Gość: anka IP: *.ostnet.pl 12.06.09, 19:26 Dzien dobry Potrzebuję namiarów na dobrego ortopede dla mojego syna który na kłopoty z biodrami z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: ortopeda dzieciecy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.09, 00:38 Dr Bielak 660434633 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ortopeda dzieciecy IP: *.ostnet.pl 14.06.09, 12:53 dr Snela i wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ortopeda dzieciecy IP: *.ostnet.pl 16.06.09, 11:54 a czy ktos slyszal o ortoprdzie Krystynie Cyran moze ktos wie gdzie przyjmuje prywatnie bardzo prosilabymo namiary Odpowiedz Link Zgłoś
e-emma-e Re: ortopeda dzieciecy 16.06.09, 18:45 Słyszałam o dr Cyran. Parę lat temu była zastępcą ordynatora na oddziale ortopedii dziecięcej w szpitalu na Lwowskiej (być może teraz też jest), leczyłam tam córkę. Ordynatorem był tam dr Snela, również polecam. Również dr Bielak, Rydzak, Inglot. Wszyscy oni pracowali na tym oddziale, przyjmowali (albo i przyjmują) w przychodni dla dzieci przy szpitalu na Lwowskiej. Prywatnie - niestety nie wiem, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ortopeda dzieciecy IP: *.ostnet.pl 17.06.09, 15:30 dziekuje bardzo teraztylkomusze znalesc namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: ortopeda dzieciecy IP: *.res.pl 16.06.09, 15:50 dr Smela w przychodni "Rena" na ul. Rejtana. Odpowiedz Link Zgłoś