Dodaj do ulubionych

KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 19:19
Nie mogę tego zrozumieć, najpierw pozbyli się pani Justyny Szafran ( była
zdumiewająca na scenie - widziałam, wiem co mówię!) a teraz pani Sroki,
zdolnej dziewczyny, której jeszcze się chciało się grać w tej niewdzięcznej
dziurze, no i która ma coś do zaproponowania, w odróżnieniu od większości
marnych figur snujących się po rzeszowskim teatrze. Mówię oczywiście o
przedstawieniu "Piaf", jedynym, które można było strawić w ostatnim czasie w
basenie kulturalnym pana dyrektora Zbigniewa Rybki.
Obserwuj wątek
    • Gość: milek Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 22:49
      Sroka w "piaf" zagrała super a co się z nią dzieje już tu nie pracuje?
      • Gość: Jancio TO JEST KULTURA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 11:44
        Potwierdzam - Gra Ani była bez zarzutu - piekny wokal i zaangażowanie.
        Chociaż większe wrażenie zrobił epizod pewnej "potwory" w roli Marleny D. ;-0
        Ach ta noga spod fraka i głos z play backu
        A tak wgóle nie nie ma co płakać - bądź co bądź wpada czasem ktoś ciekawy w
        gościnę .Młoda jandówna - sewerynówa - brawo,brawo
      • Gość: maria Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 15.12.03, 19:23
        .
      • Gość: mariusz Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 20.12.03, 12:56
        Potwierdzam Sroka zagrala Swietnie wczoraj w Prohibicji rownież- co sie znowu
        dzieje w Siemaszkach slysze ze wojna trwa
        • Gość: kaska Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 21.12.03, 13:03
          Bylam wczoraj na Piaf w teatrze zeby zobaczyc ta nowa aktorke w roli Piaf
          poniewaz widzialam Pania Szafran i Sroke stwierdzam zdecydowanie ze ta jest
          najgorsza to chyba po to zrobili zeby polozyc ten swietny spektakl.
          • Gość: milek Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 13:58
            też byłem. mi osobiście podobała się Beata Krzyżanowska w roli Piaf. innym
            chyba też. świadczyć o tym może reakcja widowni po zakończeniu spektaklu
            (owacja na stojąco, bis). Wcale nie zgodzę się z Tobą, że dali ją po to aby
            zniszczyć ten spektakl.
            • Gość: monika Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 24.12.03, 20:45
              dla mnie to Stanislawa Celinska w roli Piaf J.Szafran zdecydowanie najlepsza
    • Gość: anna Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 14.12.03, 16:38
      bylam na Piaf dwukrotnie z Pania Sroka oraz Pania Szafran byly doskonale choc
      rożne ta decyzja jest nieporozumieniem- Piaf umiera
    • Gość: Statysta Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: 81.15.189.* 14.12.03, 17:26
      Szanowni Widzowie z Siemaszkowej. Z tego co piszecie wynika że w naszym teatrze
      nowy-stary dyrektor nadal czyni sracz. Jak to? Przecież Pan Marszałek
      stwierdził że zrobił tam porządek. Chyba gazet nie czytacie.
      • Gość: alladyn Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 14.12.03, 21:26
        Pan Marszalek bywa w Teatrze?
      • Gość: marek Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 16.12.03, 21:00
        Trzeba znowu podziekowac Marszalkowi za ten stan rzeczy-ale On zna sie na
        kulturze najlepiej
    • o666o Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? 27.12.03, 20:42
      Gość portalu: marianna napisał(a):

> Nie mogę tego zrozumieć, najpierw pozbyli się pani Justyny Szafran ( była
      > zdumiewająca na scenie - widziałam, wiem co mówię!) a teraz pani Sroki,
      > zdolnej dziewczyny, której jeszcze się chciało się grać w tej niewdzięcznej
      > dziurze, no i która ma coś do zaproponowania, w odróżnieniu od większości
      > marnych figur snujących się po rzeszowskim teatrze. Mówię oczywiście o
      > przedstawieniu "Piaf", jedynym, które można było strawić w ostatnim czasie w
      > basenie kulturalnym pana dyrektora Zbigniewa Rybki.

hmmmm ciekawe...
      • Gość: ksawery Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: 213.25.159.* 27.12.03, 23:15
        nie wiem jak wy ale ja słyszałem że A.Sroka przerwała jeden ze spektaklów gdy
        ktos na widowni rozmawiał podczas spektaklu. No jeśli tak to sie nie dziwie ze
        ja wywalili bo co jak co ale szacunek dla widowni sie nalezy jaka by ona nie
        byla. Zresztą ponoc na zwolnienie zlozyly sie tez na to inne rzeczy. Podkreslam
        ze jest to zdanie zaslyszane wiec może ktoś to potwierdzić? (lub zdementowac)
        • Gość: dziki wąż Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 15:12
          problem w tym, że nikomu nie zależy, chodzi na pewno o kupkę siana, którą zjeść
          może jeden, góra dwa osiołki, więc reszta stada się nie liczy i najlepiej,
          gdyby ich nie było. Zresztą osoby zdolne nie są potrzebne w tym śmisznym
          teatrzyku, bo niechcący odrobiną talentu zagrażają trzymającym się rybiej
          płetwy miernotkom. To chyba tyle, chrząkający jak zwykle cieciu pt. o666o
    • Gość: mola Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 15:24
      Coś w tym jest, że za Nowary przedstawienia były drogie, ale dobre. Teraz za
      nowych - starych rządów są tanie, ale czy dobre?
      • Gość: blazej Re: KOMU NA TYM ZALEŻY?? TO JEST KULTURA?? IP: *.man.rsk.pl 30.12.03, 21:41
        Ten Teatr umiera !! to tylko kwestia czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka