moolash 03.08.09, 11:02 Byliście tam w sobotę? Jak dla mnie, zupełnie ciekawa koncepcja, pytanie czy nie skońćzy się - jak zwykle - na zapowiedziach :/ relacja z imprezy: www.mmrzeszow.pl/artykul/rzeszow-w-sobote-bylismy-w-revolution-22352.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IO Re: Nowy klub - Revolution IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:10 ciekawo czy gó...arstwo wie co to za człowiek na plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś
moolash Re: Nowy klub - Revolution 03.08.09, 11:11 wystarczy, że się dobrze sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IO Re: Nowy klub - Revolution IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:17 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moolash Re: Nowy klub - Revolution IP: 62.29.251.* 03.08.09, 12:18 zły link ]:-> www.mmrzeszow.pl/artykul/rzeszow-bylismy-w-revolution-22352.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Nowy klub - Revolution IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 12:41 Ja również byłam i niestety uważam, że niczego ciekawego tam nie pokazano no może poza salą rodem z teledysków 50centa:) tak naprawde muzycznie impreza jakich wiele, nic specjalnego a miało być przełomowo i intertesująco. Wolę Metro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rz Re: Nowy klub - Revolution IP: *.rzeszow.mm.pl 04.08.09, 13:46 W rzeszowie jest potrzebny duży klub w centrum, gdzie byłby większe imprezy i koncerty. Jest pare lokali które oferują to praktycznie samo, różniąc się kolorem kanap. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Nowy klub - Revolution IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 05.12.09, 10:34 I Love Trance VIII - Revo ! Impreza w piatek - występy czwórki tzw. Dj którzy nie potrafiliby odróżnić klucza wiolinowego od klucza od śmietnika. Znajomość muzyki opiera się na ilości decybeli oraz jaskrawości świateł. Totalna porażka. Zarówni klubu jak i tych tzw dj. Prezencja poniektórych przypomina Pigmejów Afrykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś