcemy serwować klientom trochę nowości. Najlepszą metodą, jest możliwość degustacji za darmo. Wielu klientom napój bardzo smakował. Mogę tylko dodać, że klienci, którym nie przypadł do gustu nic nie stracili, ponieważ jak już zostało wspomniane – był rozdawany za darmo. Manager Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 06.06.09, 22:17 jedzonko dobre a hot-dogi takie jak w ikea polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 00:28 jakby jeszcze obsługa była jakaś myśląca, a tak po 23 dresy przesiadują w środku i robią co chcą, a obsługa chowa się na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEZ Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 07.06.09, 07:59 Ja tam ywam b.czesto w godz. 23-224 i nie spotykam zadnych "dresow"a jedzonko supcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Pytanko do bywalców? IP: *.rz.izeto.pl 07.06.09, 09:27 Czy można tam zjeść co na wzór KFC - kurczaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Pytanko do bywalców? IP: *.res.pl 07.06.09, 20:34 maja albo skrzydelka -wings w zestawie lub bez (lepiej zestaw) lub nugetts ( 15 szt po 9,9) pychaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menager ? Re: Pytanko do bywalców? IP: 79.139.54.* 07.06.09, 22:09 czyżby wypowiadał się tamtejszy menagier ? reklamując towar ? a odnośnie jedzenia to ja mam kilka wątpliwości co do posiłków, lecz nie jestem "sanepidem" ani nic w tym stylu ale nie jadam tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsługa Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 07.06.09, 22:07 co do obsługi wydaje mi się że tak pracują jak im płacą :) ztego co słyszałem od znajomych którzy tam pracowali to z traktowaniem pracowników jest nie bardzo :/ chyba dlatego nie pracują efektywnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 22:49 I co? zaszalałem, przecież Prezes Jaks'a nie zna zdania po Polsku.Zapamiętajcie co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 07:46 Jack Restaurant jest koło fary , w tej uliczce równoległej do kościuszki wnętrze fajne- czerwone kanapy i duże zdj na ścianach- ale jest potwornie gorąco jakby klimatyzacji nie mieli /w każdym razie wczoraj tak było/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 09.06.09, 15:34 Witam Wszystkich! Dziękuje za opinie. Wszystkie uwagi są mile widziane. Szczególnie te krytyczne, dzięki którym możemy poprawić, jakość obsługi i jedzenia. Pan „Prezes” zapomniał o trzecim Jack’u, który jest zarówno pierwszym w Rzeszowie, w C.H. Graffica na II piętrze. Klimatyzacja w nowym barze jest w trakcie instalacji (Bar na Matejki). Manager Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 09.06.09, 16:15 >Klimatyzacja w nowym barze jest w trakcie instalacji (Bar na Matejki). Manager to dobrze, bo strasznie gorąco tam jest- współczuję pracownikom zwłaszcza jeszcze taka jedna myśl mi się nasuwa- odnośnie matejki- przydałoby się by kamienica w której jest Jack nie była tylko odnowiona do połowy /1p/, bo nad Jackem jest straszna rudera- niektórych może to odstraszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 09.06.09, 16:27 Dziękuje za opinie. Zdajemy sobie sprawę, że budynek jest mało estetyczny nie mamy jednak dużego wpływu na to, bo nie jest on naszą własnością. Problem polega na tym, że podlega on pod konserwatora zabytków i nawet zasłonięcie go reklamą jest kłopotliwe. Jesteśmy w trakcie rozmów z właścicielem jak ten problem rozwiązać. Mamy kilka pomysłów i mam nadzieję, że szybko uda nas się je zrealizować. Pozdrawiam serdecznie. Manager Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Jack Restaurant - żarcie dla pijaków i desperatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:33 Gratuluję za kolejne żarcie dla pijaków i desperatów. Kolejna konkurencja dla wszystkich syfiastych kebabów w Rz. Brakuje tylko "pizzy" na wycieraczce. blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 09.06.09, 16:32 Prezes Jack's Restaurant, język polski zna bardzo dobrze ;-) Nie mam pewności co do „Prezesa”. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 23:08 Schodząc niżej jest rzeczywiście chłodniej co potwierdzam.Na Matejki z tego co widać będą trzy sale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Menager's Jak's heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 09:19 hehe widze że wypowiada się tamtejszy menager.. :p a ja o nim słyszałem dużo.. dużżżooo.. odnośnie tego jak traktuje pracowników heh koleś jest niezły. lol nie wspomnę już o karze która wynosi połowę stawki dziennej za totalne bzdury :p ale jak to w porządnej firmie można kare odrobić np. posprzątać pokój menagerowi hehe, nie wiem jak jest ale takie mnie słuchy dochodzą lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Menager's Jak's heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 09:35 Jeśli nie wiesz, jak jest, to po co roznosisz ploty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gk Rzeszowianin Re: Menager's Jak's heh IP: *.tktelekom.pl 13.06.09, 12:14 z tego co wiem jesteśmy na forum i z tego co wiem zbieramy opinie na temat Jaksa. prawda? więc piszę to co wiem :p a na temat pracy w tamtejszym barze dużo słyszałem na uczelni i o menagerze też dużo słyszałem. Osobiście tam nie jadam - nie z własnego doświadczenia a z opinii innych osób które miały do czynienia z tamtejszymi świerzymi :d produktami. Ale oczywiście każdy jada tam gdzie chce i to co chce. więc smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Menager's Jak's heh IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 19:23 świeży się pisze przez "ż" panie studencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Menager's Jak's heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 21:25 ok panie polonisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Menager's Jak's heh IP: *.rz.izeto.pl 14.06.09, 00:08 o to chodzi. nie bylem, nie widzialem a powtarzam tzw. "urban legend" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Menager's Jak's heh IP: *.hsd1.ma.comcast.net 14.06.09, 03:30 WWitam. Wypowiadam się, chociaż nie ja rozpoczęłam to forum. Mimo to czuje się w obowiązku odpowiadać na pytanie i wyrażane tutaj opinie. Musze sprostować, jestem pomysłodawcą restauracji Jack's. Pan, jak sądzę wyraża opinie na temat kierownika, który zarządza na co dzień personelem. (Dodam do tego małe sprostowanie; pisze się "manager" a nie "menager"). Muszę przyznać rację co do do tego, że forum jest po to aby wyrażać wszelkie opinie. Jedna uwaga, jeśli wyraża się tego rodzaju opinie, nie powinny one opierać na plotkach. Szczególnie w wypadku, kiedy nie zna się osoby, o której się pisze. Pozdrawiam i czekam na komentarze (także te krytyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Menager's Jak's heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 09:34 dodam tylko że w literaturze odnośnie zarządzania można spotkać menager , manager oraz menadzer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeenaaadzer :) Re: Menager's Jak's heh IP: 79.139.54.* 14.06.09, 21:51 dokładnie dobrze było by gdyby szef restauracji wiedział chociaż jak sie pisze menager a tak jak zostało wspomniane wyżej różnie sie spotyka w literaturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Menager's Jak's heh IP: 79.139.54.* 14.06.09, 22:01 Cos mi tu nie pasuje:/Z tego co wiem to manager nie jest pomyslodawca Jacksa wiec dlaczego sie tak podpisuje???A wogole to znam ten bar bardzo dobrze. Jedna wielka kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk jack's IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:04 jeśli nie manager to niby kto jest pomysłodawcą? A jeśli chodzi o tą "kupę", to jeśli znasz tak dobrze tą restaurację, to powinieneś wiedzieć, że lepszej w Rzeszowie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: jack's IP: 79.139.54.* 15.06.09, 17:10 Nie wiem ale mi sie zawsze wydawalo ze manager jest od zarzadzanai a nie od pomyslow. A wiec dziwne by bylo to gdyby ktos najpierw zatrudnil managera a dopiero pozniej stworzl firme czyz nie??A co do jedzenia to szczerze Ci wspolczuje jezeli to dla Ciebie najlepsza Rzeszowska restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewna pani;D Re: jack's IP: 78.133.196.* 18.12.09, 18:58 Hmmm...czasami zdarza mi się jadać w tej restauracji:) Muszę przyznać,że jedzenie jest smaczne i tanie<jedynie mini tortilla jest niesmaczna>:) Obsługa też jest w porządku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat Re: jack's IP: 79.139.54.* 15.06.09, 21:15 buahahahahahahahahahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Menager's Jak's heh IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.06.09, 18:29 Witam. Nie ma takiej konieczności udowadniać tutaj, czy jestem pomysłodawca czy nie. Nie o tym jest forum. A skoro mój przedmówca zna bardzo dobrze restauracje tym lepiej. Jest oczywiste, ze jedni lubią restauracje Jack a inni nie. Nikt chyba jeszcze nie otworzył restauracji, baru, pizzerii, którą wszyscy by lubili. Jeżeli, ktoś otworzył forum na temat moich, to bardzo się cieszę, ze mogę się dowiedzieć, coś więcej bezpośrednio od klientów. Jeśli ktoś chciałby bezpośrednio się ze mną skontaktować to proszę pisać na adres mailowy: anna.lambrych@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisownia pisownia IP: 79.139.54.* 17.06.09, 01:28 zaprasz pomysłodawcę do lektury :) pl.wikipedia.org/wiki/Pomoc:Powszechne_błędy_językowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisownia pisownia IP: 79.139.54.* 17.06.09, 01:28 zaprasz pomysłodawcę do lektury :) pl.wikipedia.org/wiki/Pomoc:Powszechne_błędy_językowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: pisownia IP: 38.96.137.* 17.06.09, 01:48 Absolutnie się zgadzam. Menadżer, polski odpowiednik angielskiego słowa Manager. Za to używanie słowa "menager" jest błędne mimo, że występuje w literaturze. Dlatego powinniśmy używać "manager" lub "menadżer". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: pisownia IP: 38.96.137.* 17.06.09, 22:08 Przepraszam, za pomyłkę wyżej, bo ktoś zaraz mnie poprawi i powinien nawet ;-) odpowiednik ang. manager to oczywiście Menedżer (a nie menadżer jak już z rozpędu dołożyłam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: pisownia IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.06.09, 22:53 w słowniku wyrazów obcych z lat 60. prawidłowa forma to "menadżer" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek zarządu Re: pisownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:44 Fonetyczna pisownia słowa "manager" sprawia wielu problemy. Jednak zaskakujące, że już "menedżment" nie wywołuje takich kontrowersji, a przecież to są pochodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Menager's Jak's heh IP: *.150.165.18.csa-net.pl 13.06.11, 13:42 Witam jeśli chodzi o krytyczne komentarze odnośnie kierowników baru to mam coś na ten temat do powiedzenia. Byłam świadkiem gdy nie jaka Aleksandra Sochacka/9 kierowniczka baru w Center Parku) bardzo źle traktowała dziewczyny tam pracujące. zaczęła ich wyzywać od najgorszych a szczególności jedną. Dziewczyny nie były ducha winne. Był bardzo duży ruch i owszem miały trochę brudno na blacie. Ale jak tylko się ruch skończył to zaraz sprzątały za sobą. Jednym słowem potraktowała je jak zwykłe szmaty którymi można poniewierać. W tym momencie nie widzę tej dziewczyny za barem, czasem przychodzi i pomaga dziewczyną jak czegoś nie wiedzą... a to powinna być rola kierowniczki a nie dziewczyny która została wyrzucona. Dziwie się że ta kierowniczka dalej tam pracuje. Ona nie tylko do pracowniczek jest bardzo nie miła ale również do klientów. Ja już tam nie jadam ponieważ zostałam potraktowana jak ułomną... ponieważ chciałam się dowiedzieć dokładnie co jest w kanapce z kurczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Menager's Jak's heh 14.08.13, 10:01 Pomaga dziewczyną...... Mówisz tak jak piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 17.06.09, 10:19 Państwa bar nie przypadł mi do gustu. Po pierwsze jakieś dziwne nazwy w menu. Pytam się czy są frytki z posypką a kobieta mi mówi jakąś dziwną nazwę i twierdzi, ze to to samo. Biorę. Niesmakuje mi. Suche i mało sosu. Dajecie do całego talerza frytek z posypka tylko jedno pudełeczko sosu !!! Mozna się nimi udławić. To samo tyczy się hamburgerów. Suche. Ten lysy kierownik co pogania panny tam pracujace tez nie przypadl mi do gustu. Goni te dziewczyny, ledwie zyja. Nie podoba mi sie takie traktowanie pracowników. Ogólnie na moje ulubione danie, czyli frytki z posypka chodze do everestu. Chodz mogli by tam czesciej olej wymieniac do smazenia bo czasem czuje te frytki caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 17.06.09, 11:02 kolego ten łysy kierownik to nie kierownik, to manadżer :) który w poprzedniej kadencji czyścił szyby w innych barach a tutaj jest menagerem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 17.06.09, 15:32 Frytki z posypką nazywają się SPRINKLE ( z ang.posypywać, rozsypywać, rozrzucać, polewać). Nie chcemy powielać nazw które są w innych lokalach. Odnośnie sosu do dań. Zawsze można poprosić o jeszcze jeden sos. Nie podajemy do każdego dania dwóch, ponieważ większość z nich lądowała w koszu. Bez żadnego problemu jednak dajemy dodatkowy sos. Odpowiedz Link Zgłoś
panicz.pl Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 17.06.09, 20:11 Moje rybeńki kochane ,hot dog w promocji za 1,49 - polecam bo sam pożeram. A promocja jak to promocja zmienna jest jak kobieta . Pytanie do managera (menagera .menedżera? managera, manegera? kerownyka, kierowniczki?, or sth , jak zwał tak zwał, Promocja ile jeszcze? bo mam zamiar się tu odżywiać ile jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.fdk.airbites.pl 17.06.09, 21:08 menager jak menager robi co mu kaza ! to kierownictwo do bani az szkoda mowic! Odpowiedz Link Zgłoś
bestrzeszowiak Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 19.06.09, 04:36 dobre jedzonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0=-0=- Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 18:21 uui Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 78.133.189.* 26.06.09, 09:41 ja tam jadłem hot-doga ale czasami tam śmierdzi spalonym serem niepolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 14:28 Na Matejki brak klimatyzacji. Generalnie zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 15:21 bardzo przyzwoite parówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient69 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:45 ja jadłem pyszne skrzydełka , fajnie wysmazone naprawde super i dostalem znizke 30 % na haselko day&night , co lepsze akurat mi starczylo na skrzydelka bo reszte zostawilem na rynku , super cena dobre żarcie i naprawde polecam z calego serca wings are perfect ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 03.08.09, 20:33 Może odkopuje stary temat, ale co tam. Jako jedna z osób, która dogłębnie zna ten bar mogę się subiektywnie wypowiedzieć. Szczerze odradzam. Jedzenie faktycznie syfskie, głównie przeterminowany, śmierdzący ser, tortille sprzed roku (data na opakowaniu to 04.08!!!!), pleśń na bułkach. Wymieniać tak można w nieskończoność. Do tego pełno robactwa, przy którym nie można usiedzieć. Na Matejki miała być klima, a ani widu, ani słychu takowej. No i nie zapowiada się szybko. Dziwić się, że personel się nie stara?? Nie ma czemu. W takich warunkach? Nie dość że temperatura na kuchni to na pewno ponad 30 stopni, do tego tragiczne warunki sanepidarne, MARNE płace, bo pięć złotych za godzinę to TRAGEDIA przy takiej harówce - dźwiganie cholernego kebaba, użeranie się w klientami, bo za każdą durnotę możesz zostać ukarany. Jedyne co można by polecić to sosy - są darmowe, choć i tak nie wiadomo z czego to robią. Może lepiej nie ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacks Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 03.08.09, 22:40 I proszę bardzo, ulżyła sobie była pracownica. Jak sądzę to któraś z tych wyrzuconych za kradzież. Mimo wszystko pozdrawiam. Serdecznie doradzam więcej konsekwencji w barwnych opisach. Raz wychodzi opis z punktu widzenia klienta a raz z punktu widzenia pracownika. Tak dogłębnie zna, czyli pracownica. To proszę się przedstawić ja chętnie, konstruktywnie popolemizuje na temat barów. Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) 04.08.09, 09:36 postarajcie się o klimę na matejki i WC dla klientów /co jest waszym obowiązkiem/- bo gdy obok w mc donalds pełno ludzi u was lokal świeci pustkami jadłam kiedyś kebaba u was- fajnie opieczona buła- dużo kurczaka /dla mnie za dużo- bo wolę więcej warzyw ;)- no ale to kwestia upodobań/ wystrój fajny na matejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 04.08.09, 14:30 Toaleta będzie otwarta od przyszłego tygodnia. Klimatyzacja też już niedługo będzie zamontowana. Wiemy, że jest strasznie gorąco. Mieliśmy spore problemy techniczne. Stary budynek, brak ciągów z kominach ;-)Nadrabiamy! Zawsze zachęcam do reagowania przy zamówieniu., że np. wolelibyśmy mniej mięsa. Przecież to dla nas ta kanapka. Musi być najlepsza! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.rz.izeto.pl 04.08.09, 23:26 A można zrezygnować z warzyw a dostać więcej mięsa? ;) Jadłem w sobote tego hot doga, jak na taka cene to ujdzie, ale wydaje mi sie ze na Statoilu lepsze. Obsługa miła to plus. Poza tym mało klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Strzelił sobie Manager w stopę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 01:06 Ludzie. Manager z Jack's chciał sobie zrobić tutaj darmową reklamę i wywołał temat. Ale chyba coś nie wyszło :))) bo krytyka przytłacza. Jeżeli ktoś otwiera bar i nie ma w niej toalety dla klientów to znaczy, że Sanepid albo nic o nim nie wie albo ma tam układy. Jeżeli tak się sprawy mają to ja unikam takiego lokalu bo nie chcę stać się padlinożercą. Poza tym na całym świecie ludzie zaczynają się normalnie i zdrowo odżywiać a w Rzeszowie coraz więcej tych fast foodów. Dlaczego? Bo produkcja takiego g.wna jest tania a siła robocza to byle kto. Dobry kucharz się ceni. A tu wystarczy zatrudnić ciemnotę, która ubije bułkę i wsadzi ją do tłuszczu za 4,50 zł na godzinę bez umowy o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Strzelił sobie Manager w stopę... IP: 38.96.137.* 05.08.09, 04:22 No i znów paszkwil. Żadna krytyka nie przytłacza. Wymiana opinii, jak najbardziej jest na miejscu. Pozwolę sobie sprostować błędy: 1. Nie ja rozpoczęłam wątek.(to można akurat sprawdzić). Skoro jednak o mnie to chętnie odpowiadam. Oczywiście na merytoryczne wpisy. 2. Toaleta nie jest wymagana przy otwarciu bary. Tylko i wyłącznie kiedy jest serwowane piwo i mocniejszy alkohol. ( to tez można sprawdzić. W sanepidzie) 3. Pracownicy mają umowy ( i po raz trzeci, to też można sprawdzić. A jak nazwać komentarz "Lopeza"? bo chyba nie "opinią"? Strzelają sobie w stopę to raczej Ci, co piszą o czymś tylko tak żeby sobie popisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsgfsdgsdfgdfgsdfg Re: Strzelił sobie Manager w stopę... buuu menadze IP: *.tktelekom.pl 21.09.09, 13:03 no i znów wspaniałomyślny menadzer błysną "kulturą" no i wyzwał forumowicza od jakichś "paszkwil" :/ niestety nie wiem co to znaczy :/ nie orjentuje sie w jego sloganach, które są napewno na jego poziomie :) Co do toalety.. w każdej restauracji obowiązkowa jest toaleta !! Przy otwarciu baru powtórze OBOWIĄZKOWA ! :) nie słyszałem nigdy takich bzdór że obowiązkowa jest tam gdzie sprzedaje sie alkohol ! hehe buauaahahahahahaha nie no żenada ! jeżeli wypowiadał się menager no to nie zazdroszcze właścicielowi firmy posiadanego menagera A widać że i cwany menager, wzywa do przedstawiania się hehe nie no.. może niech sam się najpier przedstawi z imienia i nazwiska a potem szuka osób które piszą prawdę o tym barze.. a więc menagerze błyśnij kolejną cechą i przedstaw się prosimy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vnhfhjfhfh Re: Strzelił sobie Manager w stopę... buuu menadz IP: *.tktelekom.pl 21.09.09, 13:05 dodam jeszcze tylko ze znajomości muszą być bo gdyby ich nie było to już dawno zamknęli by tą produkcję żarcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Strzelił sobie Manager w stopę... buuu menadz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:53 gratulacje z okazji otwarcia ubikacji to milowy krok w rozwoju tego prestizowego przybytku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Strzelił sobie Manager w stopę... buuu menadz IP: 87.205.147.* 21.09.09, 20:42 A teraz proponuję relacje p.t."Prosto z ubikacji".Oczywiście relacje o klientach z niej korzystających.Tutaj dopiero mamy pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menager Re: Strzelił sobie Manager w stopę... buuu menadz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 11:32 w przyszlym tygodniu kupujemy nowy papier toaletowy! goraco zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdfsdfsdfsdfsd Re: Panie menagerze... IP: *.tktelekom.pl 26.09.09, 00:17 przedstaw się pan skoro piszesz aby sie przedstawiła osoba która napisała o barze.. nom czekamy.. niby nie odwiedzasz teraz forum.. czy.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qscvb Re: Panie menagerze... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.09.09, 11:22 Czy mięso na potrawy jest z tych szwedzkich puszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Panie menagerze... IP: *.150.177.87.csa-net.pl 26.09.09, 13:01 Przecież ten temat jest sztucznie podtrzymywany na czele wątków przez właścicieli tego cuda i jest formą reklamy na forum. A jak raz napisałem, że toaleta w lokalu na matejki to katastrofa, wiszące kable etc to post zniknął hyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Panie menagerze... IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 21:37 I jesteśmy u celu, jest pytanie : to kto te kable poobrywał skoro wiszą? Tak jak pisałem teraz obrońcy toalety na Matejki napiszą katastrofa, a do katastrofy sami doprowadzili swoją kulturą.Tak jak w każdym przypadku polskiej rzeczywistości nie trzeba być znawcą tematu.Pracownik który nie wywiązywał się z obowiązków w najprostszych sprawach napisze o produktach przeterminowanych tylko nie napisze w jaki sposób te produkty do zamrażarki wkładał itd. Piszcie, piszcie ja tylko z racji doświadczenia będę komentował. Widzę tu wpisy konkurencji na temat której też należy napisać parę zdań i to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uo Re: Panie menagerze... IP: *.150.177.87.csa-net.pl 03.10.09, 11:55 ALE temat o byle badziwenym lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unsu Re: Panie menagerze... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.11.09, 15:04 Czasami zaglądne na tortille i jest wporządku, jeżeli chodzi o ceny to jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.tktelekom.pl 03.10.09, 09:13 dla mnie ten bar to śmiech na sali razem z tamtejszym menagerem, z tego co słyszałam to masakra ciężkie traktowanie pracowników to nic porównując do tego co słyszałam o przeterminowanym jedzeniu, no ale jak chcecie to tam jedzcie ja nie jadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 13:59 bo nie jestem menagerem a ty sie dales nabrac i wypisujesz te wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 80.50.128.* 03.01.10, 17:38 byłem w sobotę tyle stolików a i tak nie ma miejsca , jedzenie dobre i w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoAsiA Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.prz.edu.pl 14.10.09, 19:18 Kurcze, ludzie nie wiem czemu się czepiacie. Jak dla mnie to jest super. Jak mam ochote na jakies jedzenie na mieście, to idę właśnie tam. Ruch mają spory więc watpie żeby jedzenie było przeterminowane. Przynajmniej można porządnie się i smacznie najeść za niewielką cenę, co jest suuuper dla studentów takich jak ja, a nie jak np. w pomarańczowej budce (kebab) - mało mięsa - duuuużo sałaty. Jack'sa polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiąc pięćset sto Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 15.10.09, 07:54 Gość portalu: JoAsiA napisał(a): > Kurcze, ludzie nie wiem czemu się czepiacie. Jak dla mnie to jest > super. Jak mam ochote na jakies jedzenie na mieście, to idę właśnie > tam. Ruch mają spory więc watpie żeby jedzenie było przeterminowane. > Przynajmniej można porządnie się i smacznie najeść za niewielką cenę, > co jest suuuper dla studentów takich jak ja, a nie jak np. w > pomarańczowej budce (kebab) - mało mięsa - duuuużo sałaty. > Jack'sa polecam. czy to że jest duży ruch świadczy o tym że jedzenie nie jest przeterminowane ? hehe oj koleżanko, myślę że duży ruch zawdzięczany jest miejsce w jakim sie bar znajduje .. i to wszystko.. jedna z najlepszych miejsc w Rzeszowie jeżeli chodzi o Jack koło EUROPY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpol Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.10.09, 16:11 naprawde otworzyli kibelek w Jacku dla klientow? Ale klimy to pewnie dalej nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 23.10.09, 19:55 bardzo dobra i tania kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 20:33 Pimpol ,"Drimpol" pierwsza badziewna konkurencja podświadomie się ujawniła.Wcale się na tych lokalach nie znam ale sami widzicie jak łatwo tą konkurencję wyłuskać."Ewerest"? ma dokładnie te same produkty a jeśli się popsuł to znaczy że zmienił dostawcę.Jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 23.10.09, 19:59 bardzo dobra i tania kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:43 Wie ktoś może jak jest z zarobkami w Jack Restaurant?Interesuje mnie praca właśnie tam.Jaka jest stawka godzinowa?Jak to jest ze zmianami,słyszałąm,że są 3.Z góry dzięki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfgdfgdf Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 10.11.09, 18:10 zapewne cos wiecej na ten temat usłyszysz od tamtejszego menagera który wypowiada się na tym forum... lecz zapewniam Cię że długo tam nie popracujesz hehe dlaczego ? prosta odpowiedź.. za długo nie wytrzymasz.. zresztą można to zaobserwować chodząc do Jacksa iż tamtejsze pracownice zmieniają sie praktycznie co 2-3 miesiące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djkoro Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 11.11.09, 17:09 Moja kolezanka pracuje tam 2 lata i mam zawsze wieksze porcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdgdfgdf Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.54.* 12.11.09, 18:26 osobiście znam ten bar bardzo dobrze i zapewniam że nie ma tam osoby pracującej 2 lata hehe dziewczyny nie wytrzymuja po 3 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djkoro Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.res.pl 14.11.09, 01:59 jest tam 10 osób które pracuja 2 lata :) chyba ci sie bary pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe tak tak IP: 79.139.54.* 22.11.09, 21:25 tak tak oczywiście i dodatkowo pracuje tam 10 świstaków od 15 lat i zawijają tekillę i kebaby w sreberka :) (dzołk) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hggui Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 18.12.09, 11:08 Jak moze byc 10 osob pracujacych 2 lata przeciez lokal zostal otwarty w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Śnieszna sieciówka 22.08.13, 01:21 Prymitywizm tego przybytku polega między innymi na tym, że tzw kierownictwo / 2 mężczyzn i kobieta / wiecznie tylko przesiaduje z rozłożonymi laptopami w lokalach przy Matejki i Jagiellońskiej prowadząc przy klientach bardzo uświadamiające rozmowy biznesowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 17.11.09, 15:18 nieroby to ani dwoch dni nie wytrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:21 Ostrożnie z tą opinią "nieroby" każdy człowiek próbuje i wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:24 Szanowna pani prezes przyjmie do wiadomości.Nie wszyscy mogą mieszkać w NY i grać pierwsze skrzypce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 38.96.137.* 21.11.09, 04:41 Przesmiewca historie pisze. Bajki pisać! I co ma do tego kto gdzie miesza i na czym gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager ?? Menager ?? IP: 79.139.54.* 22.11.09, 21:19 Nie rozumię jednej rzeczy... dlaczego menager który wypowiada sie na forum uzywa różnych loginów? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentkaania Re: Menager ?? IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 16:56 byłam na Matejki , bardzo dobry kebab i bardzo tani , problem tylko z wolnym stolikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Menager ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 20:03 ... po co zakładacie takie tematy na forum? Ben. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.02.11, 20:18 Kiedy tam nie wejde syf na stolikach, obsługuja naburmuszone nastolatki. Jedzenie średnie, kurczak na ssprinklach wyglada jak niedojedzony kotlet, seropodobny ser zolty... ;/ syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:29 Dzisiaj ostatni raz odwiedziłam jack's. Tortilla kurczak&ser jest okropna. Jeszcze kiedyś była w porządku, ale teraz nie da się tego jeść. Ser który podają do tortilli jest tragiczny w smaku. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawczyni Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 17.04.10, 12:39 nie ma osób pracujących 2 lata? jak nie? znam osobiście te osoby i wiem że jak ktoś dobrze pracuje i jest przyzwyczajony to wytrzyma wszystko. Pojedź zagranicę do pracy tam to nikt się z tobą cackać nie będzie i wtedy zrozumiesz. Żadna praca nie hańbi i nie żadna polega na siedzeniu za biurkiem. Ta jest jaka jest są momenty trudne, ale to tylko sprawia że nabiera się jakiegoś doświadczenia. Zapewne usłyszę żarty typu " doświadczenia w smażeniu frytek..(..)" ale to nie o to chodzi. Człowiek pracujący w branży gastronomiczne bądz w podobnej zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 18:59 ale głupoty piszesz, wytrzymuja, wytrzymuja, wiem z wlasnego doswiadczenia, i wiem ze sa osoby ktore pracuja nawet wiecej niz 2 lata takze nie siej plotki, bo tylko zarozumialego durnia z siebie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manager z okazji 2010 zmienilismy olej we frytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 17:46 cieszycie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny- klient Re: z okazji 2010 zmienilismy olej we frytkownicy IP: 80.50.128.* 03.01.10, 18:05 głupia prowokacja ale co można sie spodziewać po konkurencji , przeciez wiadomo gdzie teraz jest największy ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: z okazji 2010 zmienilismy olej we frytkownicy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.04.10, 07:59 frytury sa wymieniane co noc na 3 zmianie pacanie jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo przy takim ruchu nie idzie sprostac wymienic ja w ciagu dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj nie Re: z okazji 2010 zmienilismy olej we frytkownicy IP: *.prz.rzeszow.pl 05.05.10, 12:50 .. z tego co się orjentuje frytura była zmieniana 3 razy w tygodniu :) źródło ? pracownik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mciek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 85.219.250.* 08.01.10, 13:48 trzy sale i ani jednego miejsca , co wy tam w jack za darmo dajecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosi Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 85.219.250.* 08.01.10, 13:59 gdzie tam są trzy sale bo jestem w europie w jack codziennie i widze jedną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 213.172.181.* 31.01.10, 21:08 knajpa dla GÓWNOŻERCÓW tylko tyle moge o tym miejscu powiedzieć a o szefostwie "nie mam zdania" bo dzieci to moga czytać więc się nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 23:05 Byłem dzisiaj w Jack (koło Europy) frytki dobre, burger z kurczakiem ok choć średnica mięsa była mniejsza o wiele od średnicy bułki. Moja dziewczyna zamówiła tortillę z kurczakiem ale jej nie smakowała (ale ona wybredna jest) choć jak spróbowałem kawałek tej tortilli to mięso było zimne. Ruch był dosyc duży więc na zamówenie chwilę trzeba było poczekać. Generalnie ocena pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA KLIENTKA Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 10:23 Również jadłam niedawno koło europy.Zamówiłam sobie z chłopakiem te całe sprinkle tym razem z serem..musieliśmy wszystko wyrzucić..już sam zapach starego sera nie pozwalał nam trzymać tego świństwa na stoliku.. ale spróbowaliśmy najpierw, całe mięso się pokleiło,ser miał dziwny kolor o smaku nie wspomne,było mi pózniej nie dobrze przez cały dzień.Ogólnie nie moge nic wiecej złego powiedzieć ponieważ już nie raz tam jadłam te sprinkle tyle że bez sera i bardzo mi posmakowało.Tylko zastanawiam się nad mięsem,ostatnio jest one jakieś twarde i ma dziwny smak,zastanawiam sie nad ważnością niektórych produktów, ale co do sera to naprawde odradzam jeśli nie chcecie się potruć.A jeśli chodzi o kierownika czy tam managera to niedawno jak byłam widziałam jak traktuje pracowników.Miałam ochotę wstac i szczelić go w łeb!! gdyby nie pracownicy którzy jakimś cudem trzymają ta restauracje przy "życiu" to ten manager nawet bezdomnego by sie skusił żeby tam wszedł i coś zjadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 80.50.128.* 22.03.10, 21:16 ale sciema kierownikiem jest kobieta i to bardzo miła , chyba bary pomyliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clia Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 109.243.95.* 24.03.10, 00:14 powiem tak: jadlem w wielu tego typu miejscach i sadze ze wiele tych barow ma rozne momenty- raz lepiej raz gorzej- kiedys jadlem czesto w everescie - teraz nigdy (frytki z posypka u nich to syf straszny pierwszy raz wyciagnolem sobie z ust tlustego gluta i myslalem ze zwymiotuje - nigdy wiecej!! bistro- dobre kebaby reszty nie probowalem ale ostatnio jakos tez mniej mi smakuja - moze sie przejadlem) zapiekanki obok ratusza - calkiem ciekawy pomysl z wyborem dodatkow) jacks w tym klimacie wypada dosc dobrze - kebaby mi nie smakuja - resdzta calkiem smaczna wiec mozna zjesc! osobiscie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.prz.rzeszow.pl 05.05.10, 12:52 chyba Ty pomyliłeś bary ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikuu Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 94.254.236.* 05.05.10, 14:32 na Matejki żeby skorzystać z wc trzeba znać kod ;P ja znam ;D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:08 o starym serze każdy wie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.mixelectronics.pl 18.05.10, 19:26 syf syf i jeszcze raz syf. hot-dog smakuje tam masakrycznie, parówka jakby miesiac po terminie przydatnosci, bez smaku. beznadzieja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzyg Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.06.10, 16:48 ja pie... takiego syfu to ja w zyciu nie jadłam do tej pory czuje rzygi , zapiekanka zimna podgrzana z 30 sek w ciul kukurydzy , po zjedzeniu od razu poszłam rzygac, do tej pory jest mi niedobrze, jak mozna sprzedawac taki syf ludziom!!!?, juz moja noga tam nie stąpnie , NIE NIE POLECAM!!!!!chyba ze chcecie roztrój żoładka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 19:18 rzeczywiście zapiekanki okropne.. też byłam ostatnio, zamówiłam z kolegami 4 zapiekanki, każda miała gorzkawy posmak,podejrzewam że to przez stare pieczarki, kukurydzy nawalone jak dla kur!!;| bułka namoknięta, i do tego jeszcze ZIMNA!!! tragedia;/;/ pózniej odechciało mi sie jesc przez dłuzszy czas. Ale musze przyznać że w grafice bardzo mi smakowały zapiekanki ale teraz jakieś takie.. a tam gdzie największy syf to koło Europy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 20:11 ej ale sie czepiacie... ja chodze koło kościoła i jest zarcie ok. dziewczyny zawsze wyluzowane, zadnego lysola nie widzialem, tylko jakas blond... spoko babka. ogolnie polecam ten bar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:19 to nie jest czepianie tylko ostrzeganie innych przed zatruciem, Dzisiaj przechodziłam koło jacksa tam koło Europy i myślałam że padne taki smród był ze starego oleju czułam aż po sam dworzec!! czym oni karmią tych ludzi!!! wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:04 Jack"s się tak dobrze kręci że aż znalazł się na sprzedaż w Rzeszowiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuszek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 176.107.37.* 22.08.13, 00:54 dokladnie!! chyba ze 3 razy tam jadlam , raz po dichu poszlysmy glodne z kolezanka na zapiekanke....ku..wa co to jest ?! napeprzone kukurydza jakbysmy byly jakimis ptakami po dordze do domu wymiotywalysmy obie, ale to nie przez alkohol, 2 raz na frytkach , ochyda tak samo i dziwne sprzedajace , 3 raz to chyba byla tortilla , wy,,j balam cala kurczak zeschly nie wiem , nawet boje sie w sumie jakie to mieso bylo , juz nigdy tam nie pojde ani moii znajome !!! porazka to jakas !!! na maxa !!! NIE POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravski Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 12:32 Bardzo przyjemne i smakowite miejsce , warte polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.ostnet.pl 09.11.10, 22:21 przesadzacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.czytelnia.pbw.org.pl 26.11.10, 14:06 To co podaja w Jack'ie ludziom to żarcia to takie świnnstwo idzie sie zatruć i boleści brzucha dostac:(nie polecam;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:26 A teraz z kamery rejestrującej w "pbw" o godzinie 14.06 zlokalizują kolejnego głuptasa który wypisuje bzdury:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.e-gco.pl 01.02.11, 13:00 Ja tam pracowalam i wiem jakie tam jest jedzenie.Ludzie uwazajcie szczegolnie kieruje to do kobiet w ciazy i dzieci.To co sie dzieje tam na ''kuchni'' to jest MASAKRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 80.50.128.* 08.02.11, 23:27 Ja tez pracowałam i jedzenie jest dobre , wszyscy pracownicy je jedzą i nie pamiętam pracownika który na przerwach nic nie jadł , wiec może pracowaleś nie w tym barze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 89.230.91.* 09.02.11, 22:06 tych restauracji jst kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 79.139.57.* 09.02.11, 23:51 chodz często do mcd, ale poniewaz jakiegos tam świeta był zamkniety, poszedlem z całą rodziną do tego jacka na matejki. Prawdziwa katastrofa - frytki tłuste, mięso w hamburgerach to jakaś napompowana galareta, chyba mięsa tam zero. Panie bardzo miłe, lokal ok, ale jedzenie tragiczne. Gdybym nie bywał w mcd to moze miałbym inne zdanie a tak to niestety ten jack wypada jak buda dworcowa. zamówcie sobie w mcd mac royala - czuć prawdziwe mięso, tłuszczu prawie zero, a frytki w mcd - suchutkie, chrupiące. niestety trudno doścignąć wzór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 11 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.e-gco.pl 11.02.11, 17:32 zgadzam sie w 10000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 21:52 Co tam się dzieje w kuchni!!!!!napisał Gość 11.Zapomniał tylko dodać ,że kuchnia jest na oczach klientów."Mistrzów było wielu ,ale nikt nie chciał zagrać przy Jankielu".Ludzie tak z nudów wszedłem na ten temat, więcej logiki i trzeźwego myślenia jeśli cokolwiek szanowna konkurencji chcecie wskórać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 11 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.e-gco.pl 16.02.11, 17:48 jak zauwazyles(lecz pewnie nie zrozumiales) napisałam to w cudzyslowiu.Chcesz przykladu?-splesniale bulki do tych slynnych zajebistych Hod-dogow mmaja wiecej plesni niz serek plesniowy.Nigdy nikt tego nie przyczai bo jest ona wydlubywana,tak zeby klient konsument nie widzial.A widzieliscie na Matejki karaluchy?Nie raz ludzie je zjadali na nieswiadomce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 20:25 Ludzie zjadali na " nieświadomce " karaluchy a Ty to widziałeś, wydłubywali pleśń.Fajne tematy mamy na tym rzeszowskim forum.Pogratulować.Gówno mnie obchodzi jakiś Jack's restaurant ale wytrzeźwiejcie ludzie jeśli coś piszecie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 11 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.e-gco.pl 20.02.11, 10:01 no jak to co piszemy - PRAWDĘ Ja nie pisze tego żeby komuś zrobić na złość. Pisze po to żeby nikt nie pchał się w to g...no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek chytrusek Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: 80.50.128.* 21.02.11, 20:02 no widac ze jakis desperat wywalony z roboty albo konkurencja ,mi smakuje osobiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 11 Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.e-gco.pl 23.02.11, 20:44 moze od małego jesz plesn i karaluszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.centertel.pl 03.03.11, 00:29 Nie może etykiety datowe przeklejam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menag Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 15:52 zapraszam do turka na wyśmienity kebab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztuczny Re: Jack Restaurant w Rzeszowie :) opinie :) IP: *.230.91.166.rzeszow.mm.pl 15.03.11, 18:59 Według mnie ten temat jest szcztucznie podtrzymywany. Odpowiedz Link Zgłoś